Το ιδανικότερο S2000 για κόντρες
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Θα ξεκινησω με τη πρωτη κατηγορια για αρχη και μετα βλεπουμε σε αλλο ποστ. Αν και δεν ειμαι λατρης της κοντρας, σε αυτη τη κατηγορια θα επελεγα κοντο κορωνοπηνιο. Επισης ενα αλλο κομματι που δεν εχει αναφερθει στο αρχικο ποστ ειναι το weight reduction. Αρκετα τα οφελη τοσο σε αμαξι για κοντρες οσο και για πιστα κατα τη γνωμη μου.
Βάλτο στα περιφερειακά Μάριε το weight reduction.
Έτσι και αλλιώς δεν ακολουθείται η αρχική λίστα.
Πάντως χαίρομαι να βλέπω απαντήσεις.
Νομίζω καλό κάνει να ακούμε εμείς οι νέοι απο τους παλαιότερους ή απο αυτούς που μπορεί να τα έχουν κάνει ήδη.
Μάνο η κατηγορία Β σου, μου ακούγεται πολύ γνωστή
Σου θυμίζει κάτι?
Λιάκο, μήπως εσύ την κατηγορία Α' την έχει υποτιμήσει λίγο. Τα πράγματα που λες νομίζω ξεφεύγουν κατα πολύ σε κόστος απο τα 2.500.
Έτσι και αλλιώς δεν ακολουθείται η αρχική λίστα.
Πάντως χαίρομαι να βλέπω απαντήσεις.
Νομίζω καλό κάνει να ακούμε εμείς οι νέοι απο τους παλαιότερους ή απο αυτούς που μπορεί να τα έχουν κάνει ήδη.
Μάνο η κατηγορία Β σου, μου ακούγεται πολύ γνωστή
Σου θυμίζει κάτι?
Λιάκο, μήπως εσύ την κατηγορία Α' την έχει υποτιμήσει λίγο. Τα πράγματα που λες νομίζω ξεφεύγουν κατα πολύ σε κόστος απο τα 2.500.
Χωρις αγραφο δε μπορεις να παιξεις αν δε κανω λαθος με εκκεντροφόρους... αρα θες ΑΕΜ, κ οι εκκεντροφοροι χωρις φλατζα παλι δεν κανουν δουλεια, αρα...
Κωνσταντίνε κ μενα κτ μου θύμισε οταν την έγραφα
Originally Posted by ManosS2k,Aug 25 2010, 10:22 AM
Χωρις αγραφο δε μπορεις να παιξεις αν δε κανω λαθος με εκκεντροφόρους... αρα θες ΑΕΜ, κ οι εκκεντροφοροι χωρις φλατζα παλι δεν κανουν δουλεια, αρα...

Originally Posted by gre165-makis,Aug 25 2010, 11:25 AM
Κωστακη απο το φουσκωτο γραφεις?
Οσο γι αυτο που εγραψες εγω σε πιστευω αλλα δεν νομιζω οτι το ''γιατι'' ειναι και αυτονοητο.
Οσο γι αυτο που εγραψες εγω σε πιστευω αλλα δεν νομιζω οτι το ''γιατι'' ειναι και αυτονοητο.

οσο για το αυτονοητο...''πιστευε και μη ερευνα''