Φανταρος εγω το S "parki"?
για τα αλλα στρατοπεδα, το αν θα το βαζεις μεσα, εξαρταται απο τις σχεσεις σου με τους ανωτερους και το ποσο ελαστικος ειναι σε αυτο το θεμα ο διοικητης
γενικα δεν επιτρεπεται.
Θα σου προτεινα να μην το παρεις απτην αρχη στην Θηβα, περιμενε να ορκιστεις πρωτα που θα ρθουν και οι δικοι σου, φυγε μαζι τους για το σπιτι (ακόμα έτσι δεν γίνεται στον στρατό?
) και μετα βλέπεις αν θα το παρεις . Καλο ειναι να το κουκουλωνεις γιατι παιζουν πολλοι που θα σε κοιτανε περιεργα με τετοιο αμαξι, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.
Καλη θητεια !
γενικα δεν επιτρεπεται.Θα σου προτεινα να μην το παρεις απτην αρχη στην Θηβα, περιμενε να ορκιστεις πρωτα που θα ρθουν και οι δικοι σου, φυγε μαζι τους για το σπιτι (ακόμα έτσι δεν γίνεται στον στρατό?
) και μετα βλέπεις αν θα το παρεις . Καλο ειναι να το κουκουλωνεις γιατι παιζουν πολλοι που θα σε κοιτανε περιεργα με τετοιο αμαξι, οπως ειπε και ο φιλος παραπανω.Καλη θητεια !
Από την εμπειρία μου στην Θήβα τα τελευταία 11 χρόνια, έχω να σου πω ότι η πόλη έχει πολλούς γύφτους (υπάρχει καταυλισμός) οι οποίοι κανουν διάφορα ακόμα και κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σου πρότεινα να το αφήσεις στην Αθήνα....
Originally Posted by blondie_s2k,Feb 6 2010, 05:13 PM
Εγω ξέρω πως σίγουρα έχει καλό και ασφαλές parking στην 7η ΕΜΑ Εβρου... Επειδή ρωτάς για άλλα στρατόπεδα γενικά δλδ...
Α ρε τρελοκομείο,πρόβλημα το S εεε???
καλή θητεία ρε μπαγάσα...
Originally Posted by DimitrisN,Feb 6 2010, 06:51 PM
Φύτεψέ το σε ένα γκαράζ και όταν φύγεις απο το κέντρο με μετάθεση,βλέπεις πως είναι τα πράγματα και ενεργείς ανάλογα.
Προσωπικά συμβουλεύω να το αφήσεις στην Αθήνα και γενικώς να μη μπλέξεις καθόλου με αυτά.
Όταν θα έχεις(μεγάλες)άδειες,το γλεντάς εδώ.
Εκεί δεν ξέρεις ούτε που θα πάς,ούτε τι θα συναντήσεις(και καλύτερα να μην πάθεις για να μάθεις
)...
Προσωπικά συμβουλεύω να το αφήσεις στην Αθήνα και γενικώς να μη μπλέξεις καθόλου με αυτά.
Όταν θα έχεις(μεγάλες)άδειες,το γλεντάς εδώ.
Εκεί δεν ξέρεις ούτε που θα πάς,ούτε τι θα συναντήσεις(και καλύτερα να μην πάθεις για να μάθεις
)...