Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Thread Tools

Old Feb 4, 2007 | 03:13 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Default ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΙΚΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Το θέμα της ασφάλισης γρήγορων και σύμφωνα με τις ασφαλιστικές εταιρίες αυτοκινήτων υψηλού κινδύνου όπως το S2000 είναι κάτι που όλους μας μας έχει απασχολήσει κατά καιρούς με διαφορετικό τρόπο τον καθένα. Όσοι δεν έχουν μικτή έχουν σκεφτεί σίγουρα ότι καλό θα ήταν να έχουν - άλλωστε αυτά που ακούμε καθημερινά γύρω μας σχετικά με ατυχήματα που οφείλονται σε οδηγικά λάθη η ατυχίες της στιγμής είναι ουκ ολίγα- ενώ όσοι έχουν και τους φαίνεται ότι πληρώνουν πολλά ίσως να ήθελαν να βρούν κάποια άλλη εξίσου καλή μ' αυτή που έχουν ασφαλιστική εταιρία στην οποία να πληρώνουν λιγότερα διατηρώντας όμως την αξιοπιστία και την άμεση εξυπηρέτηση σε περίπτωση ατυχήματος που θα είχαν από την δικιά τους.
Θέλησα λοιπόν να κάνω μια έρευνα αγοράς και ποντάροντας στο γεγονός ότι είμαστε ένας σεβαστός αριθμός αυτοκινήτων σαν σύνολο, ζήτησα προσφορές κάτω από την μορφή ομαδικής ασφάλειας από διάφορες ασφαλιστικές εταιρίες. Δυστυχώς καμία δεν ήταν σε θέση να μας αντιμετωπίσει κάτω από το πρίσμα της ομαδικής ασφάλειας, προκειμένου να επιτύχουμε ένα πολύ χαμηλότερο ασφάλιστρο, κι αυτό γιατί δεν είμαστε κάποιο επίσημο club ή σωματείο κάτι που το ζητούσαν ως προϋπόθεση. Ανεπίσημα λοιπόν αυτό που κατάφερα να βρώ και να πάρω ως καλύτερη προσφορά ήταν από την "YΔΡΟΓΕΙΟ" .
Με αξία αυτοκινήτου τα 30.000Euro απαλλαγή 250Euro και πλήρη κάλυψη για ότι είναι δυνατό να ασφαλιστεί σ΄ένα αυτοκίνητο (Συμπεριλαμβανομένης και της κουκούλας) το ετήσιο ασφάλιστρο ανέρχεται στα 1.000 Euro. Στο ποσό αυτό περιλαμβάνεται και η οδική βοήθεια. Προϋπόθεση για να ισχύσει αυτή η τιμή είναι να μαζευτούν σε πρώτη φάση γύρω στα 10 αυτοκίνητα. Δεν γίνονται δεκτά αυτοκίνητα που στα 2 τελευταία χρόνια είχαν πάνω από 2 ατυχήματα και δεν ισχύει επίσης για οδηγούς κάτω των 23 ετών. Αν βρίσκεται συμφέρουσα την παραπάνω τιμή και σας ενδιαφέρει να πάτε στην "YΔΡΟΓΕΙΟ" - που σημειωτέων είναι πολύ καλή ασφαλιστική ειδικά στ' αυτοκίνητα- δεν έχεται παρά να το δηλώσετε εδώ. Αν μαζευτούμε πάνω από δέκα μπορούμε να προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση της παραπάνω ασφαλιστικής κάλυψης. Ευχαριστώ.
Reply
Old Feb 4, 2007 | 06:13 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Στον φιλικο διακανονισμο ειναι???
Reply
Old Feb 4, 2007 | 06:13 AM
drsoulis23's Avatar
Registered User

poli kali idea...kai i prosfora arketa kali (((koukoula+mikti))).....apla epeidi pisteuo oloi exoume idi asfalismena ta aytokinita kapoy mporoyme na ta asfalisoyme otan ta simbolaia mas ligoyne?
Reply
Old Feb 4, 2007 | 09:56 AM
VagelakiS2000's Avatar
Registered User

Πολυ καλη η ιδεα της Μικτης Ασφαλισης και ειδικα για τα δικα μας εργαλεια! Αλλα καλως ή κακως τα
Reply
Old Feb 4, 2007 | 10:18 AM
Destinator's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece

Καλησπέρα, νέος στο forum και εντός ολίγων ημερών νέος ιδιοκτήτης ενός (μεταχειρισμένου) s2000.

