χερεται
Εχει δίκιο ο Νίκος θα σου δώσω το δικό μου για τις γιορτές για να μπεις μετά σε μαμά να σου φαίνεται παιχνιδάκι
Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση όλα τα παιδιά κάνουν πλάκα. Μας έχει πιάσει το κλίμα των ημερών μην εξαφανίζεσαι
παρτο ρε Σωτηρη και γω στα 19 μου το πηρα το πρωτο και αν εξαιρεσεις 2 φορες που φλερταρα λιγο με το θανατο την πρωτη βδομαδα,δεν εχω βαψει ουτε προφυλακτηρα σε 2 s2000 που εχω αλλαξει...ειναι βεβαια οτι εκανα καρτ απο μικρος,2 φορες βαλκανικος πρωταθλητης και 5 πανελληνιος και κατι δοκιμαστικα για formula 3 αλλα σε γενικες γραμμες μαθαινεται...αυτα απο μενα...τωρα αν κανονισεις κανα καφε με τιποτα ωραια κοριτσακια θα χαρω να ερθω με ενα φιλο μου να σου δωσει το δικο του
Φιλε μου μην μασας...Και εγω οπως ο palioxaraktiras παραπανω,το εμαθα στα γρηγορα απτα 19...
Απλα εκανα λιγο καρτ..(στο τσακ ο Π@υστης ο hamilton μου εφαγε το πρωταθλημα,με δοκιμασε η scuderia αλλα λογω υψους δεν της εκανα,πηγα στα nascar αλλα τσακωθηκα με τον montoya,και περασα λιγο απτο ΜΟΤΟGP)δεν ξερω αν μετρανε αυτα..!!
Τι αλλο θα ακουσουμε Χρονιαρες μερες....!!
Απλα εκανα λιγο καρτ..(στο τσακ ο Π@υστης ο hamilton μου εφαγε το πρωταθλημα,με δοκιμασε η scuderia αλλα λογω υψους δεν της εκανα,πηγα στα nascar αλλα τσακωθηκα με τον montoya,και περασα λιγο απτο ΜΟΤΟGP)δεν ξερω αν μετρανε αυτα..!!
Τι αλλο θα ακουσουμε Χρονιαρες μερες....!!
Περαστικος ειμαι παιδια, απλα θελω να πω οτι και γω ειχα βγει πρωτος στο αλμα εις μηκος στο δημοτικο...δεν ξερω αν ανεβηκα στα ματια σας μ αυτο
Επισης, μιας κ το ανεφερε ο φιλος λαλακης, δεν ειχα ποτε κονσολα( Ps2-ps3, nitendo κλπ) και μου εχει μεινει ψυχολογικο τραυμα απ την παιδικη μου ηλικια. Παρολα αυτα παιζω συχνα σε φιλους gt5 και πιστευω να το ξεπερασω μια μερα. Παντως αν το αποφασισεις Σοτυρι, διαλεξε το πιο φτηνο με 6-7 χιλιαρικα και θα σου προτεινα μαυρο χρωμα, για να μεινει ανεξητιλο το ''περασμα σου'' (χαριν εντυπωσιασμου νεαρων κορασιδων), απ τους εξωτερικους τοιχους του ΑΕΙ-ΤΕΙ που πιθανον φοιτεις αυτο τον καιρο...Ειναι γνωστο της πασης αλλωστε, οτι τα μαυρα s2k κανουν το μεγαλυτερο μπαμ...ρωτα τον Μητσο τον χερα τον κολλητο που το κερασε σε τοιχειο με περισσεια χαρη και χειρουργικη ακριβεια. Αν θες σου δειχνει τον τροπο, αλλα μονο 1 φορα
Επισης, μιας κ το ανεφερε ο φιλος λαλακης, δεν ειχα ποτε κονσολα( Ps2-ps3, nitendo κλπ) και μου εχει μεινει ψυχολογικο τραυμα απ την παιδικη μου ηλικια. Παρολα αυτα παιζω συχνα σε φιλους gt5 και πιστευω να το ξεπερασω μια μερα. Παντως αν το αποφασισεις Σοτυρι, διαλεξε το πιο φτηνο με 6-7 χιλιαρικα και θα σου προτεινα μαυρο χρωμα, για να μεινει ανεξητιλο το ''περασμα σου'' (χαριν εντυπωσιασμου νεαρων κορασιδων), απ τους εξωτερικους τοιχους του ΑΕΙ-ΤΕΙ που πιθανον φοιτεις αυτο τον καιρο...Ειναι γνωστο της πασης αλλωστε, οτι τα μαυρα s2k κανουν το μεγαλυτερο μπαμ...ρωτα τον Μητσο τον χερα τον κολλητο που το κερασε σε τοιχειο με περισσεια χαρη και χειρουργικη ακριβεια. Αν θες σου δειχνει τον τροπο, αλλα μονο 1 φορα
Αντε τσιμπα το και ΕΙΔΙΚΑ για σενα, αν εμφανιστεις σε συναντηση, θα σκασω με βασιλοπιτα σε σχημα κολωνας, περιπτερου, μεταλλικου καδου(οχι πλαστικου που ειναι ψευτικος), παρτερι, νησιδα ή τελοσπαντων ο,τι εχεις ονειρευτει εσυ ρε παιδι μου για την ''ιδανικη πιτα της χρονιας''
Εεεεπισης...
να σου πω οτι αρχισα να οδηγαω απ τα 12 και μεχρι τα 26 ειχα μ@λ@κιστει με διαφορα χρεπια
με αρκετα αλογα, αλλα οταν μπηκα στο S2k ειπα μεσα μου '' αν το ειχα παρει πριν 3-4χρονια θα ειχα σκοτωθει΄΄
.
Don't do it sotiris!!! σκεψου την μανουυυυυυυλα!
να σου πω οτι αρχισα να οδηγαω απ τα 12 και μεχρι τα 26 ειχα μ@λ@κιστει με διαφορα χρεπια
με αρκετα αλογα, αλλα οταν μπηκα στο S2k ειπα μεσα μου '' αν το ειχα παρει πριν 3-4χρονια θα ειχα σκοτωθει΄΄
. Don't do it sotiris!!! σκεψου την μανουυυυυυυλα!