Πινακίδα με ομοια ή συγκεκριμένα νούμερα
Η ταρίφα, ανάλογα με τον αριθμό της πινακίδας, κυμαίνεται από 200 - 600 ευρώ! (κι όμως, τα δίνουν). Πάντως άκουσα ότι έκαναν επιδρομή κάποιου είδους ελεγκτές και η ασυδοσία φρενάρισε κάπως, γι' αυτό σ' τα είπε αυτά ο τύπος.
Egw otan agorasa to S eipa oti dinw 300e se opoion mou brei 2000 pinakida.. Mou eipan oti to 2000 einai to pio dyskolo kai prepei na anebasw tarifa kai na perimenw kai ligoulaki.. Eipa kala, dinw 500e.. Mou apanthsan akoma liga einai.. Re DEN pate sto diaolo.. MALAKES.. H mallon egw eimai megalyteros (malakas) pou asxoloume me tetoia..
Η ταρίφα, ανάλογα με τον αριθμό της πινακίδας, κυμαίνεται από 200 - 600 ευρώ! (κι όμως, τα δίνουν). Πάντως άκουσα ότι έκαναν επιδρομή κάποιου είδους ελεγκτές και η ασυδοσία φρενάρισε κάπως, γι' αυτό σ' τα είπε αυτά ο τύπος.
^^ i agree
Με τον ερχομό μου στην Ελλάδα και αφού έκανα τον εκτελωνισμό του αυτοκινήτου, ήθελα να πάρω σχετικά ευκολομνημόνευτα νούμερα όπως είχε και το προηγούμενο VTi μου (1070). Με μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι οι νέες μου πινακίδες συνδύαζαν το έτος γεννήσεως το δικό μου και της αδερφής μου (7775)!!!
Αρκετή τύχη χωρίς να πέσει το σχετικό λάδωμα...!
Αρκετή τύχη χωρίς να πέσει το σχετικό λάδωμα...!
Thread
Forum
Replies
Last Post