Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Ευτυχώς!

Thread Tools

Old Sep 20, 2007 | 01:38 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Default Ευτυχώς!

Χθες βράδι και γυρνώντας από το meeting κινούμασταν επί της Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Αθηνα με σπασμένη τρίτη και γύρω στα 150 σε σειρά Τασέας, εγώ, vtecman, eddiex, germac και λοιποί και μετά τη στροφή είδαμε σκόνη και τελευταία στιγμη ένα τουμπαρισμένο αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου. Μεταξύ του αυτοκίνητου και του κράσπεδου υπήρχε ένα κενο που περνώντας μολις δεν έβρισκαν οι κεθρέφτες μας και με δεδομένο ότι να φρενάρουμε δεν υπήρχε περίπτωση περάσαμε στο χιλιοστό φρενάροντας όσο το δυνατόν ο ένας πίσω από τον άλλο. Σοκ έτσι? Όλοι μας και κυρίως ο Τασούλης που ήταν πρωτος και το είδε ξαφνικά μπροστά του.

Αν το τουμπαρισμένο ήταν χιλιοστά πιο αριστέρα τότε θα γινόταν τρελή καραμπόλα και με τόση σκόνη δεν έβλεπες κυριολεκτικά τίποτα. Μόλις έιχε γίνει αυτό.
Είχαμε άγιο.... Παιδια προσοχή σε όλους και σε μένα γιατι η κακιά στιγμή δεν αργεί....
Reply
Old Sep 20, 2007 | 01:46 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Ναι, μου το ειπε χθες ο vtec-man και ο Eddiex οτι παραλιγο να τη παθετε, ειναι εκεινη η στροφη στα πρωην παλαια Δειλινα τυφλη εντελως και εχουν γινει πολλα εκει.
Εκει ειχε γινει και το χτυπημα με τη Porsche και τη γυναικα που βρηκαν το ποδι της στο ξενοδοχειο. Αστα να πανε...
Reply
Old Sep 20, 2007 | 02:24 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Παραλιγο παιδες εχθες ναι! Και περασαμε ολοι ξιστα ε? Μανο, παμε για κασκαντερ?
Reply
Old Sep 20, 2007 | 02:31 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Paidia ta eida ola... To ama3i htane ektos optikou pediou!!! To eida 3afnika kai den h3era kala kala an xwraw!!! En tw meta3y eixa ton Mano profylaktira kai apo pisw akrivws kai o Vaggelakis. Eimuna me koftiasmenh 3h kai oti eixa alla3ei se 4h... Fovomouna kai mhn mou karfewthoun oi alloi apo pisw, alla kai se periptwsh pou den pernousa kai akoumousa ligo, tha ginotane karabola. Epishs se periptwsh pou me prospernouse kapoios, mh exontas oratothta tha epefte kateuthian sto toumbarismeno... Pragmatika htane POLY epikindyno...
Reply
Old Sep 20, 2007 | 02:31 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Βρεθήκατε εχθες μετά?

Εγώ με Τασούλη εχθες Λαιμό ζωγραφίσαμε πάλι. Τελικά είμαστε πολύ μπροστά ρε Θεοδόση, πολύ μπροστά όμως. Δε υπαρχουν αυτά.

ΖΗΤΩ Η ΤΡΕΛΑ !!!!!!!
Reply
Old Sep 20, 2007 | 02:34 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Μανουυυυυυλι....
Reply
Old Sep 20, 2007 | 02:39 AM
energetic's Avatar
Registered User

Τασουυυυυυυυληηηηηηηη!!! (Η Γκολφω στο Taseas).
Reply
Old Sep 20, 2007 | 03:54 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

ax...an to ksera tha'rxomoun ki egw....
nomiza oti tha exei mono fai kai tin ekana, mias kai den iksera kai kanenan...
isaste kai polloi!!!!me poion na prwtomilisw...???
elpizw na sas petyxw se pio iremi fasi..pio pareistika...se kamia pista gia paradeigma...

ligaki asxeto, alla mipws syzitisate to endexomeno na allaksei i mera synantisewn(epidi milame gia ta xthesina...)

pantws entypwsiastika apo ton arithmo twn autokinitwn.. eixa ksanapetyxei synantisi sas, alla oxi tetoia..ta ksanaleme loipon!

a.....kai prosoxi....min pigainete profilaktira tous allous(kala...stis strofes pigainte tous..oxi omws sta polla km...)...ginontai polla...
Reply
Old Sep 20, 2007 | 04:20 AM
energetic's Avatar
Registered User

Χμ, το θεμα ημερας ειναι αληθεια οτι ξεχαστηκε χθες αλλα θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα poll μετεπειτα για να αποφασιστει και αυτο.

Θα το εχω στα υποψην μολις αποφασισουμε πρωτα το τοπο συναντησης και θα δουμε.
Reply
Old Sep 20, 2007 | 04:33 AM
D_S2000's Avatar
Registered User

Συγχαρητήρια σε όλους που μπορέσατε κι αποφύγατε το ατύχημα σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Πάντως το παραπάνω γεγονός δείχνει για μια ακόμη φορά ότι το να τρέχεις σε οποιοδήποτε δρόμο χωρίς ορατότητα είναι πάρα πολύ επικίνδυνο και δη στην παραλιακή όπου ο κάθε κουλός μπορεί ανά πάσα στιγμή να βάλει σε άμεσο και σοβαρό κίνδυνο τόσο την ζωή του ίδιου όσο και των άλλων ανυποψίαστων οδηγών. Πρός γνώση και συμμόρφωση λοιπόν ώστε την επόμενη φορά να σκεφτούμε δύο φορές πριν κάνουμε το οτιδήποτε. Σε παρόμοιο περιστατικό έχω βρεθεί κι εγώ στο παρελθόν στις στροφές της Υλίκης όπου πήγαινα κομμάτια όταν ξαφνικά λόγω κάποιου ατυχήματος μπροστά είχε σταματήσει η κυκλοφορία και με το που βγήκα από την στροφή ίσα που πρόλαβα να φρενάρω πριν πέσω πάνω στα σταματημένα αυτοκίνητα εμπρός μου. Ας είναι καλά τα Brembo που φόραγα τότε. Μεγάλη προσοχή λοιπόν και σύνεση από εδώ και πέρα για να μην δούμε στο κεφάλαιο "ατυχήματα" κάποια καινούρια καταχώρηση. Είναι πραγματικά κρίμα.
Reply

All times are GMT -8. The time now is 06:25 PM.