Τι θα κανετε δωρο στο S2000 σας αυτες τις γιορτες?
Θα ήθελα πρωτίστως να εκφράσω σε όλα τα μέλη του club τις ευχές μου για τις γιορτινές αυτές μέρες και να έχουμε όλοι ένα πολύ καλό νέο έτος... με πολλά και καλά χιλιόμετρα και πάντα με γεμάτο ρεζερβουάρ!!!
Μόλις πριν λίγες ημέρες αγόρασα το S2000 του Θανάση και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να βρω τέτοιο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο σε τόσο καλή κατάσταση! (Μπραβο σου για μία ακόμη φορά Θανάση μου για το πόσο καλά πρόσεχες το αμάξι σου). Και μάλιστα σε "μαμά" κατάσταση... όπως ακριβώς το ήθελα. Έτσι στην περίπτωσή μου το δώρο για το S2000 μου είναι... εγώ!
Συγνώμη προκαταβολικά που δεν θα μπαίνω συχνά στο forum, αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώνομαι όσο μπορώ περισσότερο για τα νέα σας.
Και πάλι Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!!!
Μόλις πριν λίγες ημέρες αγόρασα το S2000 του Θανάση και πραγματικά αισθάνομαι πολύ τυχερός που κατάφερα να βρω τέτοιο αυτοκίνητο μεταχειρισμένο σε τόσο καλή κατάσταση! (Μπραβο σου για μία ακόμη φορά Θανάση μου για το πόσο καλά πρόσεχες το αμάξι σου). Και μάλιστα σε "μαμά" κατάσταση... όπως ακριβώς το ήθελα. Έτσι στην περίπτωσή μου το δώρο για το S2000 μου είναι... εγώ!
Συγνώμη προκαταβολικά που δεν θα μπαίνω συχνά στο forum, αλλά θα προσπαθήσω να ενημερώνομαι όσο μπορώ περισσότερο για τα νέα σας.
Και πάλι Χρόνια Πολλά και Καλά σε όλους!!!
Originally Posted by LOCAL S,Dec 29 2010, 06:49 PM
Σε κοροϊδεψε αυτο το παλιοπαιδο που σου εδωσε την J'S Τεο!
Κοιτα βρωμα που εχεο το μεσαιο!!!
Καλοκαυτη φιλε μου, θα την κατ'ευχαριστηθεις

Κοιτα βρωμα που εχεο το μεσαιο!!!
Καλοκαυτη φιλε μου, θα την κατ'ευχαριστηθεις

Θα ακουστουμε μαζι απο κοντα αυριο πιστα!