ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ 2013
ναι εχουν δώσει λίστα ,που λίγο πολύ είναι τα ίδια με πέρυσι και τα πραγματα τα συγκεντρώνει ο Λάμπρος (που τον ξέρεις) και εγώ και θα μεταφερθούν στο μαγαζί μου για να φορτωθούν στο φορτηγό την κυριακή το πρωι.
Μπορείτε αν θέλετε να συγκεντρώσετε πραγματα ή χρήματα και να μας τα δώσετε στη συνάντηση μας της επόμενης εβδομάδας
Συγχαρητήρια και από εμένα Κώστα για την συγκηνητική αυτή πρωτοβουλία που παίρνετε κάθε χρόνο. Πολύ συμαντική ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες εποχές που θα έχουν επηρεάσει φυσικά και τη βιωσημότητα αυτού του ιδρύματος. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε και εμείς να βοηθήσουμε.
Ναι Χρήστο θα προσπαθήσουμε λέμε αλλά έχουν μείνει 2 βδομάδες μόνο και δε βλέπω να κινείται τίποτα. Και εννοείται πως δεν το λεω για σένα αλλά για όλους. Οποιος έχει μαζέψει πράγματα και θέλει μπορεί να τα δώσει σε μένα ώστε να τα συγκεντρώσω και να τα παραδώσω ολα μαζί στα παιδιά. Οποιος δεν έχει το τηλέφωνο μου ας μου στείλει pm.
Το οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ο καθένας, ακόμα και το πιο μικρό πράγμα χρειάζεται.
Το οτιδήποτε μπορεί να προσφέρει ο καθένας, ακόμα και το πιο μικρό πράγμα χρειάζεται.
Παρακαλώ όποιος έχει κάτι να προσφέρει είτε σε υλικά αγαθά είτε σε ρούχα είτε σε χρήματα να επικοινωνήσει με την Ισμήνη που για άλλη μια φορά προθυμοποιήθηκε να κάνει τη συγκέντρωση των πραγμάτων για λογαριασμό του club και την ευχαριστώ πολύ
Μπράβο στο Rx8 club, για άλλη μιά φορά. Θεωρώ ότι κι εμείς θα σταθούμε στο ύψος μας σαν club και θα στηρίξουμε την προσπάθεια και φέτος...
Κι ο κλήρος πέφτει...πάλι στην Ισμήνη...Μπράβο Ισμηνάκι
Σταθερή αξία...
Κι ο κλήρος πέφτει...πάλι στην Ισμήνη...Μπράβο Ισμηνάκι
Σταθερή αξία...
Επειδή δεν κατάφερα να έρθω στη συνάντηση για να συνεισφέρω οικονομικά, θα αγοράσω μερικά από τα πράγματα από τη λίστα που έχει ανεβάσει το Χαμόγελο.
Εμείς θα είμαστε 2 αυτοκίνητα.
Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί την Κυριακή.
Και ο καιρός προβλέπεται πολύ καλός! Ευκαιρία να κινήσουμε τις S άρες!!
Εμείς θα είμαστε 2 αυτοκίνητα.
Ελπίζω να μαζευτούμε αρκετοί την Κυριακή.
Και ο καιρός προβλέπεται πολύ καλός! Ευκαιρία να κινήσουμε τις S άρες!!
Να ευχαριστήσω ,προσωπικά, και από μέρους του www.rx8club.gr ( με την ιδιότητα του ΔΣ) την Ισμήνη και όλα τα παιδιά που βοήθησαν για την συλλογή υλικών και χρημάτων ,και με αυτό τον τρόπο μπήκε άλλο ένα λιθαράκι για το σπίτι των παιδιών αυτών που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
Σας περιμένουμε όλους αύριο κατά τις 10,00 στα διόδια Ελευσίνας για να πάμε όλοι μαζί στο σπίτι.
ΥΓ Μετά το πέρας της εκδήλωσης έχουμε κλείσει τραπέζι στη ταβέρνα Μαϊστράλι στο Λουτράκι για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό μας χαχαχχαχα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Σας περιμένουμε όλους αύριο κατά τις 10,00 στα διόδια Ελευσίνας για να πάμε όλοι μαζί στο σπίτι.
ΥΓ Μετά το πέρας της εκδήλωσης έχουμε κλείσει τραπέζι στη ταβέρνα Μαϊστράλι στο Λουτράκι για τον απαραίτητο ανεφοδιασμό μας χαχαχχαχα
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ
Thread
Forum
Replies
Last Post