ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Originally Posted by Taseas,Feb 12 2008, 08:42 AM
Heli eisai sigouros oti 3ereis ti shmainei thriskoliptos?
Lalaki. Sorry για τα Greeklish μου, αλλά έγραφα από 'ανθελληνικό' πληκτρολόγιο.
παιδια σας χεραιτω σαν "νεος" στο forum σας...
οπως εχω αναφερει ειμαι απο τα χανια κρητης και ειμαι φανατικος οπαδος
της HONDA. εως τωρα στην κατοχη μου ειχα μονο honda και πιστευω οτι δεν θα αλαξω. εδω στα χανια εχουμε 6-7 s και πραγματικα ειμαι ο μονος που δεν το "λυπαται" και πιστευω απο τα ποιο ομορφα. εμενα μου αρεσει οταν πηγαινα στην πιστα για καφεδακι και για να κανω κανενα γυρο το καφε γεμιζε με κοσμο για να χαζεψουν το αμαξι μεσα στην πιστα.....
δεν ξερω πως θα βαλω FOTO'S
ΥΓ. το αμαξι το σεβομαι απλα πιστευω οτι ειναι φτιαγμενο για τις 9αρες...
οπως εχω αναφερει ειμαι απο τα χανια κρητης και ειμαι φανατικος οπαδος
της HONDA. εως τωρα στην κατοχη μου ειχα μονο honda και πιστευω οτι δεν θα αλαξω. εδω στα χανια εχουμε 6-7 s και πραγματικα ειμαι ο μονος που δεν το "λυπαται" και πιστευω απο τα ποιο ομορφα. εμενα μου αρεσει οταν πηγαινα στην πιστα για καφεδακι και για να κανω κανενα γυρο το καφε γεμιζε με κοσμο για να χαζεψουν το αμαξι μεσα στην πιστα.....
δεν ξερω πως θα βαλω FOTO'S
ΥΓ. το αμαξι το σεβομαι απλα πιστευω οτι ειναι φτιαγμενο για τις 9αρες...
τα λογια ειναι περιττα οταν μιλαμε για ενα εργο τεχνης.τιποτα δεν συγκρινεται με την αδρεναλινη που σου μεταφερει αυτο το δημιουργημα,που δεν το θεωρω αυτοκινητο αλλα κατι αλλο ανωτερο.ειναι αυτο το ρηγος που νοιωθει κανεις οταν μπαινει στο εσωτερικο για πρωτη φορα αλλα και καθε φορα που βαζεις μπροστα το εργοστασιο που βρισκεται κατω απτο καπο.ειναι μια σχεση παθους με ενα συμπλεγμα απο εξαισια μεταλλα.δε θα το ανταλλασσα με κανενα αλλο υποκαταστατο.ο θεος να μας δινει καυσιμα και η τσεπη μας καινουρια λαστιχα