Νέο μέλος αυτής της κοινωνίας!
Καλησπέρα (για πρώτη φορά απο εμένα) σε όλο το forum! Αποφάσισα να ξεκινήσω σήμερα τις "εμφανίσεις" μου εδώ! Την αρχή την έκανα στην συνάντηση της περασμένης Τρίτης από την οποία επέστρεψα με χρήσιμες πληροφορίες, γνωριμίες και τις καλύτερες εντυπώσεις για την κοινωνία των φίλων και ιδιοκτητών S2000! Το όνομα μου είναι Γιώργος και εδώ και 7 μήνες είμαι ιδιοκτήτης ενός MY00 Silverstone/Red. Καλώς σας βρήκα λοιπόν!
Welcome amigo.
Καλές βόλτες να χεις με το εργαλείο.
Και να θυμάσαι: Μπορεί να είναι διθέσιο, αλλά στην ανάγκη 2 γκομενάκια τα φορτώνεις.
Νομίζω ότι κάποιος υπερμάχιμος από δω μέσα έχει δοκιμάσει και με 3 (Tasea εσύ ήσουνα πουλάκι μου ή μου φαίνεται
.
Αλλά είπαμε, δεν έχουμε δουλέψει όλοι πλάι στον Copperfield...
Καλές βόλτες να χεις με το εργαλείο.
Και να θυμάσαι: Μπορεί να είναι διθέσιο, αλλά στην ανάγκη 2 γκομενάκια τα φορτώνεις.
Νομίζω ότι κάποιος υπερμάχιμος από δω μέσα έχει δοκιμάσει και με 3 (Tasea εσύ ήσουνα πουλάκι μου ή μου φαίνεται
.Αλλά είπαμε, δεν έχουμε δουλέψει όλοι πλάι στον Copperfield...
Καλησπέρα Γιώργο. Σου εύχομαι καλές βόλτες στον δρόμο με σύνεση κι ασφάλεια πάντα και καλά Posts στο forum. Ελπίζω οι πρώτες σου καλές εντυπώσεις από τα παιδιά που γνώρισες στην τελευταία μας συνάντηση να έχουν συνέχεια. Να ξέρεις ότι μπορείς να ρωτάς ότι θέλεις σχετικά με το S2000 τόσο δημόσια όσο και με προσωπικά μηνύματα ΡΜ. Προσωπικά χαίρομαι να βοηθάω όλους τους νέους κατόχους S2000. Εnjoy your stay here and enjoy your life along with your S as well.
Geia sou Giwrgo!
@lalakis
Ma ftaiw egw pou h 3h forouse mini kai kathws enallasa tis taxithtes me apolyta xalaro styl kai armonia, to xeri mou xaideue apala ta tryfera tis podarakia?
aaaaaaaax xilia gousta xilia gousta gia th mini sou th fousta...
@lalakis
Ma ftaiw egw pou h 3h forouse mini kai kathws enallasa tis taxithtes me apolyta xalaro styl kai armonia, to xeri mou xaideue apala ta tryfera tis podarakia?
aaaaaaaax xilia gousta xilia gousta gia th mini sou th fousta...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Welcome!
@lalakis2000
Βαλε και 3 νινακια απο μενα διοτι δε μπορουσα να τη βαλω τη 3η αλλου οποτε μπηκαν ολες στη καμπινα (δυο στο συνοδηγο και μια ξαπλα πανω μας, γεια σου ρε TASEAS!!
@lalakis2000
Βαλε και 3 νινακια απο μενα διοτι δε μπορουσα να τη βαλω τη 3η αλλου οποτε μπηκαν ολες στη καμπινα (δυο στο συνοδηγο και μια ξαπλα πανω μας, γεια σου ρε TASEAS!!
Trending Topics
Tasea file mou gia pes ligo re file giati eimai sigouros oti tha ksereis aytes oi malak..ies ta gliter (strasakia) pws skata ta lene, pou bazoun sthn mapa tous mhpws kai tis xasoume sto skotadi pws bgainoun apo thn moketa
apo ta dermata bghke me to katharistiko gia ta dermata an kai mou bghke ligo h pisti
apo ta dermata bghke me to katharistiko gia ta dermata an kai mou bghke ligo h pisti