Εφόσον η διαδικασία συλλογής ατόμων γίνει σύντομα, εγώ δηλώνω συμμετοχή (δεν μπορώ να έχω το αμάξι ανασφάλιστο ώσπου να μαζευτούμε)...

Όταν πρέπει πέστε μου να στείλω όνομα και στοιχεία επικοινωνίας για να το προχωρήσουμε.
Reply
Old Feb 4, 2007 | 12:25 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Επειδή όλοι μας έχουμε ήδη ασφαλισμένα κάπου τα αυτοκίνητά μας κι επιδή είναι σχεδόν αδύνατο να συμπέσει να λήξουν οι ασφάλειες διαφορετικών αυτοκινήτων την ίδια χρονική στιγμή αν μαζετούμε αρκετοί ώστε να προχωρήσουμε σ'αυτή την ασφάλεια θα γίνει το εξής. Ο καθένας μας θα κάνει διακοπή της ασφάλειας που ήδη 'τρέχει' ζητώντας την επιστροφή των μη δεδουλευμένων. Του επιστρέφεται δηλ. από την ασφαλιστική το ποσό εκείνο που αντιστοιχεί στο χρονικό διάστημα μεταξύ της στιγμής της διακοπής του τρέχοντος συμβολαίου και της χρονικής στιγμής που αυτό λήγει. Και στην συνέχεια γίνεται το καινούριο συμβόλαιο στην "ΥΔΡΟΓΕΙΟ".
Ακολούθως γράφονται τα ονόματα των παιδιών που ενφιαφέρονται γι' αυτό το πρόγραμμα.

1)Destinator (Καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε περιμένουμε την Τετάρτη στην συνάντησή μας...Δες για λεπτομέρειες το topic "ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ S2000 CLUB" στο πάνω μέρος του forum.)
2) drsoulis23........Αναμένεται απάντηση......

@eddiex
Θα το ρωτήσω και θα σου απαντήσω.
Reply
Old Feb 4, 2007 | 12:52 PM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Dhmhtrh epeidh kai apo epagelmatikh empeiria 3erw pws to thema ths asfaleias einai poli sovaro, tha htane kalo, prwton kai kyrion gia na diafylakseis kai esy thn proswpikothta sou kai gia na mhn thewrhsai mesw opoiasdhpote shmfwnias-symvolaiou prokypsei kai apodothoun euthines proswpika se esena se periptwsh tyxousas dysareskeias, to kalytero pou exeis na kaneis einai na scanareis tin prosfora me to symvolaio, kathws kai oles tis selides gia na einai gnwstes oloi oi endiaferomenoi sxetika me tous orous alla kai tis kalipseis tou sygekrimenou simvolaiou.
Reply
Old Feb 4, 2007 | 03:23 PM
D_S2000's Avatar
Registered User

Τάσο σ' ευχαριστώ πολύ για την προσπάθειά σου να διαφυλάξω την υπόληψή μου αλλά δεν νομίζω ότι είναι σκόπιμο να δημοσιοποιήσω την προσφορά για ν'αποδείξω ότι λέω αλήθεια. Μερικά πράγματα είναι και πρέπει να μείνουν θέματα εμπιστοσύνης. Επειδή όμως είμαι νέος σ' αυτή την θέση και δέχομαι ότι η εμπιστοσύνη κατακτιέται και δεν χαρίζεται για τους τυχόν δύσπιστους μπορώ να έχω μαζί μου στην συνάντηση της Τετάρτης ένα αντίγραφο της προσφοράς κι όποιος θέλει μπορεί να το δει. Επίσης για όποιον δεν μπορεί να παρευρίσκεται την Τετάρτη δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση να την στείλω με FAX.
Reply
Old Feb 5, 2007 | 12:16 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Akoma kallitera!
Reply
Old Feb 5, 2007 | 12:21 AM
Pakos M's Avatar
Registered User

Πολυ καλή ιδέα,
αλλά Δημήτρη μπορείς να διευκρινήσεις κάτι..
Οι μικτές συνήθως καλύπτουν από ένα ποσό και πάνω, στην δική μας
περίπτωση ποιο είναι αυτό το ποσό?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:50 AM.