Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΤΟΠΟΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΤΟΥ S2000!

Thread Tools

Old Feb 5, 2012 | 03:18 PM
toxicity's Avatar
Registered User

From: Edw parakatw...

Όταν μπείς στο S και απο την στιγμή που πατήσεις το START ENGINE αρχίζει το "ταξίδι"...
Πατάς γκάζι και ακούς J's σε συνδιασμό με V-tec εκείνη την στιγμή νιώθεις οτι δεν σε βαρένει κανένα απο τα προβλήματα της καθημερινότητας που έχεις στο κεφάλι σου...

S2000
Reply
Old Feb 6, 2012 | 01:28 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Ti ωραία που θα ήταν να μπορούσα να ξανανιώσω όλα αυτά τα συναισθήματα απο την αρχή.
Είναι τα συναισθήματα του πρώτου καιρού. Που τα πρωτοανακαλύπτεις όλα, κάθε ήχο, κάθε χαρακτηριστικό του αυτοκινήτου. Ξαφνιάζεσαι, ευχαριστιέσαι, ερεθίζεσαι, άπειρα πράγματα!!

Μετά απο καιρό όλα συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά ξέρεις πως είναι εκεί. Ξέρεις πότε θα έρθουν, πως θα γίνουν, τι θα πάρεις απο αυτό που κάνεις.
Reply
Old Feb 6, 2012 | 01:37 PM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Φιλε εγω τα ελεγα με τον ψηλο σημερα. Για να μην μπερδευομαστε ψηλο εννοω τον ΤΚΑΛ μιας που ο αλλος ειναι αφαντος. Λοιπον, το αμαξι δεν το βλεπω καν μιας που το εχω στο εξοχικο μου, εχω να το οδηγησω περιπου κανα 2 μηνες και ειλικρινα μου εχει λειψει οσο τπτ και οσο ποτε. Θελω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να το οδηγησω που προτειμω να παω μια βολτα Top down με Js ηχο στα αυτια μου και τα λαστιχα να ουρλιαζουν παρα να μου κατσει η Jolie. Δεν εχω νιωσει ποτε ετσι... ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η S-ara ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ!
Reply
Old Feb 6, 2012 | 10:39 PM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Τελικά πρέπει να πέρνατε καλό βαθμό στην έκθεση....
Naburino, πολύ συναίσθημα βλέπω.....χαχαχα
Reply
Old Feb 6, 2012 | 11:07 PM
Valiant's Avatar
Registered User

Εγώ θα έλεγα ότι όλα είναι παιχνίδια του μυαλού. Και ποδήλατο να οδηγείς, εάν γουστάρεις τον λόγο γιατί το έχεις, θα σε καλύπτει για πολύ καιρό..
Reply
Old Feb 6, 2012 | 11:48 PM
nteminio's Avatar
Registered User

Originally Posted by toxicity
Όταν μπείς στο S και απο την στιγμή που πατήσεις το START ENGINE αρχίζει το "ταξίδι"...
Πατάς γκάζι και ακούς J's σε συνδιασμό με V-tec εκείνη την στιγμή νιώθεις οτι δεν σε βαρένει κανένα απο τα προβλήματα της καθημερινότητας που έχεις στο κεφάλι σου...

S2000

σου ερχεται ενα εγκεφαλικο μετα βεβαια οταν εχει αδειασει το ντεποζιτο αλλα "de gamietai?"
Reply
Old Feb 7, 2012 | 12:00 AM
Colin mc rae's Avatar

Απο τοτε που εβαλα την εξατμιση στο S οφειλω να ομολογησω οτι το ξαναερωτευτηκα!!!

Πριν βαλω την σνομπαρα πολυ μα παρα πολυ,ελεγα οτι δεν θα βαλω ποτε γιατι θελω την ισυχια μου αλλα πλεον εχω αναθεωρησει πολλα.

Μια βολτα μεσα στην πολη = ενας λογος να μπω στο κρατητηριο για ενα βραδυ!

Tkal η εξατμισαρα απλα Γ@μ@ει!!!!

Το παραπονο μου ειναι οτι δεν το οδηγησα ακομη ανοιχτο με αυτην.Νομιζω πως θα πασω σοκ!

Αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος να βγει το hardtop κ μετα.........
Reply
Old Feb 7, 2012 | 12:07 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Colin mc rae
Απο τοτε που εβαλα την εξατμιση στο S οφειλω να ομολογησω οτι το ξαναερωτευτηκα!!!

Πριν βαλω την σνομπαρα πολυ μα παρα πολυ,ελεγα οτι δεν θα βαλω ποτε γιατι θελω την ισυχια μου αλλα πλεον εχω αναθεωρησει πολλα.

Μια βολτα μεσα στην πολη = ενας λογος να μπω στο κρατητηριο για ενα βραδυ!

Tkal η εξατμισαρα απλα Γ@μ@ει!!!!

Το παραπονο μου ειναι οτι δεν το οδηγησα ακομη ανοιχτο με αυτην.Νομιζω πως θα πασω σοκ!

Αντε να φτιαξει λιγο ο καιρος να βγει το hardtop κ μετα.........
Κάτι μου θυμίζει αυτό... Το ίδιο έλεγα και εγώ αλλά τελικά το μετάνιωσα πολλές φορές μία με την 70αρα την J's και μία με το external που σύεται ο τόπος
Reply
Old Feb 7, 2012 | 01:50 AM
Colin mc rae's Avatar

Νομιζω πως και οι 2 οι περιπτωσεις σου χρηστο δεν συγκρινονται με μια απλη Greddy 70 αρα.
Ειδικα η δευτερη περιπτωση εχει πολυ περισσοτερο θορυβο.
Οποτε λογικο να εχεις μετανιωσει.Το συμπερασμα πιο ειναι?Καντο μαμα να γουσταρεις
Reply
Old Feb 7, 2012 | 01:53 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Colin mc rae
Νομιζω πως και οι 2 οι περιπτωσεις σου χρηστο δεν συγκρινονται με μια απλη Greddy 70 αρα.
Ειδικα η δευτερη περιπτωση εχει πολυ περισσοτερο θορυβο.
Οποτε λογικο να εχεις μετανιωσει.Το συμπερασμα πιο ειναι?Καντο μαμα να γουσταρεις
Από την άλλη πλευρά το έχω μετανιώσει Αλέξανδρε Που δεν το έκανα πιο νωρίς
Reply

All times are GMT -8. The time now is 03:16 PM.