Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Κάφροι!

Thread Tools

Old Jul 12, 2007 | 11:34 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Default Κάφροι!

Παιδιά προσοχή σε όσους πάνε με το S προς το Κεφαλάρι και παρκάρουν το αυτοκίνητο. Παρουσιάστηκε δεύτερο κρούσμα σαν του Προέδρου και το S του φίλου γέμισε γρατζουνιές με κλειδί ακόμα και στο hardtop. Και αν δεν κάνω λάθος και του Δημήτρη κάπου εκεί του το έκαναν.

Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι νιώθει εκείνος που το κάνει εκείνη την ώρα και τι κερδίζει απ΄όλη αυτή την ιστορία και σε μία περιοχή που, εντάξει, θεωρείται καλή.

Και ωραία, πας και το ξαναβάφεις και δίνεις κάποιο σεβαστό ποσό ή το αφήνεις όπως είναι. Εκείνος που το έκανε όμως τι κέρδισε ρε παιδιά? Σε έκανε να ξοδέψεις κάποια λεφτά? Και λοιπόν? Θα πεθάνεις? Ή δεν θα συνεχίσεις να το έχεις?

Δεν έχει καμία εξήγηση και να εύχονται όλοι αυτοι να μην τους δει ο κάθε ιδιοκτήτης S να το κάνουν γιατί εκείνη την ώρα μπορεί και να τους σκοτώσεις επιτόπου.
Reply
Old Jul 12, 2007 | 11:54 PM
lingenfelter's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Jul 12 2007, 11:34 PM
Παιδιά προσοχή σε όσους πάνε με το S προς το Κεφαλάρι και παρκάρουν το αυτοκίνητο. Παρουσιάστηκε δεύτερο κρούσμα σαν του Προέδρου και το S του φίλου γέμισε γρατζουνιές με κλειδί ακόμα και στο hardtop. Και αν δεν κάνω λάθος και του Δημήτρη κάπου εκεί του το έκαναν.

Πραγματικά θα ήθελα να ήξερα τι νιώθει εκείνος που το κάνει εκείνη την ώρα και τι κερδίζει απ΄όλη αυτή την ιστορία και σε μία περιοχή που, εντάξει, θεωρείται καλή.

Και ωραία, πας και το ξαναβάφεις και δίνεις κάποιο σεβαστό ποσό ή το αφήνεις όπως είναι. Εκείνος που το έκανε όμως τι κέρδισε ρε παιδιά? Σε έκανε να ξοδέψεις κάποια λεφτά? Και λοιπόν? Θα πεθάνεις? Ή δεν θα συνεχίσεις να το έχεις?

Δεν έχει καμία εξήγηση και να εύχονται όλοι αυτοι να μην τους δει ο κάθε ιδιοκτήτης S να το κάνουν γιατί εκείνη την ώρα μπορεί και να τους σκοτώσεις επιτόπου.
Καρκινος μεχρι να λοιωσουν τα τσογλανια.
Reply
Old Jul 13, 2007 | 12:00 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Του χάραξαν ακόμα και τα φώτα μπροστά! και το διασταύρωσα, και του Προέδρου στο Κεφαλάρι στο ίδιο σημείο.
Reply
Old Jul 13, 2007 | 12:20 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Χμ... υπάρχει λύση πάμε ένα S το παρκάρουμε εκεί και φυλάμε τσίλιες με βάρδιες, δεν μπορει κάποια στιγμή θα εμφανιστεί .....θα την πληρώσει για οτιδήποτε γρατζουνιές μας έχουν κάνει ανα καιρούς, θα του γρατζουνίσω εγώ το κολαράκι
Reply
Old Jul 13, 2007 | 02:02 AM
patriot_S2K's Avatar
Registered User

From: Glyfada

Καφρίλα μεγάλη !!Εγώ το έχω αφήσει αρκετές φορές στην πλατεία και δεν γινει τιποτα. Μάλλον τα παιδιά τα α΄φησαν σε στενάκια με λίγο φωτισμό γιατί δε μπορεί να κανεις αυτή τη δουλειά μπροστά σε όλο τον κόσμο..Μάλλον τσογλανάκια θα ήταν...συνήθως (δε ξέρω γιατί) παιδιά τραβάνε γρατζουνιές, απατημένες γκόμενες, και κομπλεξικοί απατημένοι σύζυγοι (και BMWδακιδες... )
Reply
Old Jul 15, 2007 | 05:42 AM
stratos's Avatar
20 Year Member

ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΜΑΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.............
Reply
Old Jul 15, 2007 | 07:52 AM
dim3's Avatar
Registered User

autoi pou ta kanoun ayta einai kata pasa pithanotita: a) kapoioi pou efagan polu lipton apo s2ki b) mikra complexakia ta opoia tous eipe to pitsiriki pou lalane oti na pare kai esi auto to amaxi pou einai polu oraio kai de mporoun c) pitsirikades pou menoun stin filadelfeos kai epeidi o mpampas odigaei thorakismeni mercedes oti tous mpainei sto mati oikogeneiakos lene na to xalasoun
telika oloi autoi xalane tin vromiki psixi tous.
Reply
Old Jul 15, 2007 | 08:46 AM
andreas2000's Avatar
Registered User

From: Nea Makri

Originally Posted by stratos,Jul 15 2007, 03:42 AM
ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΕΦΑΛΑΡΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΦΕ.ΜΑΝΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.............
off topic

Στράτο το προηγούμενο σάββατο ή κυριακη είδα το sακι σου στη παραλία του Ζούμπερι,ε?
Εκεί κοντά μενω και πέρναγα με τα πόδια.
Reply
Old Jul 16, 2007 | 02:59 AM
puyolaS2K's Avatar
Registered User

Λοιπόν Μάνο όπου βρω το αμάξι σου θα στο κάνω λαμπάδα....Τέλος....

ΤΕΛΟΣ-ΕΠΟΜΕΝΟ-ΑΛΛ0
Reply
Old Jul 16, 2007 | 03:07 AM
stratos's Avatar
20 Year Member

ΝΑΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ.ΜΟΝΟ ΖΟΥΜΠΕΡΙ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ(ΣΤΟ ΣΤΕΛΙΟ).ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ.ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 05:39 PM.