Νεα εισοδος
Γεια χαρα παιδια, απλα ανοιγω ενα τοπικ για να πω με την σειρα μου μια καλησπερα σαν νεο μελος. Διαβαζω βεβαια το forum καιρο αλλα τωρα αξιωθηκα να κανω εγγραφη. Το καμαρι μου ειναι ενα MYO3 berlina black που προσφατα απεκτησε K&N FIPK εισαγωγη και INVIDIA εξατμιση , καλα ο ηχος στο vtec και απο τα δυο απλα συγκλονιστικος . Αυτη η invidia να μην ειχε αυτο το απιστευτα ενοχλητικο βουητο στις 3500 θα ηταν οτι καλυτερο. Anyway προσεχως και με 4.57 - R gears, οποτε εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε.
Θα προσπαθησω το συντομοτερο να ερθω και σε καποια συναντηση
Θα προσπαθησω το συντομοτερο να ερθω και σε καποια συναντηση
welcome man
nomizo oti ligo ipervalis ..otan tha erthis se mia sinantisi ..tha akousis tou vtec-man kai tha pis "to diko mou athoribo einai " lol
kolosorises
oups kalosorises ithela na pw .....
nomizo oti ligo ipervalis ..otan tha erthis se mia sinantisi ..tha akousis tou vtec-man kai tha pis "to diko mou athoribo einai " lol
kolosorises
oups kalosorises ithela na pw .....
Trending Topics
Παιδια ευχαριστω ολους για το καλωσορισμα .
Σημερα πηγα VAMAG κι εκανα μια δυναμομετρηση για να δω τι παιζει γενικα. Πρωτη φορα εκανα δυναμομετρηση στο S. Το αμαξι εβγαλε 234 αλογα και 20.7 ροπη. Πως τα βλεπετε τα νουμερα ; Τα παιδια στο δυναμομετρο μου ειπανε οτι σχεδον ολα τα S , μαμα ή φιλτρο-εξατμιση που εχουν μετρησει δειχνουν 220-225 , αληθεια αυτο ; Απο το αμαξι δεν εχω παραπονο , καλα παει απλα θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις.
Επισης αυτοι ηταν της αποψης , να βελτιωσω μονο την συμπλεξη , τις σχεσεις και το στησιμο, οχι χερι στο μοτερ. Προς το παρον θα βαλω τις σχεσεις και βλεπουμε. Αληθεια , υπαρχει εδω στην Αθηνα κανενας που να μπορω να του εμπιστευτω να μου αλλαξει το κορωνοπηνιο ή να το φερω πακετο με το διαφορικο απεξω σαν bolt-on ?
Σημερα πηγα VAMAG κι εκανα μια δυναμομετρηση για να δω τι παιζει γενικα. Πρωτη φορα εκανα δυναμομετρηση στο S. Το αμαξι εβγαλε 234 αλογα και 20.7 ροπη. Πως τα βλεπετε τα νουμερα ; Τα παιδια στο δυναμομετρο μου ειπανε οτι σχεδον ολα τα S , μαμα ή φιλτρο-εξατμιση που εχουν μετρησει δειχνουν 220-225 , αληθεια αυτο ; Απο το αμαξι δεν εχω παραπονο , καλα παει απλα θα ηθελα να ακουσω κι αλλες αποψεις.
Επισης αυτοι ηταν της αποψης , να βελτιωσω μονο την συμπλεξη , τις σχεσεις και το στησιμο, οχι χερι στο μοτερ. Προς το παρον θα βαλω τις σχεσεις και βλεπουμε. Αληθεια , υπαρχει εδω στην Αθηνα κανενας που να μπορω να του εμπιστευτω να μου αλλαξει το κορωνοπηνιο ή να το φερω πακετο με το διαφορικο απεξω σαν bolt-on ?
hmm to thema dyno edw stin ellada basika ponaei ...gaiti apo dyno se dyno kai apo klefti se klefti exei diafora...tora sto moter den xerw ...alla ama pas se ena dyno tis dynojet ta opia ipotithete oti einai standar sta metrimata tous prepei na pezeis giro sta 195-7 aloga ston troxo ...
alla pistevw ena dyno day na pame oloi mazi tha itan i kaliteri sigrisi
aaa kai stis dynamometrisi pezoun thermokrasia kai atmosferiki piesi megalo rolo ...opote mpori simera na sto metrane 234 kai ayrio 240 kai tin methepomeni 230
alla pistevw ena dyno day na pame oloi mazi tha itan i kaliteri sigrisi
aaa kai stis dynamometrisi pezoun thermokrasia kai atmosferiki piesi megalo rolo ...opote mpori simera na sto metrane 234 kai ayrio 240 kai tin methepomeni 230