Παίδες καλημέρα
Βρήκα την σελίδα σας εντελώς τυχαία ψάχνοντας για πληροφορίες στο net και είπα να γραφτώ!
Αφήστε με να συστηθώ λέγομαι Βαγγέλης 24ετών ηλεκτρονικός και είμαι ενας χαλασμένος (εως κατεστραμένος θα έλεγα...) S2Kmaniac απο τη Νίκαια.
Πήρα το S πρίν απο κανά μήνα και ζητώ σοβαρή γνωριμία με κόρη βενζινά (Πρατήριο SHELL θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως) με απότερο σκοπό τον γάμο.
To εργαλείο πυροβολάει (Καλά ρε μάστορα για νέο μας το λες ?)
Have fun & keep up the good work guys!
Αφήστε με να συστηθώ λέγομαι Βαγγέλης 24ετών ηλεκτρονικός και είμαι ενας χαλασμένος (εως κατεστραμένος θα έλεγα...) S2Kmaniac απο τη Νίκαια.
Πήρα το S πρίν απο κανά μήνα και ζητώ σοβαρή γνωριμία με κόρη βενζινά (Πρατήριο SHELL θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως) με απότερο σκοπό τον γάμο.
To εργαλείο πυροβολάει (Καλά ρε μάστορα για νέο μας το λες ?)
Have fun & keep up the good work guys!
Opa kai deuteros Baggelis....AMAN. Kalos irthes file mou, elpizo na ertheis tin deutera pou exoume meeting sto SEF na se gnorisoume apo konta.
Pantos den nomizo oti to S kaei gia na psaxneis gia kori benzina.
... mallon se ligo kairo tha psaxneis kori Beltioti
Pantos den nomizo oti to S kaei gia na psaxneis gia kori benzina.
... mallon se ligo kairo tha psaxneis kori Beltioti
Trending Topics
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την θερμή σας υποδοχή, δυστυχώς δεν ήταν δυνατόν να περευρεθώ στο meeting μας διότι απουσίαζα για διακοπές! στο επόμενο όμως είμαι μέσα εκ των προτέρων για να γνωριστούμε και να αναλωθούμε σε εποικοδομητικές συναντήσεις!
Γύρισα εχθές και το ίδιο βράδυ άνοιξα με την Ζ4 3.0 ενός φίλου και του έριξα 5 αυτοκίνητα, είναι τελικά τόσο καλό το S ? ή κουλός ο φίλος με την Ζ4 ? Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω.. και.. θα δείξει...
Cheers...
Γύρισα εχθές και το ίδιο βράδυ άνοιξα με την Ζ4 3.0 ενός φίλου και του έριξα 5 αυτοκίνητα, είναι τελικά τόσο καλό το S ? ή κουλός ο φίλος με την Ζ4 ? Το μόνο που έχω να κάνω είναι να περιμένω.. και.. θα δείξει...
Cheers...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ontos prepei na itan poli koulos gia na iparksei toso megali diafora. Exe ipopsin oti an kaneis kali ekkinisi meta einai poli diskolo na se ftasei i Z4 3.0lt.
Bebaia na leme kai tin alitheia oti sta repriz mas rixnei ligaki.
Ektos an eisai pano apo 6000rpm
Bebaia na leme kai tin alitheia oti sta repriz mas rixnei ligaki.
Ektos an eisai pano apo 6000rpm