Επαναφορά (σταδιακή)
Παιδιά σας χαιρετώ όλους. Λόγοι υγείας δικού μου ανθρώπου με ανάγκασαν να απέχω για λίγο διάστημα από την παρέα σας. Αρκετά παιδιά ξέρουν αυτό που συνέβη και ευχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση που μου έδειξαν.
Trending Topics
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους πραγματικά!
Φίλε yiannako έμαθα για την κόντρα και χάρηκα αλλά λυπήθηκα για το μοτέρ. Νομίζω όμως ότι οι τάπες έκαναν τη ζημιά. Ο κατασκευαστης των INVIDIA (επειδή τις έιχα και εγώ) γράφει ότι απαγορεύεται με τις τάπες να ανεβάζεις πάνω από 6000 rpm σε νορμαλ μοτέρ, φαντάσου τι έγινε στο δικό σου. Το γεγονός ότι είχε μικρή διαφορά στο δυναμόμετρο δε λέει πολλά γιατί το μοτέρ τρώει όλο το ζόρι.
Επίσης διαφωνώ κάθετα με τον Πρόεδρο να πας το μοτέρ στο Νικηφόρο. Να τα πούμε αν θες από κοντά. Γνώμη μου πάντα έτσι?
Φίλε yiannako έμαθα για την κόντρα και χάρηκα αλλά λυπήθηκα για το μοτέρ. Νομίζω όμως ότι οι τάπες έκαναν τη ζημιά. Ο κατασκευαστης των INVIDIA (επειδή τις έιχα και εγώ) γράφει ότι απαγορεύεται με τις τάπες να ανεβάζεις πάνω από 6000 rpm σε νορμαλ μοτέρ, φαντάσου τι έγινε στο δικό σου. Το γεγονός ότι είχε μικρή διαφορά στο δυναμόμετρο δε λέει πολλά γιατί το μοτέρ τρώει όλο το ζόρι.
Επίσης διαφωνώ κάθετα με τον Πρόεδρο να πας το μοτέρ στο Νικηφόρο. Να τα πούμε αν θες από κοντά. Γνώμη μου πάντα έτσι?
Μάνο στα είπα κι από κοντά αλλά το λέω και δημοσίως...Χάρηκα πάρα πολύ που τελικά όλα εξελίχθηκαν τόσο καλά. Εύχομαι τόσο εσύ όσο και οι δικοί σου άνθρωποι να έχετε πάντα την υγεία σας γιατί από εκεί και πέρα ξεκινάνε όλα. Κι αυτό φυσικά ισχύει και για όλα τα παιδιά του forum. Η υγεία μας είναι η βασική προϋπόθεση για να ξεκινήσει η ζωή και η δημιουργία. Κι αυτή είναι αναντικατάστατη. Να είστε όλοι πάντα καλά.