Aντικατάσταση πινακίδας αυτοκινήτου
οχι,γιατι εχω κανει πανω της ολα τα πειραματα που μπορεις να φανταστεις
..σκεψου οτι την βαζω κ τη βγαζω σαν ζηλοτειπ... παντως ακομα ψαχνω ενα ομορφο κ λειτουργικο τροπο συγχρωνως ωστε να την αλλαξω κ εγω με το τροπο που σου ειπα κ να την αφησω πανω.
κ για να μην ειμαστε offtopic η πινακιδα οταν την ειχα πανω με ειχε σωσει απο βαψιμο προφυλακτηρα απο ακουμπημα
..σκεψου οτι την βαζω κ τη βγαζω σαν ζηλοτειπ... παντως ακομα ψαχνω ενα ομορφο κ λειτουργικο τροπο συγχρωνως ωστε να την αλλαξω κ εγω με το τροπο που σου ειπα κ να την αφησω πανω.κ για να μην ειμαστε offtopic η πινακιδα οταν την ειχα πανω με ειχε σωσει απο βαψιμο προφυλακτηρα απο ακουμπημα
Εκεί που είναι μαμα πάντως εκτός του ότι προστατευει από ατυχήματα (φιλιά στο παρκαρισμα) όπως διαπιστώσαμε και οι δύο δεν είναι και τόσο ασχημο το S. Βεβαια η πιο ωραια θέση που έχω δει εγώ είναι λυγισμένη στο πλάι της μουρης και όσο γίνεται χαμηλα. Λέω να το κάνω καποια στιγμή και στο προτείνω και σενα αλλά από ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ δεν θα προστατευει...(για να μην είμαστε και off topic)...
Originally Posted by sk4s2k,Jan 25 2011, 01:22 AM
γ@μ@τη ειναι εκεί εχεις δικιο
Α και για να δεις οτι είμαστε στο θεμα μας μου φαινεται ότι το μπλέ έχει ακουμπήσει στο μαυρο... Αν το μαυρο έχει κοτσαδορο παιζει μανουρα...