Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

μετ/νο s2000

Thread Tools

Old Sep 14, 2012 | 04:25 PM
alexis_s2's Avatar

καλοριζικο κ απο μενα φιλε μου
την τρυπα αυτη μπορεις να την εκμεταλευτης με το να βαλεις παλι ενα gps η καμια οθονη θα ελεγα εγω
Reply
Old Sep 15, 2012 | 01:04 AM
nteminio's Avatar
Registered User

Originally Posted by alexis_s2
την τρυπα αυτη μπορεις να την εκμεταλευτης με το να βαλεις παλι ενα gps η καμια οθονη θα ελεγα εγω

Η' να κρεμασεις ενα καδρο σαν αυτα που χουμε στο τζακι.

(no offence alex, i'm joking )
Reply
Old Sep 15, 2012 | 03:47 AM
harri-S-'s Avatar
Registered User

From: zakynthos

Originally Posted by god1976
....καλημερα

...σας ευχαριστω για τα σχολια σας ...το saki μετα και απο ελεγχο στο παπρα ...βγηκε καθαρο (θελω να πιστευω ..χα..χα.)...οποτε και ειμαι νεος κατοχος honda..

προς το παρον για λογους δουλειας θα ειμαι ζακυνθο..μεχρι τελη οκτωβρη ...μετα επιστρεφω αθηνα ..οποτε σε καποια συναντηση θα τα πουμε και απο κοντα...

....τελος αναρτηση φοραει blistein pss9(απο οτι διαβασα ειναι καλη) οποτε θα ψαχτω και για εξατμηση,λαστιχα και μαυρο ταμπλο οποτε αν καποιος κατι εχει απο αυτα ή σκοπευει να αλλαξει ας με εχει στα υποψιν...

καλως σας βρηκα λοιπον
κυκλοφορει στο νησι μου κ δεν το χω τσεκαρει ακομααα???? καλοριζικο φιλος!!! ελα να κανουμε ενα τεστ drive στο βασιλικο!!
Reply
Old Sep 15, 2012 | 03:54 AM
alexis_s2's Avatar

Originally Posted by nteminio
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1347668744' post='22012893

ειπαμε οχι κ καδρο
Reply
Old Sep 15, 2012 | 06:04 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Originally Posted by nteminio
Originally Posted by alexis_s2' timestamp='1347668744' post='22012893

AXAXXAXAXAXA
Reply
Old Sep 15, 2012 | 11:30 PM
god1976's Avatar
Registered User

καλημερα

...ντεμινιο δε το ειχα σκεφτει το καδρο ..χα...χα θα βαλω ενα πινακα του ιερωνυμου μπος μια και ειμαι και της κουλτουρας..χα..χα

χαρις ρε εσυ και εγω βασιλικο ειμαι !!!! να κανονισουμε για καφεδακι
Reply
Old Sep 16, 2012 | 04:10 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Καλοτάξιδο και από μένα,

1)Μην βάλεις κάδρο μπορεί να εμποδίζει την "πρόσβαση" στο ράδιο. Βάλε ένα σεμεδακι (με αντιολισθητική επιφάνεια) που θα δείχνει και πιο όμορφο ....
Έχω να σου δείξω αν θες πολλά σχέδια (και στο χρώμα του καθίσματος σου) από αυτά που βάζει η μάνα μου κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου πάνω στην τηλεόραση (flat)

2)Αν τελικά μπεις στην διαδικασία αντικατάστασης ταμπλό υπάρχει τρόπος να γίνει " και καλύτερο και από πριν" αρκεί ο μάστορας να ξέρει τι κάνει (να το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν) και να χρησιμοποιήσεις καινούρια αναλώσιμα και όχι από το παλιό ταμπλό. Έχω κάποιον στο μυαλό μου αν θες να σου προτείνω να πας να κάνετε μια κουβεντούλα και να αποφασίσεις, αλλά να ξέρεις δεν θα σου πάει φθηνα.

3)Και τρίτον (και μακρυτερον, καθότι μάλλον θα υπάρξουν αρκετές φλόγες για αυτό) ΜΗΝ βάλεις τίποτα. Το αμάξι δεν χρειάζεται ούτε εξατμίσεις ούτε τίποτα. Κράτα όλα τα λεφτά σου για βενζίνες (οδήγα το όσο πιο πολύ μπορείς), λάστιχα, λάδια, μπουζί, φίλτρα κτλ. Αυτά ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Υ.Γ.
Για το τελευταίο αν θες επιχειρηματολογώ κιόλας (με τις ώρες μάλιστα) αλλά μόνο σε παρακαλώ, όχι μέσω πληκτρολογίου

Reply
Old Sep 16, 2012 | 06:36 AM
xristoforoS2000's Avatar
Registered User

From: Ανατολική Αττική

Originally Posted by S2johnyK
Καλοτάξιδο και από μένα,

1)Μην βάλεις κάδρο μπορεί να εμποδίζει την "πρόσβαση" στο ράδιο. Βάλε ένα σεμεδακι (με αντιολισθητική επιφάνεια) που θα δείχνει και πιο όμορφο ....
Έχω να σου δείξω αν θες πολλά σχέδια (και στο χρώμα του καθίσματος σου) από αυτά που βάζει η μάνα μου κάθε φορά που έρχεται σπίτι μου πάνω στην τηλεόραση (flat)

2)Αν τελικά μπεις στην διαδικασία αντικατάστασης ταμπλό υπάρχει τρόπος να γίνει " και καλύτερο και από πριν" αρκεί ο μάστορας να ξέρει τι κάνει (να το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν) και να χρησιμοποιήσεις καινούρια αναλώσιμα και όχι από το παλιό ταμπλό. Έχω κάποιον στο μυαλό μου αν θες να σου προτείνω να πας να κάνετε μια κουβεντούλα και να αποφασίσεις, αλλά να ξέρεις δεν θα σου πάει φθηνα.

3)Και τρίτον (και μακρυτερον, καθότι μάλλον θα υπάρξουν αρκετές φλόγες για αυτό) ΜΗΝ βάλεις τίποτα. Το αμάξι δεν χρειάζεται ούτε εξατμίσεις ούτε τίποτα. Κράτα όλα τα λεφτά σου για βενζίνες (οδήγα το όσο πιο πολύ μπορείς), λάστιχα, λάδια, μπουζί, φίλτρα κτλ. Αυτά ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Υ.Γ.
Για το τελευταίο αν θες επιχειρηματολογώ κιόλας (με τις ώρες μάλιστα) αλλά μόνο σε παρακαλώ, όχι μέσω πληκτρολογίου

:hello
Μην σε ξαναδώ με κάνα κομπρέσορα πάνω εκτέθηκες...
Reply
Old Sep 16, 2012 | 08:10 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Originally Posted by xristoforoS2000
Originally Posted by S2johnyK' timestamp='1347797444' post='22015088
Καλοτάξιδο και από μένα,

Υ.Γ.

:hello
Μην σε ξαναδώ με κάνα κομπρέσορα πάνω εκτέθηκες...
Το δις εξαμαρτείν ...
Reply