..τι του λες τωρα?
Ζητείται Lamborghini Murcielago,το πολύ μέχρι 10000km,αγρατσούνιστη,ατρακάρ στη,μοντέλο όχι παλαιότερο του 2008,με το βελτιωτικό πακέτο της αντιπροσωπείας,εντός εγγύησης,πληρωμένα τέλη και ασφάλειες για το 2009,απαιτώ να μου δώσουν και το κλειδί της πόλης και να το τουρμπίσουν τζάμπα.Το αυτοκίνητο δεν θα γίνει δεκτό αν η ασφάλεια δεν είναι μεικτή και τα καθίσματα έχουν ζάρες απο τη χρήση.Τιμή αγοράς 25000 Ευρώ.
Σόρρυ ρε παλικάρια εκεί στην st.Agate αλλα σε περίοδο κρίσης αυτές είναι οι τιμές.
Λογικότατο ε??
Ο τύπος θα έπρεπε να ξέρει πώς όπως λένε και στην Ιαπωνία "ένα γαιδούρι και ταξίδι να πάει,δεν θα γυρίσει ποτέ άλογο"...
Δεν νομίζω πως αν δεν ήταν περίοδος κρίσης θα μπορούσε να προσφέρει και τίποτα περισσότερο...
Άσε τη κρίση,ρε μπούφο.Άμα έχεις,πάρε.
Άν όχι,πάρε κάτι άλλο,μη γελοιοποιείσαι.
Σόρρυ ρε παλικάρια εκεί στην st.Agate αλλα σε περίοδο κρίσης αυτές είναι οι τιμές.
Λογικότατο ε??
Ο τύπος θα έπρεπε να ξέρει πώς όπως λένε και στην Ιαπωνία "ένα γαιδούρι και ταξίδι να πάει,δεν θα γυρίσει ποτέ άλογο"...
Δεν νομίζω πως αν δεν ήταν περίοδος κρίσης θα μπορούσε να προσφέρει και τίποτα περισσότερο...
Άσε τη κρίση,ρε μπούφο.Άμα έχεις,πάρε.
Άν όχι,πάρε κάτι άλλο,μη γελοιοποιείσαι.