Μακριά Από Το Πάρκινγκ Του "ΘΕΑ"...
Καλησπέρα (μόνο καλή δεν είναι) σε όλους και σε όλες.
Έχω πολύ καιρό να γράψω στο forum και απλά παρακολουθώ ανελειπώς τα όσα γράφονται.
Πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το topic γιατί συνέβη κάτι που με έχει κάνει να σκάσω και θέλω να σας ενημερώσω για να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
Παρασκευή βράδυ κανονίζω με την παρέα μου να πάμε να διασκεδάσουμε στο "ΘΕΑ".
Φτάνω στο πάρκινγκ του μαγαζιού με το S και το δίνω σε ένα παρκαδόρο ο οποίος το παίρνει και το παρκάρει λίγο πιο δίπλα από την είσοδο.
Μέχρι εκεί όλα καλά.
Βγαίνοντας από το μαγαζί να φύγω βλέπω οτι το S έχει μετακινηθεί (αργότερα κατάλαβα γιατί).
Δεν δίνω σημασία, παίρνω τα κλειδιά, η ειρωνία είναι οτι πληρώνω και 10 ευρώ, μπαίνω στο αμάξι, έρχεται ένας παρκαδόρος και τραβάει ένα αμάξι που είχε βάλει κάθετα μπροστά στο δικό μου (επίσης μετά κατάλαβα γιατί υπήρχε εκεί) και φεύγω.
Φτάνω σπίτι μου, παρκάρω, κλειδώνω και απομακρυνόμενος γυρίζω και ρίχνω μια ματιά στο S και τι να δω.....
ο μπροστινός μου προφυλακτήρας ήταν κομμάτια.
Το αποτέλεσμα.....
Ο προφυλακτήρας είναι για πέταμα και το κόστος αντικατάστασής του 400 ευρώ (είναι πολυεστερικός και κομμάτι του body kit της c-west που φοράω).
Το κακό όμως δεν έχει τελειωμό.
Σήμερα που έβγαλα τον προφυλακτήρα τι να δω...
Έχει "πάρει" η τραβέρσα του ψυγείου και έχουν φύγει από την θέση τους κάποιες κυψέλες του a/c, το οποίο πάω αύριο να ελέγξω (σε ένα πρώτο έλεγχο λειτουργίας, δουλέυει χωρίς να χάνει).
Τα σημάδια που υπάρχουν στον προφυλακτήρα δείχνουν οτι "παίζανε" με το αυτοκίνητο και το έσκασαν με πολλά πάνω σε κάτι σαν πεζοδρόμιο αφού είναι χτυπημένο κάτω.
Για να καταλάβετε με πόση δύναμη το έσκασαν αρκεί να δείτε πως έγιναν οι δύο λάμες 3 χιλιοστών που έδεναν τον προφυλακτήρα πάνω στο σασί.
Τώρα εξηγείτε γιατί το είχαν μετακινήσει και γιατί είχαν βάλει άλλο αυτοκίνητο κάθετα μπροστά του όταν πήγα να το πάρω.
Το λάθος ήταν οτι δεν το είδα πριν το πάρω, αν και πάλι δεν ήταν και πολύ σίγουρο οτι θα έβγαζα άκρη.
Τις σκέψεις μου για αυτόν που το έκανε δεν θα τις γράψω γιατί τότε θα πρέπει να διαγραφεί το topic.
Απλά απορώ.....
Δεν το αφήνουμε στον δρόμο για να μην μας κάνουν καμιά ζημιά και το αφήνουμε σε πάρκινγκ, πληρώνουμε να μας το προσέχουν και το αποτέλεσμα.....
το παίρνουν, κάνουν τις μ@λ@κίες τους και μας το καταστρέφουν.
4 χρόνια το προσέχω σαν τα μάτια μου, δεν του έχω κάνει το παραμικρό και βρέθηκε ένας μπ@στ@ρδος να μου το διαλύσει.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Κάποια στιγμή αν έχω κουράγιο θα ανεβάσω φωτογραφίες.
Να προσέχετε και ευχαριστώ που με ακούσατε.
Καλό σας απόγευμα.
Έχω πολύ καιρό να γράψω στο forum και απλά παρακολουθώ ανελειπώς τα όσα γράφονται.
Πήρα την απόφαση να γράψω αυτό το topic γιατί συνέβη κάτι που με έχει κάνει να σκάσω και θέλω να σας ενημερώσω για να αποφύγετε τις κακοτοπιές.
