ΤΟ ΚΟΠΙ ΤΗ ΠΙΤΑ
Επειδή οι CO ή θα ασχολούνται με φίλτρα ή με iphone & performance box (
), θα το πω εγώ:
Πείτε τις προτάσεις σας, με αιτιολόγηση. Να είναι λογικές με βάσεις όλες τις παραμέτρους.
Μην πετάτε ένα όνομα ή μην πείτε κανα Venue (για κάποιους-κάποιους).
Γρήγορα, να βγάλουμε μια άκρη να κάνουμε τις διαδικασίες.
), θα το πω εγώ:Πείτε τις προτάσεις σας, με αιτιολόγηση. Να είναι λογικές με βάσεις όλες τις παραμέτρους.
Μην πετάτε ένα όνομα ή μην πείτε κανα Venue (για κάποιους-κάποιους).
Γρήγορα, να βγάλουμε μια άκρη να κάνουμε τις διαδικασίες.
Εχουμε συζυτησει με 2-3 παιδια απο εδω και εχουμε πει για το Da Vinci στην Αγ.Παρασκευη που ειναι στην Αγ.Ιωαννου με παρκινγκ μπροστα για να μπορεσουν να μπουν τα αυτοκινητα γιατι και ωραιο μαγαζι ειναι και πανω απο ολα μπορουν να μπουν πολλα αυτοκινητα μπροστα!
Δεν ξερω αν συμφωνειτε και οι υπολοιποι...
Δεν ξερω αν συμφωνειτε και οι υπολοιποι...
Oraio to DaVinci, alla poly psonismenh h simperifora tous genikotera....
An kai afto fanike apo ton periorismo tou 1 mpoukali ana 4 atoma... Episis mprosta den exei kai para poly xoro. An diladi eimaste pano apo mia douzina aftokinita, isos exoume provlima, giati tha exoun kai ena soro group VAG na valoun...
Pantos pragmati einai poly omorfo magazi
An kai afto fanike apo ton periorismo tou 1 mpoukali ana 4 atoma... Episis mprosta den exei kai para poly xoro. An diladi eimaste pano apo mia douzina aftokinita, isos exoume provlima, giati tha exoun kai ena soro group VAG na valoun...
Pantos pragmati einai poly omorfo magazi
Tασο για την συμπεριφορα που λες δεν εχω προσεξει κτ. Οσο αφορα το μπουκαλι ηταν δικη μου σκεψη, εννοω οτι το πολυ απο χρηματικης αποψης να παει τοσο... Οσο για το παρκινκ κανεις κρατησεις θεσεις οποτε δε παιζει προβλημα...κ στη χειροτερη αν γεμισει στο υψος που ειναι το συγκεκριμενο μαγαζι βρισκεις να παρκαρεις σε αντιθεση με την πλατεια πανω
Trending Topics
Originally Posted by ManosS2k' date='Jan 21 2009, 03:24 AM
Tασο για την συμπεριφορα που λες δεν εχω προσεξει κτ. Οσο αφορα το μπουκαλι ηταν δικη μου σκεψη, εννοω οτι το πολυ απο χρηματικης αποψης να παει τοσο... Οσο για το παρκινκ κανεις κρατησεις θεσεις οποτε δε παιζει προβλημα...κ στη χειροτερη αν γεμισει στο υψος που ειναι το συγκεκριμενο μαγαζι βρισκεις να παρκαρεις σε αντιθεση με την πλατεια πανω 

Oxi, genika den einai katholou kakh idea. Kai kathimerini nomizo tha einai pio elastikoi sto thema kratiseis