Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Προσοχη παιδια!..

Thread Tools

Old Apr 20, 2008 | 08:15 AM
TasosR's Avatar
Registered User

Default Προσοχη παιδια!..

Σημερα στην πιστα των Μεγαρων ειχε μια διοργανωση η Mercedes οπου και παρουσιασε καποια μοντελα της.
Συνοδηγησαμε την SLK με τα 184 αλογα ενω καποιοι τυχεροι συνοδηγησαν και καποια τερατα 450+ ιππων της AMG.
Oλα υπεροχα και τελεια, εκτος...
Ποιοι λετε σκεφτηκαν να "τιμησουν" την εκδηλωση και στηθηκαν με τον μετρητικο τους εξοπλισμο κανα χιλιομετρο εξω απο την πιστα στο ρευμα προς Παχη?
ΠΟΙΟΙ?
Απιστευτο!!! Σου λενε πιστα ειναι, αλητες κ@υλογκαζακηδες θα μαζευτουν, θα "φορτωσουν" μεσα και με το που θα βγουν εξω να ξεχαρμανιασουν τσουπ!
Ετσι μας θεωρουν και αντιστοιχα μας αντιμετωπιζουν παιδια. Εκτος και αν τους ενδιαφερει η ζωη μας οταν αναπτυξουμε υπερ-βολικη ταχυτητα 80+ στην συγκεκριμενη ευθεια.
Προσφατα φιλος με s2k εφαγε λυπητερη για επιδειξη οδηγικων ικανοτητων οταν μονος του σε αδειο δρομο εκανε μια ελαχιστοτατη υπερστροφη. Ετυχε βλεπεις απο πισω του να παρουσιαστει το αγρυπνο ματι! ''Προς τι η κωλια κυριε?"
Εχω πλεον αηδιασει με την κουτοπονηρια και την ανανδρεια ρε παιδια..
Χαρηκα με τη σταση των αντιθετα κινουμενων αυτοκινητων τα οποια εκαναν σινιαλο και απο την ιλιγγιωδη ταχυτητα των 70 χλμ πεσαμε στην "ασφαλη" ταχυτητα των 45 και γλυτωσαμε.
Τελειωνοντας θα ηθελα να επισημανω το νεο συστημα που ακολουθειται για τους παραβατες. Λεγεται " Ο κακος και ο καλος "
Ο κακος ειναι αυτος που βεβαιωνει την παραβαση και εξαντλει καθε αυστηροτητα και ο οποιος σε παραπεμπει στον καλο (συνηθως ανωτερος) αν εχεις αμφιβολια.
Ο καλος ειναι αυτος που θα σε καταλαβει και θα σου συμπαρασταθει ομως δεν μπορει να κανει τιποτα παρα μονο να σου δωσει τα χαρτια σου πισω εφοσον πληρωσεις βεβαια ( τα μισα εντος 10 ημερων).
Ετσι μενουν ολοι ευχαριστημενοι ακομη και εσυ το κοροιδο που πηρες τα χαρτια σου πισω...
Προσοχη παιδια εκει εξω..
Reply
Old Apr 20, 2008 | 11:41 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Aκουσε να δεις φίλε μου.
Το όριο ήταν 80 έτσι?Ωραία.Καλος η κακός,στο υπουργείο μεταφορών έκριναν ότι έτσι πρέπει να είναι.Άρα άμα εμείς τρέχουμε παραπάνω είμαστε παράνομοι,όπως και να το κάνουμε.
Οπότε,αν εγώ βγω διπλωμένος με 2α από την Αλεξάνδρας στην Β. Σοφίας και με σταματήσουν,δεν φταίνε αυτοί αλλά εγώ.Πήρα ένα ρίσκο,με πλήρη συνείδηση σε αυτό που έκανα,και έχασα.
Τα παράπονα λοιπόν στην πολιτεία,που ανεβάζει τα διόδια στην Κορίνθου-Πατρόν και ένα δρόμο δεν έκαναν......
Reply
Old Apr 20, 2008 | 02:52 PM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Originally Posted by Stradale,Apr 20 2008, 11:41 AM
Τα παράπονα λοιπόν στην πολιτεία,που ανεβάζει τα διόδια στην Κορίνθου-Πατρόν και ένα δρόμο δεν έκαναν......
Πως δεν εκαναν????Εκαναν μπροστα απο τα σπιτια τους

Θα ελεγα να μην το συνεχισουμε αλλο το θεμα γτ δε θα βγαλουμε ακρη οπως κ εδω ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ & ΚΡΑΤΟΣ: ΤΑΞΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Reply
Old May 1, 2008 | 09:33 PM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

Xθες μεσημερι Κεφαλαρι ενα ασημι ζαντωμενο με σηματακι s2k, ενα μπλε με φουστιτσες και τρελλες εξατμισεις ενα μαυρο.

Μην αφηνετε τα αυτοκινητα σας χωρις να τα βλεπετε. Μου εκλεψαν το μπροστινο σηματακι (ευτυχως μονο αυτο)!!

Εχω διαβασει και αλλα εδω στο forum για το κεφαλαρι οποτε προσοχη!!
Reply
Old May 1, 2008 | 11:05 PM
LOCAL S's Avatar
Registered User

Originally Posted by fas2k,May 1 2008, 09:33 PM
Xθες μεσημερι Κεφαλαρι ενα ασημι ζαντωμενο με σηματακι s2k, ενα μπλε με φουστιτσες και τρελλες εξατμισεις ενα μαυρο.

Μην αφηνετε τα αυτοκινητα σας χωρις να τα βλεπετε. Μου εκλεψαν το μπροστινο σηματακι (ευτυχως μονο αυτο)!!

Eγω ημουν boy μου με το ασημί! Λιγο πιο κατω απο μενα ειχε παρκαρει αλλο 1 ασημί...
Reply
Old May 1, 2008 | 11:23 PM
Andreas_P's Avatar
Registered User

Originally Posted by fas2k,May 2 2008, 07:33 AM

Πρέπει να το έχει το Κεφαλάρι, εμένα μου είχαν πάρει την κεραία!!
Reply
Old May 1, 2008 | 11:42 PM
kwn/nos s2000's Avatar
Registered User

From: Athens

kai emena tin keraia mou exoun mazepsei ekei..kai allwn 2 filwn me S tous exoun kanei me kleidi olo to amaksi apo bros mexri pisw..prosexte pou parkarete ekei..pote se stena...mono stin plateia..alliws kafe home...
Reply
Old May 2, 2008 | 12:00 AM
georgeS2ki's Avatar
Registered User

paidia k ego pou pao kefalari sinithos mono stin plateia diploparkarismeno den afino tin agapi mou na min to vlepo....exo akousei k ego gia to kefalari diafora.
Reply
Old May 2, 2008 | 12:04 AM
fas2k's Avatar
Registered User

From: kifisia

[QUOTE]Eγω ημουν boy μου με το ασημί! Λιγο πιο κατω απο μενα ειχε παρκαρει αλλο 1 ασημί...

εγω ημουν το αλλο ασημι με τις μαυρες ζαντες
Reply
Old May 2, 2008 | 12:06 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Ο δράκος του κεφαλαριου
Reply

All times are GMT -8. The time now is 11:21 PM.