ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!
Σήμερα στην παραλιακή, Κίτρινο S 2000 - 600 άλογα με έκανε να ανατριχιάσω.
Πραγματικά.Σαν λεπίδα στον αερα ήταν...σαν να μην έβρισκε καμία αντίσταση πουθενά.Και η εξάτμιση πέταγε φλόγες... Βέβαια δεν μπορουσε να αποδώσει σωστά τα 600 γιατι το υπόλοιπο αμαξι ήταν μαμά...Ουτε καν λάστιχα. Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν φτιάξει και τα υπόλοιπα...
Να υπήρχε και μια πίστα καλή...
Πραγματικά.Σαν λεπίδα στον αερα ήταν...σαν να μην έβρισκε καμία αντίσταση πουθενά.Και η εξάτμιση πέταγε φλόγες... Βέβαια δεν μπορουσε να αποδώσει σωστά τα 600 γιατι το υπόλοιπο αμαξι ήταν μαμά...Ουτε καν λάστιχα. Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν φτιάξει και τα υπόλοιπα...
Originally Posted by Angelic Imp,Sep 22 2010, 03:01 PM
Σήμερα στην παραλιακή, Κίτρινο S 2000 - 600 άλογα με έκανε να ανατριχιάσω.

ΠΑιδιά εσείς γελάτε αλλά εμένα το πόστ της Αγγελικής δένει με μια πληροφορία που είχα παλαιότερα για ένα πολύ πολύ δυνατό κίτρινο S2000.
Για αυτό είχα κάνει κάποτε και εκείνο το τόπικ για το πιο γρήγορο Σ2000 της Ελλάδας.
Για αυτό είχα κάνει κάποτε και εκείνο το τόπικ για το πιο γρήγορο Σ2000 της Ελλάδας.
Originally Posted by Nabu,Sep 23 2010, 11:16 AM
ΠΑιδιά εσείς γελάτε αλλά εμένα το πόστ της Αγγελικής δένει με μια πληροφορία που είχα παλαιότερα για ένα πολύ πολύ δυνατό κίτρινο S2000.
Το παιδί που το οδηγούσε, τόσο ειπε οτι ήταν. 600 άλογα. Τωρα δεν ξέρω αν αποδίδει και τα 600, αλλά με την φτωχή μου εμπειρία και οχι μόνο τη δικιά μου, το αμάξι δεν έδειχνε να ειναι ούτε 380 ούτε καν πνιγμένα 500. Κάτι παρόμοιο σε S 2000 δεν έχω ξαναδει.Οπότε δεν νομίζω αυτό που ισχυρίστηκε να απέχει και πολύ απο την αλήθεια.Το αμάξι δεν κρατιόταν με τίποτα.
Μονο αν το δείτε μονοι σας θα το πιστέψετε.
Και Κωνσταντίνε ναι όντως υπάρχει ένα κίτρινο S καλά φτιαγμένο από παλιά και το έχουν δει κοντινά μου άτομα.Αλλά δεν νομιζω να είναι ο ίδιος γιατί το παιδί εχθές ήταν υπερβολικά ενθουσιασμενο-χαρούμενο...Έδειχνε να το έχει φτιάξει σχετικά προσφατα...
Ποιός ξέρει...
Μονο αν το δείτε μονοι σας θα το πιστέψετε.
Και Κωνσταντίνε ναι όντως υπάρχει ένα κίτρινο S καλά φτιαγμένο από παλιά και το έχουν δει κοντινά μου άτομα.Αλλά δεν νομιζω να είναι ο ίδιος γιατί το παιδί εχθές ήταν υπερβολικά ενθουσιασμενο-χαρούμενο...Έδειχνε να το έχει φτιάξει σχετικά προσφατα...
Ποιός ξέρει...