φανοποιός καλαμάτα
To πιο πιθανό να βγει παρδαλό κατσίκι. Δεν μπορεί να βγάλει χρώμα ίδιο με τον προφυλακτήρα? Το χρώμα του εργοστασίου αλλοιώνεται κάπως με τον καιρό
Ωραίοι επαγγελματίες.
Του το έδειξες? Τί σαχλαμάρα βρήκε να σου πει όταν το είδε για δικαιολογία. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος εξωγήινος παράγοντας θα έφταιγε και όχι η ανικανότητά του... Τί να πω. Πρέπει σιγά σιγά και εμείς σαν πελάτες να ζητάμε ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση για τέτοιες εργασίες.
Του το έδειξες? Τί σαχλαμάρα βρήκε να σου πει όταν το είδε για δικαιολογία. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος εξωγήινος παράγοντας θα έφταιγε και όχι η ανικανότητά του... Τί να πω. Πρέπει σιγά σιγά και εμείς σαν πελάτες να ζητάμε ΓΡΑΠΤΗ εγγύηση για τέτοιες εργασίες.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Πεταμενα λεφτα με λιγα λογια. Οποτε πληρωσες για κατι οπου μετα απο δυο βδομαδες φανηκε η κακη δουλεια που εκανε και δεν απαιτησες μετα να στο φτιαξει χωρις χρεωση.
Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία, απλά δεν θα ξαναπάω. το ξέρω είναι μαλακία αλλά ντρέπομαι να πάω να ζητήσω να το ξανακάνει από τη στιγμή που δεν προσφερθηκε από μονος του τη στιγμή που το είδε..