ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Μέσα στον πανικό που επικρατεί θα ήθελα και καμια γνώμη/βοήθεια μια συμβουλή βρε παιδί μου. Θα χρειαστώ να πάρω αυτοκίνητο για οικογενειακή
κατάσταση. To budget ειναι γύρω στα 30Κ, μία περίπτωση είναι ένα ΙΧ και η άλλη όπως είναι και της μόδας πια ένα jeep. Ξεκαθαρίζω ότι το jeep δεν το θέλω για μόστρα, και σκι κάνω και εκδρομούλες και χωριό πάω και έρχομαι για προμήθειες χεχε. Τι μου προτείνετε? Σκεφτόμουν το νέο CRV αλλά πάει γύρω στα 34 αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για εκτός δρόμου.....
όποιος έχει να προσθέσει κάτι ευπρόσδεκτος
κατάσταση. To budget ειναι γύρω στα 30Κ, μία περίπτωση είναι ένα ΙΧ και η άλλη όπως είναι και της μόδας πια ένα jeep. Ξεκαθαρίζω ότι το jeep δεν το θέλω για μόστρα, και σκι κάνω και εκδρομούλες και χωριό πάω και έρχομαι για προμήθειες χεχε. Τι μου προτείνετε? Σκεφτόμουν το νέο CRV αλλά πάει γύρω στα 34 αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για εκτός δρόμου.....όποιος έχει να προσθέσει κάτι ευπρόσδεκτος
exw tin entypwsi oti to rav einai poly kalo amaksi ... osoi filoi to exoun, einai poly eyxaristimenoi...0 provlimata se olous!!
afou tha dwseis 30k , de skeftesai gia kanena hot hatch?????
ena mazda 3 mps isws....??????
oi xwroi tou den einai asximoi kai sto taksidi tha einai poly pio eyxaristo apo jeep
budget 30k....
afou tha dwseis 30k , de skeftesai gia kanena hot hatch?????
ena mazda 3 mps isws....??????

oi xwroi tou den einai asximoi kai sto taksidi tha einai poly pio eyxaristo apo jeep
budget 30k....
Trending Topics
Κοίτα.. όλα καλά είναι. Εγώ βέβαια θα απέφευγα το CHEROKEE.
Πολύ καλή επιλογή για μένα είναι το Mitsubishi Outlander. Το ανανέωσε τώρα. Δεν ξέρω πόσο έχει αλλά αν είναι ακριβό σίγουρα το προηγούμενο μεταχειρισμένο θα το βρεις πιο κάτω από το budget σου. Αξίζει να το δεις
Πολύ καλή επιλογή για μένα είναι το Mitsubishi Outlander. Το ανανέωσε τώρα. Δεν ξέρω πόσο έχει αλλά αν είναι ακριβό σίγουρα το προηγούμενο μεταχειρισμένο θα το βρεις πιο κάτω από το budget σου. Αξίζει να το δεις
Amaretos εμείς ψάχναμε για τζιπ, λόγω χιονιού, πριν είχαμε ένα Pajero, τι να πει κανείς, έχω κάνει παπάδες με αυτό το αυτοκίνητο όταν κάτι άλλα κολλάγανε για πλάκα (μιλάμε για Πάρνηθα). Σε αντικατάσταση αυτού πήραμε το CRV το προηγούμενο ενώ εγώ επέμενα για Μίτσου. Είχα δίκιο. Το 'εκτός δρόμου' έχει πολλές παραλλαγές αλλά τα τζιπ-ο-ειδή έχουν πολλούς περιορισμούς και το δικό μας είναι ένα από αυτά.
Προτείνω Outlander δαγκωτό και με δίλιτρο τούρμπο άμα τα χώσεις. Ποιότητα και αντοχή υπεράνω κριτικής, και αποτελεσματικότητα αναμφισβήτητη.
Προτείνω Outlander δαγκωτό και με δίλιτρο τούρμπο άμα τα χώσεις. Ποιότητα και αντοχή υπεράνω κριτικής, και αποτελεσματικότητα αναμφισβήτητη.