2ΡΗ ΚΛΟΠΗ S2000
Ελεοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!! !!!!!!
Δεν μπορώ να το πιστέψω ρε γμτ.....!!!
Βασικά και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι.....
Και θυμάμαι που μας έλεγε στη συνάντηση ο Μάνος ότι είχε ραντεβου με κάποιον για το αμάξι....
Πάντως μπράβο για την ψυχραιμία ρε Μάνο που έκανες ότι σου είπε και δεν είχες πολύ χειρότερα.... άλλωστε όταν κάποιος είναι τέτοιοσ άνθρωπος δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει....
Δεν μπορώ να το πιστέψω ρε γμτ.....!!!
Βασικά και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι.....
Και θυμάμαι που μας έλεγε στη συνάντηση ο Μάνος ότι είχε ραντεβου με κάποιον για το αμάξι....
Πάντως μπράβο για την ψυχραιμία ρε Μάνο που έκανες ότι σου είπε και δεν είχες πολύ χειρότερα.... άλλωστε όταν κάποιος είναι τέτοιοσ άνθρωπος δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει....
Φιλε μου αν και δεν εχουμε γνωριστει ποτε.
Ειλικρινα εχω μεινει μαλακας...
Μακαρι να το βρεις και το σακι σου και το μουνι...
Καλα εκανες και δεν το επαιξες μαγκας...
Τ σιδερα ειναι σιδερα και οσο και αν πονανε αναπληρωνονται...
Εσυ να εισαι καλα και να παρεις αλλους 15 σακιδες...
Οσο για το @@ τι να πωωωω....τα ειπατε ολα...
Ειλικρινα εχω μεινει μαλακας...
Μακαρι να το βρεις και το σακι σου και το μουνι...
Καλα εκανες και δεν το επαιξες μαγκας...
Τ σιδερα ειναι σιδερα και οσο και αν πονανε αναπληρωνονται...
Εσυ να εισαι καλα και να παρεις αλλους 15 σακιδες...
Οσο για το @@ τι να πωωωω....τα ειπατε ολα...
Δεν πάμε καλά! Για ενα S?!?
Φίλε έστω κι αν δεν σε ξέρω, χαίρομαι που είσαι καλά και εύχομαι να το ξεχάσεις - όσο γίνεται - το συντομότερο. Πάλι καλά που είσαι καλά και γλύτωσες από τον @#@(#*^. S υπάρχουν πολλά και αντικαθιστούνται. Αλλά κυρίως εύχομαι να βρεθεί ο π__στης.
Έχω να μπω μέρες στο φόρουμ.....τώρα το είδα...έχω παγώσει....
Μάνο ,τι να πω ρε φίλε..με κάλυψαν τα παιδιά...το βασικό ότι είσαι καλά....λυπάμαι ,λυπάμαι...
και αυτό μάλλον είναι η αρχή.....να μην βγω αληθινός,αλλά τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα...
Μάνο ,τι να πω ρε φίλε..με κάλυψαν τα παιδιά...το βασικό ότι είσαι καλά....λυπάμαι ,λυπάμαι...
και αυτό μάλλον είναι η αρχή.....να μην βγω αληθινός,αλλά τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα...
Ρε φιλε τι λες τωρα?Οπλο για να σου παρουν το αμαξι?Ελεος.
Μανο παλι καλα που αντεδρασες σωστα και δεν εγινε τιποτα χειροτερο.Μπραβο για τη ψυχρεμια σου.Εσυ να εισαι καλα και ολα τα υπολοιπα βρισκονται οπως και ο πουστης που ηταν τοσο μαγκας.Α ρε ξυλο που θελουν μερικοι,αλλα ξυλο που να τους αφησει κουσουρι.Με το καλο να ξεμπερδεψεις με την ασφαλιστικη Μανο.Πραγματικα λυπαμε.
Μανο παλι καλα που αντεδρασες σωστα και δεν εγινε τιποτα χειροτερο.Μπραβο για τη ψυχρεμια σου.Εσυ να εισαι καλα και ολα τα υπολοιπα βρισκονται οπως και ο πουστης που ηταν τοσο μαγκας.Α ρε ξυλο που θελουν μερικοι,αλλα ξυλο που να τους αφησει κουσουρι.Με το καλο να ξεμπερδεψεις με την ασφαλιστικη Μανο.Πραγματικα λυπαμε.
Registered User
From: somewhere in hell... ];)
Οι τυποι πηραν κ ειπαν το φοβερο... "Απο την αστυνομια ειμαιστε. Αν σας ενδιαφερει το αμαξι κατι μπορουμε να κανουμε... Ειναι κρυμμένο σε ενα γκαραζ." Εννοειται πηρε τα καλογυαλισμενα
Originally Posted by ManosS2k,May 12 2010, 06:26 AM
Οι τυποι πηραν κ ειπαν το φοβαρο... "Απο την αστυνομια ειμαιστε. Αν σας ενδιαφερει το αμαξι κατι μπορουμε να κανουμε... Ειναι κρυμμένο σε ενα γκαραζ." Εννοειται πηρε τα καλογυαλισμενα 

κ εγω το ιδιο