ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΣ
Παιδες, σε κανενα 2ωρο θα παω στο αεροδρομιο να εκτελωνισω κατι αναρτησεις που μου ηρθαν απο Αμερικη. Εχει κανεις ιδεα την διαδικασια?Ειναι απλό ή θα μου πρηξουν τα συκωτια??
θα σου πρηξουν τον ερωτα...πολυ γραφειοκρατεια..και πολυ χαρτουρα.
θα σε ταλαιπωρησουν ,γιατι αναλαμβανουν αυτοι τον εκτελωνισμω των δεματων,με την σχετικη αμοιβη βεβαια...και οταν χανουν την αμοιβη,λογικο ειναι να σε ταλαιπωρουν...
ρωτησε τους ποιος και με τι κοστος αναλαμβανει τον εκτελωνισμο του δεματος σου,δες εαν σε συμφερει..και αφησε το να το κανουν αυτοι..και να σου στειλουν το δεμα...
χρηστος
θα σε ταλαιπωρησουν ,γιατι αναλαμβανουν αυτοι τον εκτελωνισμω των δεματων,με την σχετικη αμοιβη βεβαια...και οταν χανουν την αμοιβη,λογικο ειναι να σε ταλαιπωρουν...
ρωτησε τους ποιος και με τι κοστος αναλαμβανει τον εκτελωνισμο του δεματος σου,δες εαν σε συμφερει..και αφησε το να το κανουν αυτοι..και να σου στειλουν το δεμα...
χρηστος
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Λευτερη να υπολογισεις 22% επιβαρυνση για "ανταλλακτικα" απο Αμερικη. Παραπανω δεν νομιζω να σου ζητησουν.
Αν εχεις καποιο προβλημα με καμια επιπλεον χρεωση απο αυτη που σου ειπα παρε με τηλεφωνο.
Αν εχεις καποιο προβλημα με καμια επιπλεον χρεωση απο αυτη που σου ειπα παρε με τηλεφωνο.
Registered User
Λευτερη επειδη η εταιρια μας συνεργαζεται με εκτελωνιστη στο αεροδρομιο (εχουν γραφεια εκει μεσα), πες μου αν θες μηπως και πας να τους βρεις ωστε να μεσολαβησουν αυτοι για να μη μπλεξεις.
Registered User
Τωρα μπορουμε να πουμε ολοι, καλοριζικες οι νεες σου αναρτησεις! 
Οριστε και ενα link με οδηγιες για την αλλαγη τους...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=259346
Πρεπει να ομολογησω οτι το παραπανω link το διαβασα μετα την αλλαγη που εκανα στις δικες μου, εχει καλες οδηγιες παντως. Ετσι και αποφασισεις να τις βαλεις μονος σου, παρε τηλεφωνο να τις αλλαξουμε μαζι.

Οριστε και ενα link με οδηγιες για την αλλαγη τους...
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=259346
Πρεπει να ομολογησω οτι το παραπανω link το διαβασα μετα την αλλαγη που εκανα στις δικες μου, εχει καλες οδηγιες παντως. Ετσι και αποφασισεις να τις βαλεις μονος σου, παρε τηλεφωνο να τις αλλαξουμε μαζι.
Trending Topics
Originally Posted by energetic,Dec 1 2008, 03:01 AM
Ετσι και αποφασισεις να τις βαλεις μονος σου, παρε τηλεφωνο να τις αλλαξουμε μαζι. 

Καλορίζικες Λευτέρη και καλοφόρετες!!