Το πήρα επιτέλους!
Παιδες το πήρα το Saki..τι αρρωστια?Τι κ@υλ@?Ολη μέρα ήμουν μέσα..Μοντέλο 09/2002 ανθρακί τέλειο!! Πρέπει να κάνω αλλαγή λαδιών κ φίλτρου λαδιού..ποιά λάδια να βάλω?Ποιός είναι ο καλύτερος σε αυτό σε συνάρτηση με την τιμή?Ο Λου?Πρέπει να αλλάξω κ τακάκια!!Να βάλω Ferodo ετσι?Θα έχει ο Λού ή να τα πάρω απο κάπου αλλού πιο φτηνά?Το αριστερο κλείστρο κάνει λιγο θόρυβο σε λακούβες..Τι κάνω?Αλλαγή ή σηλικόνη?Δεν νομίζω να βοηθήσει η σιλικόνη επειδή το τρίξιμο προέρχετε απο τα σιδεράκια σωστα?Χαλάρωμα πρέπει να είναι ε?Τι μπορώ να κάνω γι αυτό?Εχω κ bilstein pss9 πάνω κ όσο να είναι είναι σκληρά (μ'αρέσει) κ γι αυτό προφανώς κάνει κ έντονο ήχο στις λακούβες το αριστερό κλιπάκι..
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!Λαδια εγω βαζω τα elf 5-40 και δε μου καιει τιποτα απολυτος(βεβαια με χρηση χωρις να μπαινει κοφτες το αμαξι καθε τρεις και λιγο),τα τακακια δες τα αν ειναι φαγωμενα ή οχι.Και την Δευτερα το βραδακι περνα καμια βολτα απο το ΣΕΦ να σε δουμε!
πρεπει να νιωθεις τελεια φιλε ετσι? εγω βαζω σπρευ σιλικονης στα λαστιχα τις κουκουλας κ σπρευ λαδιου λιθιου στις μεταλικες ενωσεις (στα σιδερα εκει που κανουν αρθρωσεις) κ ριξε κ λιγο σπρευ κ στο μηχανισμο του κλειστρου. θα μειωθουν αρκετα τα τριξιματακια
Trending Topics
Ευχαριστώ πολύ παιδιά...αύριο μόλις ξυπνήσω πρέπει να πάω για αυτα τα πραγματάκια που σας είπα..Τακακια..Λαδια..+φιλτρ ..που να παω? αιζει κανένας φτηνός κ καλός?Να προτιμήσω κάποια σuγκεκριμένο λάδι?Ο Λου,ειναι φτηνός?