τι γινετε εδω?
Originally Posted by package,Jan 23 2010, 08:58 AM
Αν το αγοράσει ο φίλος σου θέλω να πατήσω μαζί του.
Τι εγινε με το διπλωμα?
Πάντως αυτο που θα συνιστούσα να προσέξει ο φίλος σου,είναι οτι πράγματι έχει 70000,αλλά νομίζω πως επειδή είναι Αμερικάνικο,ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΙΑ ΟΧΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
Οπότε,αν συμβαίνει αυτό,ας έχει υπόψιν του πως σε χιλιόμετρα θα είναι ότι βλέπει στην ένδειξη x1,609.
Οπότε εν προκειμένω,μιλάμε για περίπου 112600 χιλιόμετρα.
Οπότε,αν συμβαίνει αυτό,ας έχει υπόψιν του πως σε χιλιόμετρα θα είναι ότι βλέπει στην ένδειξη x1,609.
Οπότε εν προκειμένω,μιλάμε για περίπου 112600 χιλιόμετρα.
Είναι καθαρά αμερικάνικο μοντέλο με όλες τις διαφορές που παρατήρησαν τα παιδιά και ο Μάριος. Ακόμα ένα στοιχείο είναι η κεντρική κονσόλα που μέχρι το 2005 στα Αμερικάνικα δεν έχει το διακόπτη του θερμαινόμενου πίσω τζαμιού στην κονσόλα
Επίσης πολύ σωστή παρατήρηση από το DimitrisN για τα χιλιόμετρα. Θεωρώ ότι δεν έχει αλλάξει το κοντέρ σε χιλόμετρα και τα 70.000 είναι μίλια. Καλή τύχη και ότι βοήθεια θέλεις εδώ είμαστε. Για μένα πολύ προσοχή γιατί να φέρεις αυτοκίνητο από Αμερική είναι πολύ δύσκολο και μπορεί να γίνει μαιμουδιά στα χαρτιά και να χάσει το αυτοκίνητο μετά ο φίλος σου
Εγώ το λέω διότι λογικά αν είναι Αμερικάνικο,ποιός να το άλλαξε την ένδειξη σε χιλιόμετρα?
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης,ή ο μαντράς για να συμβαδίζει με τα Ευρωπαικά στάνταρ?(δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι υπάρχουν τόσο ευσυνείδητοι επαγγελματίες στις μέρες μας).
Οπότε μένει η επιλογή του να υπάρχει και άλλος εν Ελλάδι ιδιοκτήτης.
Ο οποίος άν μπήκε σε τέτοια διαδικασία,να μη γύρισε και λίγο τα χιλιομετράκια?
Πάρα πολλές παράμετροι για να έχει γίνει στραβή,και αν ήμουν απέναντι σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο,θα το αντιμετώπιζα σίγουρα με σκεπτικισμό.
Πολύ σκεπτικισμό,όμως.
Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης,ή ο μαντράς για να συμβαδίζει με τα Ευρωπαικά στάνταρ?(δυσκολεύομαι να πιστέψω οτι υπάρχουν τόσο ευσυνείδητοι επαγγελματίες στις μέρες μας).
Οπότε μένει η επιλογή του να υπάρχει και άλλος εν Ελλάδι ιδιοκτήτης.
Ο οποίος άν μπήκε σε τέτοια διαδικασία,να μη γύρισε και λίγο τα χιλιομετράκια?
Πάρα πολλές παράμετροι για να έχει γίνει στραβή,και αν ήμουν απέναντι σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο,θα το αντιμετώπιζα σίγουρα με σκεπτικισμό.
Πολύ σκεπτικισμό,όμως.