Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Απαραδεκτη συμπεριφορα της αστυνομιας κατα τη...

Thread Tools

Old Nov 25, 2007 | 02:19 PM
dino_s's Avatar
Registered User

den katalava kati ,o kir serifis sas stamatise gia pinakides, thorivo katalith ?an oxi ,apla sk@tokobleksiko tha ton xaraktiriza...
Old Nov 25, 2007 | 02:44 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by MANOS,Nov 25 2007, 01:07 PM
Heli είσαι λίγο ακροδεξιός ή ιδέα μου είναι?

Em vre Heli kai esy... mia ta sxolia sou gia tin ekklisia kai tin astinomia se kati alla post, mia tora afto edo, ti na pei o anthropos?!
Meta apo olo afto to skiniko, kai ola osa eginan, afto pou eixes na peis einai oti tha mporouse na mirasei 2 xronia sinolo sterisis adeias, alla htan kalos kai de to ekane...?

Anyway, paidia elpizo to skiniko na mi sas xalase th diathesi, kai stin ekdromi na perasate super...
Old Nov 25, 2007 | 09:39 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Η μόνη παράβαση που κάναμε ήταν ότι πηγαίναμε πάνω από το όριο ταχύτητας καποια στιγμή, το οποίο όμως απλά υπέθεσε, δεν είχε αποδείξεις και όπως καλά θα ξέρετε, για να σου βεβαιώσει το όργανο παράβαση για το όριο ταχύτητας θα πρέπει να σου δείξει το μηχάνημα που σε μέτρησε... εκτός και αν σκαρφιστεί κάτι.....πυροσβεστήρα ας πούμε.....
Καμία αλλη παράβαση δεν κάναμε αλλά μάλλον ζούμε σε άλλη χώρα εμείς...ή απλά δεν έχουμε μάθει να είμαστε πρόβατα.....και ο Μάριος και οι υπόλοιποι είμασταν αδικοι με το όργανο.....που έιχε εξουσία....και που μας εκβίασε για να μας αφήσει....που θα μπορούσε να μας στερήσει για 2 χρόνια τα πάντα.....επειδή εχουμε S...
Αυτά είναι....

Και για να γελάσετε, νόμιζωστον Germak, του λέει: Εσύ πέρασες με e-pass έτσι?
- Όχι λέει ο germak, κανονικά πλήρωσα...
- Ψέμματα λές, λέει το όργανο
- Μα΄έχω την απόδειξη λέει ο Germak
- Α καλά του λέει το όργανο...

Σας λέω επρεπε να υπήρχαν κάμερες.....
Old Nov 25, 2007 | 10:31 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by MANOS,Nov 25 2007, 10:39 PM
Και για να γελάσετε, νόμιζωστον Germak, του λέει: Εσύ πέρασες με e-pass έτσι?
- Όχι λέει ο germak, κανονικά πλήρωσα...
- Ψέμματα λές, λέει το όργανο
- Μα΄έχω την απόδειξη λέει ο Germak
- Α καλά του λέει το όργανο...
Τελικα μονο εγω περασα λογω ΤΕΟ PASS, αλλα ακουσα την σειρηνα και καταλαβα οτι κατι ''βρωμησε''.. Εφτασα στο μερος που ειχαμε ραντεβου μετα την εξοδο της Χαλκιδας για να συναντησουμε τον Χρησταρα(S2000 FUN), κοιταγα τον καθρεφτη να δω να'ρχονται και τα υπολοιπα παιδια, αλλα ουδεις! Λεω στην κοπελα μου:''κατι εγινε με μπατσους, να δεις θα ειναι τα κ@λοπαιδα που μας ''τσεκαραν'' στο σημειο που'χαμε ραντεβου...''.

Η αληθεια ειναι οτι πηγαιναμε πανω απο το οριο ταχυτητας,μετα τον Σειριο που σταματησαμε για βενζινη.. Αλλα οχι τιποτα τρομερο, 140-150... Αλλα ειχε γελιο γιατι μας προσπερνουσαν κατι ''αποσυρσεις'', δηλ. με τουλαχιστον 160-170κμ... Αλλα οπως ειπατε και πριν, οταν βλεπουν το θηριο, Ζ Η Λ Ε Υ Ο Υ Ν...!!! Ειναι κατι, που δεν θα το γευτει ο βλαχομπατσος Π-Ο-Τ-Ε!!!! Αρα, τα συμπερασματα δικα σας...

ΡS: Μην μαλωνετε για βλακειες( MANOS-Heli), περασαμε σουπερ και αυτο ειναι αρκετο! Υπομονη εως την επομενη εκδρομη!!!!

Συντονισε μας Μαριε!!!
Old Nov 25, 2007 | 11:02 PM
package's Avatar
Registered User

Τίποτα δεν θα σας έκανε. Απλά ήθελε να το παίξει νταής. Όπως έλεγε και μια διαφήμιση... Θέλω να τ' ακούω. Ήθελε ο κυρ αστυνόμος να ακούσει και να νιώσει οτι είναι εξουσία και οτι σταμάτησε τα κωλοπαιδάκια με τα ακριβά αμάξια για να τα φοβερισει. Πολλές φορές με έχουν σταματήσει με σκοπό να μου υποδείξουν μια παράβαση που υποτίθεται οτι έκανα και όταν με αναγκάζουν να πω οτι έφταιγα μου λένε την κλασσικη ατάκα... Έτσι, αντρίκια πράγματα.
Δεν θα σχολιάσω παραπέρα και δεν θα μπω στο τρυπάκι να του βρίσω γιατί είναι απλά αξιολύπητοι.
Old Nov 25, 2007 | 11:14 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Παντως αστυνομια ή τροχαια o κυριος ηταν ανθυπαστυνομος οποτε μια απο τα ιδια.
Αλλα δε μπορεις με το ζορι να μας βγαζεις ολους τρελους και να μην εχεις το παραμικρο σεβασμο!

