ΚΤΕΟ
Λοιπον πηγα χθες για ΚΤΕΟ και καταρχην εδωσα 83Ε εκ τον οποιον τα 37 ηταν γαμησιατικα επειδη αργησα να περασω 2μηνες.
Εννοειται σε ιδιωτικο και σε 30λεπτα εχεις τελειωσει.Λοιπον στο ψητο τωρα.
Εχει διαφορες μετρησεις αρκετα χρησιμες οπως κατασταση αμορτισερ,φρενων και μετρηση βαρους συνολικα αλλα και σε καθε ροδα.
Το τελευταιο το γραφω γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι το λεγομενο corner weighting[αχρηστο κατα την γνωμη μου]αλλα το οποιο μερικοι πληρωνουν για να το κανουν.
Επισης μου μετρησαν αμορτισερ και τα βρηκαν απο 50-60% ενω πριν 2 χρονια τα ειχαν μετρησει απο 70-80% αλλα μου ειπαν ολα οκ.[Μαλλον θελουν αλλαγμα..
]
Το κακο ειναι οτι το βαρος το μετραει σε Ν??μαλλον Newton και δεν βρηκα μετατροπεα.Αυτα.Αυριο θα ποσταρω και τα νουμερα.
@το πισω αριστερο φρενο που ειχα προβλημα και κολουσε μου το εβγαλε πολι πολυ πιο αδυναμο απο τα αλλα...
..Θα το βαλω φωτια..Παλι στον Μαστορα..Γιναμε κολητοι..Τουλαχιστον σιγουρα δεν φταιει η 3η δαγκανα που αλλαξα!!
Εννοειται σε ιδιωτικο και σε 30λεπτα εχεις τελειωσει.Λοιπον στο ψητο τωρα.
Εχει διαφορες μετρησεις αρκετα χρησιμες οπως κατασταση αμορτισερ,φρενων και μετρηση βαρους συνολικα αλλα και σε καθε ροδα.
Το τελευταιο το γραφω γιατι αν δεν κανω λαθος ειναι το λεγομενο corner weighting[αχρηστο κατα την γνωμη μου]αλλα το οποιο μερικοι πληρωνουν για να το κανουν.
Επισης μου μετρησαν αμορτισερ και τα βρηκαν απο 50-60% ενω πριν 2 χρονια τα ειχαν μετρησει απο 70-80% αλλα μου ειπαν ολα οκ.[Μαλλον θελουν αλλαγμα..
]Το κακο ειναι οτι το βαρος το μετραει σε Ν??μαλλον Newton και δεν βρηκα μετατροπεα.Αυτα.Αυριο θα ποσταρω και τα νουμερα.
@το πισω αριστερο φρενο που ειχα προβλημα και κολουσε μου το εβγαλε πολι πολυ πιο αδυναμο απο τα αλλα...
..Θα το βαλω φωτια..Παλι στον Μαστορα..Γιναμε κολητοι..Τουλαχιστον σιγουρα δεν φταιει η 3η δαγκανα που αλλαξα!!
Μάκη αν δεν κάνω λάθος η αντιστοιχία μάζας-βάρους είναι στην επιφάνεια της Γης: Μάζα 1 Kg έχει βάρος περίπου 10 Newton (Ν)
http://www.pantelis.net/introforfinal.pdf
Όσο για τα φρένα θα σου πρότεινα να τα τσεκάρεις σε "φρενά".
http://www.pantelis.net/introforfinal.pdf
Όσο για τα φρένα θα σου πρότεινα να τα τσεκάρεις σε "φρενά".
Ωραια,αρα μου το ζυγισαν 1310 κιλα με 3/5 του ρεζερβουαρ.Βαλε και τα λοιπα υγρα +την ομπρελα και τις ψαθες οποτε ειμαστε στα νουμερα που πρεπει[1250].Δεν μας κοροιδεψε η μαμα Χοντα..
Gmak θα το πηγαινα σε φρενα αλλα το εχω πληρωσει αυτο το φρενο για φτιαγμενο και καθε φορα που πηγαινω δεν ξαναπληρωνω σχεδον τιποτα.
Ε τωρα το μονο που εμεινε ειναι να αλλαχτει η ντιζα και μετα ο κατανεμητης..Για να δουμε..
Gmak θα το πηγαινα σε φρενα αλλα το εχω πληρωσει αυτο το φρενο για φτιαγμενο και καθε φορα που πηγαινω δεν ξαναπληρωνω σχεδον τιποτα.
Ε τωρα το μονο που εμεινε ειναι να αλλαχτει η ντιζα και μετα ο κατανεμητης..Για να δουμε..
Trending Topics
1250kg + οδηγο που ηταν πανω κατω 70kg με 6/10 τεποζητο κ πραγματα που κακως ειναι μεσα στο αμαξι οπως e-pass gps αναπτηρες 
πλακα πλακα ειναι κοντα στα 1180 αντε 1160 το λιγοτερο με λιγη βενζινη.

πλακα πλακα ειναι κοντα στα 1180 αντε 1160 το λιγοτερο με λιγη βενζινη.