Λοιπόν τα πράγματα έχουν ως εξής.
Παρασκευή βράδυ κανονίζω με την παρέα μου να πάμε να διασκεδάσουμε στο "ΘΕΑ".
Φτάνω στο πάρκινγκ του μαγαζιού με το S και το δίνω σε ένα παρκαδόρο ο οποίος το παίρνει και το παρκάρει λίγο πιο δίπλα από την είσοδο.
Μέχρι εκεί όλα καλά.
Βγαίνοντας από το μαγαζί να φύγω βλέπω οτι το S έχει μετακινηθεί (αργότερα κατάλαβα γιατί).
Δεν δίνω σημασία, παίρνω τα κλειδιά, η ειρωνία είναι οτι πληρώνω και 10 ευρώ, μπαίνω στο αμάξι, έρχεται ένας παρκαδόρος και τραβάει ένα αμάξι που είχε βάλει κάθετα μπροστά στο δικό μου (επίσης μετά κατάλαβα γιατί υπήρχε εκεί) και φεύγω.
Φτάνω σπίτι μου, παρκάρω, κλειδώνω και απομακρυνόμενος γυρίζω και ρίχνω μια ματιά στο S και τι να δω.....
ο μπροστινός μου προφυλακτήρας ήταν κομμάτια.
Το αποτέλεσμα.....
Ο προφυλακτήρας είναι για πέταμα και το κόστος αντικατάστασής του 400 ευρώ (είναι πολυεστερικός και κομμάτι του body kit της c-west που φοράω).
Το κακό όμως δεν έχει τελειωμό.
Σήμερα που έβγαλα τον προφυλακτήρα τι να δω...
Έχει "πάρει" η τραβέρσα του ψυγείου και έχουν φύγει από την θέση τους κάποιες κυψέλες του a/c, το οποίο πάω αύριο να ελέγξω (σε ένα πρώτο έλεγχο λειτουργίας, δουλέυει χωρίς να χάνει).
Τα σημάδια που υπάρχουν στον προφυλακτήρα δείχνουν οτι "παίζανε" με το αυτοκίνητο και το έσκασαν με πολλά πάνω σε κάτι σαν πεζοδρόμιο αφού είναι χτυπημένο κάτω.
Για να καταλάβετε με πόση δύναμη το έσκασαν αρκεί να δείτε πως έγιναν οι δύο λάμες 3 χιλιοστών που έδεναν τον προφυλακτήρα πάνω στο σασί.
Τώρα εξηγείτε γιατί το είχαν μετακινήσει και γιατί είχαν βάλει άλλο αυτοκίνητο κάθετα μπροστά του όταν πήγα να το πάρω.
Το λάθος ήταν οτι δεν το είδα πριν το πάρω, αν και πάλι δεν ήταν και πολύ σίγουρο οτι θα έβγαζα άκρη.
Τις σκέψεις μου για αυτόν που το έκανε δεν θα τις γράψω γιατί τότε θα πρέπει να διαγραφεί το topic.
Απλά απορώ.....
Δεν το αφήνουμε στον δρόμο για να μην μας κάνουν καμιά ζημιά και το αφήνουμε σε πάρκινγκ, πληρώνουμε να μας το προσέχουν και το αποτέλεσμα.....
το παίρνουν, κάνουν τις μ@λ@κίες τους και μας το καταστρέφουν.
4 χρόνια το προσέχω σαν τα μάτια μου, δεν του έχω κάνει το παραμικρό και βρέθηκε ένας μπ@στ@ρδος να μου το διαλύσει.
Δεν ξέρω τι άλλο να πω.
Κάποια στιγμή αν έχω κουράγιο θα ανεβάσω φωτογραφίες.
Να προσέχετε και ευχαριστώ που με ακούσατε.
Καλό σας απόγευμα.
Μάριε έχουν περάσει ένα σωρό σκέψεις από το μυαλό μου σχετικά με το τι θα μπορούσα να κάνω.
Τι το να πάω με τον δικηγόρο μου, τι το να σκάσω με φίλο υψηλόβαθμο αστυνομικό.
Αλλά όλα αυτά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα ειδικά από την στιγμή που δεν το είδα πριν φύγω από εκεί.
Άσε που είναι γνωστό οτι με την "νύχτα" δεν τσαμπουκαλεύεσαι.
Τι το να πάω με τον δικηγόρο μου, τι το να σκάσω με φίλο υψηλόβαθμο αστυνομικό.
