ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Παιδια δεν ξερω αν λατρεψα αυτο που ειδαμε προχθες.Το μονο που ξερω ηταν οτι οταν το αντικρυσα,τα συναισθηματα ηταν λιγο αναμεικτα.
Ημασταν με το ξαδερφακι μου Μικρολιμανο,και ξαφνικα νομιζαμε οτι μεταπηδησαμε στον κοσμο του NFS....
Ηταν ενα S,με εξατμησεις ουαου,με αεροτομη μαυρη επισης ουαου,με κατι μαυρα,μεγαλα και κυματιστα αυτοκολλητα στα πισω πλαινα μερη του αυτοκινητου δυο φορες ουαου,τζαμια μαυρα,και να σας πω την αληθεια τις ζαντες δεν προλαβα να τις δω γιατι με ειχαν απορροφησει ολα τα αλλα....
Συμφωνα με το συνολο ομως,ανθρακι τις φανταζομαι....
Και δυστυχως στο σημειο που το πετυχαμε,δεν μπορουσαμε να το τσεκαρουμε απο ταχυτητες κτλ...Αλλα λογικα και απ'ότι φαινοταν ολο και κατι αλλο θα ειχε πειραξει...
Δεν εχει καποιο παιδι απο το φορουμ κατι τετοιο ε?Ρωταω για να ξερω.....
Αυτος πρεπει να λατρευει παρα πολυ το S του....
Ημασταν με το ξαδερφακι μου Μικρολιμανο,και ξαφνικα νομιζαμε οτι μεταπηδησαμε στον κοσμο του NFS....Ηταν ενα S,με εξατμησεις ουαου,με αεροτομη μαυρη επισης ουαου,με κατι μαυρα,μεγαλα και κυματιστα αυτοκολλητα στα πισω πλαινα μερη του αυτοκινητου δυο φορες ουαου,τζαμια μαυρα,και να σας πω την αληθεια τις ζαντες δεν προλαβα να τις δω γιατι με ειχαν απορροφησει ολα τα αλλα....
Συμφωνα με το συνολο ομως,ανθρακι τις φανταζομαι....
Και δυστυχως στο σημειο που το πετυχαμε,δεν μπορουσαμε να το τσεκαρουμε απο ταχυτητες κτλ...Αλλα λογικα και απ'ότι φαινοταν ολο και κατι αλλο θα ειχε πειραξει...Δεν εχει καποιο παιδι απο το φορουμ κατι τετοιο ε?Ρωταω για να ξερω.....
Αυτος πρεπει να λατρευει παρα πολυ το S του....
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Δεν μου παει το μυαλο σε καποιον απο εμας. Εναν πυροβολημενο ομως με καπο carbon ξερω απο εδω.
By the way, για να το ξερεις μελλοντικα, αναφορες για τυχαιες συναντησεις με S2000 στο δρομο κανουμε μονο στη περιοχη για μελη (εκει να δεις τζερτζελο).
By the way, για να το ξερεις μελλοντικα, αναφορες για τυχαιες συναντησεις με S2000 στο δρομο κανουμε μονο στη περιοχη για μελη (εκει να δεις τζερτζελο).
Τωρα χωρις πλακα...Καμια φορα μου λεει το ξαδερφακι μου αν θελω να το οδηγησω...
Ο λογος που δε το εχω παρει ακομα ειναι γιατι φοβαμαι οτι θα μας ψαχνουν πανω σε κανενα δεντρο...Ωρες ωρες κατι με πιανει ωστε να το παρω και να του πιω το αιμα...
Και οταν του το λεω γελαει...Μαλλον δε με πιστευει,μεχρι να το δει ομως....
Ο λογος που δε το εχω παρει ακομα ειναι γιατι φοβαμαι οτι θα μας ψαχνουν πανω σε κανενα δεντρο...Ωρες ωρες κατι με πιανει ωστε να το παρω και να του πιω το αιμα...
Και οταν του το λεω γελαει...Μαλλον δε με πιστευει,μεχρι να το δει ομως....