ΚΛΟΠΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
Καλησπέρα σε όλους,
Την Παρασκευή προς Σάββατο μεταξύ 3:00 και 4:00 το πρωϊ κλάπηκε Μ3 Ε46 ασημί σκούρο με καφέ καθίσματα από την Λ.Πεντέλης στα Μελίσσια.
Αρ. πινακίδας ΖΧΒ 8989
Το παλικάρι είναι κολλητός μου φίλος πρώην κάτοχος S2000 και ειλικρινά το αμάξι δεν είχε προλάβει να το χαρεί καθόλου...
Μιλώντας με γνωστούς μου ανακάλυψα τουλάχιστον άλλες 3 περιπτώσεις απ΄όλη την Αθήνα το τελευταίο 15 ήμερο!!!
Παίδες φαίνεται υπάρχει κύκλωμα...προσοχή
Το ξέρω είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στ'άχυρα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Την Παρασκευή προς Σάββατο μεταξύ 3:00 και 4:00 το πρωϊ κλάπηκε Μ3 Ε46 ασημί σκούρο με καφέ καθίσματα από την Λ.Πεντέλης στα Μελίσσια.
Αρ. πινακίδας ΖΧΒ 8989
Το παλικάρι είναι κολλητός μου φίλος πρώην κάτοχος S2000 και ειλικρινά το αμάξι δεν είχε προλάβει να το χαρεί καθόλου...
Μιλώντας με γνωστούς μου ανακάλυψα τουλάχιστον άλλες 3 περιπτώσεις απ΄όλη την Αθήνα το τελευταίο 15 ήμερο!!!
Παίδες φαίνεται υπάρχει κύκλωμα...προσοχή
Το ξέρω είναι σα να ψάχνεις ψύλλο στ'άχυρα...αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
Το αστείο είναι πως εκείνο το βράδυ δεν την πήρε επίτηδες λόγω παρκαδόρων κλπ.!!!
Το αμάξι ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο ρε γμτ.
Τι να πω προσοχή στους υπόλοιπους γιατί το άθλημα φαίνεται να είναι σε έξαρση...
Το αμάξι ήταν πραγματικά αψεγάδιαστο ρε γμτ.
Τι να πω προσοχή στους υπόλοιπους γιατί το άθλημα φαίνεται να είναι σε έξαρση...
Trending Topics
Τωρα να πω? ή να μη το ανοιξω καθολου ? Δε θα το ανοιξω...
Περαστικα μακαρι να τη βρει αν και θα σου πω πως αν δε τη βρηκε τη πρωτη αντε δευτερη μερα (πολυ λεω)τοτε δε θα βρεθει. Να προετοιμαστει καταλληλα για τους αγωνες με την ασφαλιστικη.
Περαστικα μακαρι να τη βρει αν και θα σου πω πως αν δε τη βρηκε τη πρωτη αντε δευτερη μερα (πολυ λεω)τοτε δε θα βρεθει. Να προετοιμαστει καταλληλα για τους αγωνες με την ασφαλιστικη.
Thread
Forum
Replies
Last Post
energetic
Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners
7
Jul 14, 2010 02:52 AM
zachs2k
Archived Member S2000 Classifieds and For Sale
1
Oct 20, 2008 01:46 PM