Αλλά όλα αυτά δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα ειδικά από την στιγμή που δεν το είδα πριν φύγω από εκεί.
Άσε που είναι γνωστό οτι με την "νύχτα" δεν τσαμπουκαλεύεσαι.
poli krima file....alla ama katseis mia mera na akouseis sizitiseis parkadorwn tha katalabeis....malwnoun gia to poios tha parkarei ta kala autokinhta...kai kamia fora kanoun to tetragwno kai meta to fernoun na sto parkaroun...Krima kai pali
Πακέτε έχεις δίκιο. Τώρα δεν γίνεται τίποτα. Άσε που και εκείνη την στιγμή να το έβλεπα μπορεί και να με βγάζανε τρελλό, οτι και καλά έτσι ήταν από πριν.
Όσο για την αστυνομία, εκεί είναι που δεν βγάζεις άκρη αν δεν μπορείς να αποδείξεις οτι το έκαναν αυτοί.
Σε κουβέντα που είχα με αστυνομικό μου είπε οτι και να φώναζα την αστυνομία αν ισχυριζόντουσαν οτι δεν το έκαναν αυτοί και δεν μπορούσα να αποδείξω το αντίθετο, θα έπαιρνα τα @ρχίδια μου.
Απλά είμαστε απροστάτευτοι παντού και στα πάντα σε αυτή την μπουρδ..χώρα.
Όσο για την αστυνομία, εκεί είναι που δεν βγάζεις άκρη αν δεν μπορείς να αποδείξεις οτι το έκαναν αυτοί.
Σε κουβέντα που είχα με αστυνομικό μου είπε οτι και να φώναζα την αστυνομία αν ισχυριζόντουσαν οτι δεν το έκαναν αυτοί και δεν μπορούσα να αποδείξω το αντίθετο, θα έπαιρνα τα @ρχίδια μου.
Απλά είμαστε απροστάτευτοι παντού και στα πάντα σε αυτή την μπουρδ..χώρα.
Trending Topics
Όντως, έχεις δίκιο. Φίλος άφησε το αμάξι σε ''μαρκαδόρο'' και απλά όταν το πάρκαραν, στην όπισθεν βρήκε σε ένα συρματόπλεγμα. Όταν τους είπαμε για την ζημιά μόνο που δεν μας έβρισαν. Και να φανταστείς στο μαγαζί δούλευε και φίλος πρ.
Τι να πεις? Υπομονή ρε φίλε.
Τι να πεις? Υπομονή ρε φίλε.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Βασικα ειναι δικοπο μαχαιρι το ολο θεμα με νυχτερινη εξοδο. Ο patriot το αφησε παρκαρισμενο στο δρομο την αλλη φορα και επεσε ενας πανω του. Εσυ τωρα το αφησες σε παρκαδορο και στο σπασανε.
Ταξι καλυτερα, πληρωνεις τη κουρσα, γινεσαι ντι(υ)ρλανταντα και γυρνας σωος και χωρις ζημια στο S.
Ταξι καλυτερα, πληρωνεις τη κουρσα, γινεσαι ντι(υ)ρλανταντα και γυρνας σωος και χωρις ζημια στο S.
Μάριε έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά άμα με το S δεν μπορούμε να πάμε στο Κολωνάκι γιατί θα μας το κάψουν οι αναρχικοί, στο Γκάζι γιατί θα μας το βανδαλίσουν (βλέπε eddiex), στον δρόμο θα πέσουν πάνω και θα εξαφανιστούν, σε πάρκινγκ θα μας το τρακάρουν και δεν θα βρούμε το δίκιο μας, ε τώτε τι το έχουμε αφού δεν μπορούμε να πάμε πουθενά.
Υ.Γ. Έχω φτάσει να μην νιώθω πλέον καλά με τον εαυτό μου για τις σκέψεις και για τα όσα εύχομαι να πάθουν (φυσικά δεν λέγονται εδώ μέσα) όλοι αυτοί που μας καταστρέφουν τα αυτοκίνητα με τον οποιονδήποτε τρόπο.
Υ.Γ. Έχω φτάσει να μην νιώθω πλέον καλά με τον εαυτό μου για τις σκέψεις και για τα όσα εύχομαι να πάθουν (φυσικά δεν λέγονται εδώ μέσα) όλοι αυτοί που μας καταστρέφουν τα αυτοκίνητα με τον οποιονδήποτε τρόπο.