Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Τελος...

Thread Tools

Old Sep 22, 2011 | 02:50 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Καλοριζικο το Hondaki Μητσαρα αλλα πως και ετσι ρε τετοια αλλαγη? Οπως κ να'χει ελπιζω να ειδωθουμε ολοι στην συναντηση γιατι "μερικοι" απο σας μου λειψατε. Οι υπολοιποι ξερετε... στα μπομπολια μου!
Reply
Old Sep 22, 2011 | 12:21 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ πολυ Boyα μου! Ήταν κρίμα να το έχω ακίνητο στο πάρκινγκ για 1,5μηνα και να το βγάζω μονο για καμία βόλτα...Έκανε τον κύκλο του, Απλά πλέον δεν ήταν καθόλου χρηστικο... Να πληρώνω 2000€ τον χρόνο για να το έχω στο πάρκινγκ, δεν λέει...Τουλάχιστον το FN2 μπορώ να το χρησιμοποιώ πάντα και παντού. Να σας πω τώρα εντυπώσεις: το χοντακι ραβει, μου φάνηκε "κάπως" το ηλεκτρογκαζο σε σχέση με την ντιζα του Sακη, αλλα μετα απο λίγο συνηθίζεται. Θα του βάλω αμεσα και το Flash Pro Hondata, οποτε θα ανεβεί και σε ΗΡ και θα γίνει το γκάζι πιο άμεσο. Όσο για το εσωτερικο του, δεν έχω λόγια! Θα τα πούμε και απο κοντα, με το μαυρο Ταπερ μου πλέον!
Reply
Old Sep 22, 2011 | 12:27 PM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by LOCAL S
Ευχαριστώ πολυ Boyα μου! Ήταν κρίμα να το έχω ακίνητο στο πάρκινγκ για 1,5μηνα και να το βγάζω μονο για καμία βόλτα...Έκανε τον κύκλο του, Απλά πλέον δεν ήταν καθόλου χρηστικο... Να πληρώνω 2000€ τον χρόνο για να το έχω στο πάρκινγκ, δεν λέει...Τουλάχιστον το FN2 μπορώ να το χρησιμοποιώ πάντα και παντού. Να σας πω τώρα εντυπώσεις: το χοντακι ραβει, μου φάνηκε "κάπως" το ηλεκτρογκαζο σε σχέση με την ντιζα του Sακη, αλλα μετα απο λίγο συνηθίζεται. Θα του βάλω αμεσα και το Flash Pro Hondata, οποτε θα ανεβεί και σε ΗΡ και θα γίνει το γκάζι πιο άμεσο. Όσο για το εσωτερικο του, δεν έχω λόγια! Θα τα πούμε και απο κοντα, με το μαυρο Ταπερ μου πλέον!
Καλοταξιδο

Υ.Γ.
Πατας?
Reply
Old Sep 22, 2011 | 12:32 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2johnyK
Originally Posted by LOCAL S' timestamp='1316722878' post='20996593
Καλοταξιδο

Υ.Γ.
Πατας?
Πάντα Τζονυ μου!!! Χαχαχα
Reply
Old Sep 23, 2011 | 05:46 AM
Angelic Imp's Avatar
Registered User

Αν και λυπάμαι που το έδωσες, γιατί είχα κατάλαβει οτι ήσουν και εσύ από τους πιο ένθερμους του S,το μονο πιο σημαντικό που μπορώ να κάνω, είναι σου ευχηθώ καλορίζικο το καινούριο σου αμάξι και να σε βλέπουμε και μ'αυτό σε "δράση"...
Reply
Old Sep 23, 2011 | 06:54 AM
Sportster's Avatar
Registered User

Originally Posted by LOCAL S
Στο ιδιο καταληξα κι εγω και πηρα το EP σε ανταλλαγη, βεβαια μιας και παλιοτερα ειχα το ταπερ, αυην την φορα διαλεξα το 1.6 για λογους οικονομιας τοσο σε καυσιμο οσο και σε γ@μισι@τικ@, και αν και ξενερωμα το γκαζι του, η καταναλωση ειναι απιστευτη. Σε ταξιδι εχω βγαλει πανω απο 800χλμ με ΕΝΑ ντεποζιτο, (μετρησα καταναλωση στο 5,6 και τοτε φορουσε και 17ες) και εντος πολης παιζω στο 6,7!!! κι ολα αυτα με το ΙΔΙΟ στησιμο με το ταιπ αρ. Εχει γινει κανονικα το καθημερινο μου αυτοκινητο και το γουσταρω πολυ. Τωρα ΚΑΙ με 15ες ειναι μουρλια! περιμενω να κανω ενα ταξιδι να δω αν θα πεσω κατω απο 5/100 λτ/χλμ.

Να το χαιρεσαι κι εσυ λοιπον Δημητρη, πιστευω οτι ειναι ιδανικη λυση αυτην την στιγμη για την κατασταση που ειμαστε...
Reply
Old Sep 23, 2011 | 11:28 AM
sk4s2k's Avatar
Registered User

Τυχερος όποιος πηρε ενα απο τα πιο όμορφα S στην ελλάδα!!! Μονο σε φωτο το χω δει αλλα δε νομιζω να ειμαι υπερβολικός. Με γεια και το νεο hondaki!
Reply
Old Sep 25, 2011 | 11:35 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Ευχαριστώ πολυ παιδια, να'στε καλα και χαρείτε το S σας οσο περισσοτερο μπορείτε!
Reply
Old Sep 26, 2011 | 01:28 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Καλοριζικο και καλοταξιδο με πολλα ασφαλη χιλιομετρα. Ελπιζω να μη σου λειψει παρα πολυ το S2000, αν και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξαναπαρεις καποια στιγμη στο μελλον.

Keep in touch.
Reply
Old Sep 26, 2011 | 08:36 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic
Καλοριζικο και καλοταξιδο με πολλα ασφαλη χιλιομετρα. Ελπιζω να μη σου λειψει παρα πολυ το S2000, αν και ειμαι σιγουρος οτι θα το ξαναπαρεις καποια στιγμη στο μελλον.

Keep in touch.
Μαριε μου ποτέ δεν ξερεις...
Δεν προκειται να χαθουμε anyway!
Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:01 PM.