2ΡΗ ΚΛΟΠΗ S2000
Originally Posted by Germak,May 12 2010, 07:24 AM
το μόνο που έχω να πω είναι πως αυτά ΔΕΝ είναι για κοινή χρήση μέσα σε online club αλλά μόνο σε προφορική ανάλυση σε συνάντηση. Προσωπικά δεν θα προέβαινα με αναλύσεις τέτοιων γεγονότων και θα έσβηνα όλο το τόπικ προς υπεράσπιση του club.
Πάντοτε με κάποιο τρόπο θα διαρρεύσουν πληροφορίες και θα κάνουμε μόνο το έργο των ελεεινών ευκολότερο.
Ή ας πάει στη περιοχή για μέλη.
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Το τηλεφώνημα ηταν καθαρα για λυτρα που δεν ειχα για κανενα λογο σκοπο να τα δώσω γτ στο κατω κατω δεν εχω κιολας, οχι πως αν ειχα θα τα εδινα...
Λοιπον παιδια μετα την εμπειρια μ θελω να δωσω καποια tips που αν θελετε τα κρατατε:
1) Ραντεβου σε πολυσυχναστο μερος (εννοειται οχι σπιτι σας)
2) Παντα 2 ατομα
3) Αν σας ζητήσει ελεγχο ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εκτος αν το συνεργείο που σας πει το γνωρίζετε
4) Να το οδηγησω, να με πας βολτα κομμένα. Αν θελει να το τσεκαρει ας το παρει ο μηχανικος του εξουσιοδοτούμενου συνεργειου.
5) Κ μετα την "συναντηση" καντε μια γρηγορη βολτα
6) Να γνωρίζετε οσο πιο πολλα στοιχεια κ φυσικα έγκυρα απο τον υποψηφιο αγοραστη
Αυτα πρεπει να τα χοθμε κατα νου ολοι!
Λοιπον παιδια μετα την εμπειρια μ θελω να δωσω καποια tips που αν θελετε τα κρατατε:
1) Ραντεβου σε πολυσυχναστο μερος (εννοειται οχι σπιτι σας)
2) Παντα 2 ατομα
3) Αν σας ζητήσει ελεγχο ΜΟΝΟ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο εκτος αν το συνεργείο που σας πει το γνωρίζετε
4) Να το οδηγησω, να με πας βολτα κομμένα. Αν θελει να το τσεκαρει ας το παρει ο μηχανικος του εξουσιοδοτούμενου συνεργειου.
5) Κ μετα την "συναντηση" καντε μια γρηγορη βολτα
6) Να γνωρίζετε οσο πιο πολλα στοιχεια κ φυσικα έγκυρα απο τον υποψηφιο αγοραστη
Αυτα πρεπει να τα χοθμε κατα νου ολοι!
E όχι ρε φιλε δεν γίνονται αυτά
Mόλις το είδα και έχω μείνει άφωνος!
Μάνο δεν ξέρω τι να να σου πω ρε φιλε, ευτυχώς που είσαι εσύ καλά! σου εύχομαι να βρείς μια άκρη και να σου πάνε όλα όπως τα θες.
Oσο για το μουνόπανο που έβγαλε πιστόλι εύχομαι να βρεθεί ώστε να τον γ@μήσουμε μέχρι να π@υστεψι τις π@υτάν@ς ο γιος
πουτανα του club να τον κάνουμε!
Mόλις το είδα και έχω μείνει άφωνος!
Μάνο δεν ξέρω τι να να σου πω ρε φιλε, ευτυχώς που είσαι εσύ καλά! σου εύχομαι να βρείς μια άκρη και να σου πάνε όλα όπως τα θες.
Oσο για το μουνόπανο που έβγαλε πιστόλι εύχομαι να βρεθεί ώστε να τον γ@μήσουμε μέχρι να π@υστεψι τις π@υτάν@ς ο γιος
πουτανα του club να τον κάνουμε!
[QUOTE=DimitrisN,May 12 2010, 08:03 AM] Συμφωνώ.Καλύτερα(χωρίς παρεξήγηση Μάνο),να σβηστεί.
Πάντοτε με κάποιο τρόπο θα διαρρεύσουν πληροφορίες και θα κάνουμε μόνο το έργο των ελεεινών ευκολότερο.