O Heli2000 ανεφερε απλα οτι ειχαν την αφορμη μαζι τους, επειδη ειμαστε "γρηγοροι" ενω ξερει το ιδιο το οργανο οτι ολα τα οικογενειακα ή καλυτερα ολα τα συμβατικα αυτοκινητα πλεον χτυπανε ταχυτητες ανω των 130km/h οπου ειναι το επισημο οριο στην εθνικη (τις πινακιδες δε τις εχουν αλλαξει ομως). Οσο το αλλο σχολιο Μανο, του Heli2000 "αλλο τροχαια και αλλο αστυνομια" πιστευω οτι ηθελε να με διορθωσει επειδη ειναι η τροχαια και οχι η αστυνομια.

@MANOS
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, αλλα πιστευω ολοι θα ειχαν σταματησει για συμπαρασταση, απλα συνεβησαν λιγο γρηγορα και εγω ημουν παραπισω και γι'αυτο εκανα δεξια να δω τι συμβαινει. Νομιζω οτι οι υπολοιποι ειχαν περασει, δε θυμαμαι. Παντως οταν το ειδα να σας κανει νοημα σε ολους, λεω, "κοιταξε να δεις σταμπαρισμα που κανουν, αν ειναι δυνατον!".
Old Nov 25, 2007 | 11:24 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Kalhmera paidia, 8a h8ela na anafer8w sto peristatiko
Prwta ap'ola 8a pw eutyxws pou den hmoun sto peristatiko. Na pw stous ypoloipous mpravo gia thn ypomonh pou edeiksan apenanti sto BLAXOMPATSO k den ton arpaksan. Na pw episis ston Heli(teliws filika k sta plaisia ths syzhthshs mas edw) oti mia paravash taxythtas k eligmwn vevaionete me apodeikseis. "Prox8es Heli to eixes tsibisei ligo to Saki ela mia k eimai egw to organo 5-6 meres meta na fas mia klhsh " . Auto den yparxei. Poulontas NTAVATZILIKI de vevaioneis mia klhsh. Anaferw auta ta pragmata gt apla me exoun grapsei 3-4 fores xwris na yparxei logos k ksana tonizw xwris. De lew oti den kanw paravaseis oriou taxytitas h epikyndinous eligmous ALLA 8a prepei na eisai ekei na mou tis dwseis k OXI NA MOU TIS DINEIS ANADROMIKA. Sygnwmh gia to yfos ths grafhs mou alla h fash me ton ka8e kopleksiko ntymeno sta blue exei paraginei.

Eimai sigouros pws perasate thn ypoloiph mera sas poly kala k perimenoume kamia photo , episis lypame pou gia logous ergasias de mporesa na parevre8w sthn ekdromi (1h pou apousiazw elpizw k h teleutaia )

@Local nomizw oti kaneis de malwnei apla anaferei th gnwmh tou.
@Manos bravo file mou pou antekses na peis th mlkia pou h8ele na peis to GELADI
Old Nov 26, 2007 | 12:59 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

ΑΡΕ Τσ0υτσ3κι@, που φορανε μια στολη και την εβλεπουμε καπως... Μανο επρεπε να τον ραψεις και αυτον...
Old Nov 26, 2007 | 01:18 AM
jerryS2K's Avatar
Registered User

From: Athens

Τώρα φταίω εγώ αν κάτσω και γράψω καμμιά δεκαριά σελίδες για το κολο-αστυνομικό κράτος στο οποίο ζούμε; Τεσπα, το θέμα είναι οτι περάσατε φοβερά και ζηλεύω πολύ γιατί λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να έλθω. Την επόμενη φορά.

...εκτός και αν έχουμε Χούντα και δεν το ξέρω....
Ξέρεις, ξέρεις....
Old Nov 26, 2007 | 01:20 AM
Drifteropoulos's Avatar
Registered User

From: sti Honolulu

Originally Posted by MANOS,Nov 25 2007, 01:07 PM
Επίσης θα σου θυμίσω ότι ο Μάριος - και είναι αξιέπαινος γι αυτό - ήταν ο μόνος που σταμάτησε χωρίς να του κάνει νόημα το όργανό και μας υπερασπίστηκε, αν και διακινδύνευσε να φάει κλήση, ενώ καποιοι άλλοι έκαναν την πάπια.....
Μαζέψανε όλους μέχρι και τον μπροστηνό μου (δε θυμάμαι ποιός).
Νόμιζα οτι μας μαζέυανε όλους στην άκρη και μόλις έκανα να στίψω και εγώ δεξιά
να έρθω μαζί του μου έκανε νόημα ο μπ@τσος να μην έρθω.

Αφού δεν είχα δεί τι έκαναν πριν τα άτομα με τα S (όσοι ήταν) δε μπορούσα
να σταματήσω. Μπορεί να είχαν γίνει μαλ@κίες και ταρζανιές στο δρόμο.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έγινε κάτι το ιδιέτερο απ' ό,τι κατάλαβα.
Ως προς τι θα μπορούσα να έρθω για υπεράσπιση αντιμέτωπος στους μπ@τσους εγώ(η πάπια)
χωρίς να έχω δεί τι έχει γίνει;

με αυτά που κάνουν μερικοί μπ@τσοι το μόνο που προβάλουν είναι η αγαμία τους

All times are GMT -8. The time now is 03:24 PM.