Agora S2000 - HELP!
Kalispera. Molis graftika sto site sas. Eimai ex-Lotus Elise owner kai prosfata to poulisa. Koitaw pros S2000 meria kai ektos apo ta klassika pragmata pou kserw gia to aytokinito ("dinei" psila, ktl.) thelw na mou peite ena dyo pragmatakia. Ti modelo na koitaksw (>2002?), ti na proseksw se metaxeirismeno ktl. Eyxaristw.
J.
J.
File John kalosorhses sthn parea mas. A3ioshmeiwtes diafores exoune ta modela 2004-2005 kathws ektos apo facelift exoune kai allo stishmo. To 2006 egine allo ena "elafro" facelift kai topothetithike hlektroniko gazi kai traction control. An skeftesai estw kai ligo thn veltiwsh tha sou elega na kinitheis se otidhpote ektos 2006. Epishs ta pro-2006 exoun pio sport xarakthra kati pou tha se endiaferei fantazomai mias kai eixe lotus prin. Oson afora ta modela facelift kai pro facelift iparxei kapoia diafora sta xrhmata, opote edw krineis esy analoga. Auto pou tha prepei na kaneis einai na "xtypiseis" to serieal number tou ekastote autokinhtou gia na deis ti exei allaxtei epishma kathws kai xronologia tou autokinhtou ktl. Kalo tha htane o lamarinas pou tha to pas na einai dikos sou anthrwpos kai na to e3etasei die3odika gia tyxon trakarismata. To S einai ama3i synarmologoumeno kai meta apo sxedon ola ta trakarismata ginetai kainurgio. To thema einai vevaia akomh kai trakarismeno na to pareis na 3ereis ti einai to ama3i kai oxi na se koroidepsoun, an kai to tonizw an exei episjeuastei swsta to ama3i den exei provlima. Telos tha prepei na shndeseis ton egefalo me diagnwstiko mhxanima gia na deis an einai ontws ta anagrafomena xiliometra ta pragmatika. Auta apo mena kai euxomai na agoraseis to ama3i shntoma giati to thewrw pragmatika kataplhktiko.
Tasos
Tasos
Γεια σου φίλε καλωσόρισες.
Μας πετυχαίνεις σε άσχημη στιγμή (εγώ τώρα βγήκα από το ντους), σήμερα έχουμε οικογενειακά προβλήματα και ψιλοτσακωνόμαστε και δεν βλέπω κανένας να σου πολυδίνει σημασία, είναι και του Αγίου Βαλεντίνου και στεναχωριέμαι διπλά αλλά τι να κάνουμε, για μεταχειρισμένο δεν ξέρω πολλά να σου πω πέρα από το ότι πρέπει να το πας σε φαναρτζή οπωσδήποτε να το τσεκάρει, για τα μηχανικά, προτίμησε τα μετά-facelift και εννοείται όσο πιο καινούριο τόσο πιο καλά, είναι και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις και πόσο θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο.
Πόπο, τόση ώρα όυτε μία τελεία δεν έβαλα.
Να ξέρεις πάντως ένα πράγμα: Μπορεί να είναι Χόντα, αλλά ΚΑΙ σπάει ΚΑΙ χαλάει, άμα δεν το προσέχεις όπως πρέπει και το οδηγείς σαν κάφρος.
Φιλικά, lalakis
(Κρίμα που το έδωσες το Λιζάκι, ωραίο αυτοκίνητο).
Μας πετυχαίνεις σε άσχημη στιγμή (εγώ τώρα βγήκα από το ντους), σήμερα έχουμε οικογενειακά προβλήματα και ψιλοτσακωνόμαστε και δεν βλέπω κανένας να σου πολυδίνει σημασία, είναι και του Αγίου Βαλεντίνου και στεναχωριέμαι διπλά αλλά τι να κάνουμε, για μεταχειρισμένο δεν ξέρω πολλά να σου πω πέρα από το ότι πρέπει να το πας σε φαναρτζή οπωσδήποτε να το τσεκάρει, για τα μηχανικά, προτίμησε τα μετά-facelift και εννοείται όσο πιο καινούριο τόσο πιο καλά, είναι και τι είσαι διατεθειμένος να δώσεις και πόσο θες να κρατήσεις το αυτοκίνητο.
Πόπο, τόση ώρα όυτε μία τελεία δεν έβαλα.
Να ξέρεις πάντως ένα πράγμα: Μπορεί να είναι Χόντα, αλλά ΚΑΙ σπάει ΚΑΙ χαλάει, άμα δεν το προσέχεις όπως πρέπει και το οδηγείς σαν κάφρος.
Φιλικά, lalakis
(Κρίμα που το έδωσες το Λιζάκι, ωραίο αυτοκίνητο).
eyxaristw! To kako einai oti den exw odigisei pote S2000 kai thelw na diapistwsw (prin kanw to otidipote) an isxyei ayto pou exw akousei oti katw apo 6000rpm einai san na odigeis ena aplo 1400ari.... Toulaxiston me tin Elise den synevaine kati tetoio. Koitaw gia modelo 02-03 xwris KAMIA veltiwsi, an einai dynaton opws vgike apo to ergostasio... alla den kserw se ti lefta mporw na vrw ena kalo (liga km sxetika, ktl.). Vlepw times apo 28-34k!!!!!
Τι να σου πω, δεν ξέρω για 1.400άρι, εμείς στο γκάραζ μας έχουμε μόνο Πόρσε και Φερράρι, οπότε δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Να φανταστείς, το S το έχω για τα ψώνια, άντε να τα βάλω και με κανα Yaris, αλλά έχουνε ξυπνήσει και αυτοί.
@Taseas: Κομμένα αυτά που ήξερες, έτσι πήγες να μου φας και τον άλλο, θα δεις τώρα...
@Taseas: Κομμένα αυτά που ήξερες, έτσι πήγες να μου φας και τον άλλο, θα δεις τώρα...
Trending Topics
Ελα παρε το δικο μου 75.000 ευρω Προσφορα!
Ε, αφου ο αλλος το βαζει 50.000 εγω 75.000 ευρω!
Ειναι 30876 μοντελο. Εχει ερθει απο το μελλον... Δεν υπαρχει τετοιο μαυρο S2000 σαν το δικο μου...
Παντως περα απο την πλακα υπαρχουν και ψιλο διαφορες τοσο σε αισθητικης πλευρας τοσο και σε μηχανικης απο μοντ' 2000 και 2002 και μετα. Απο 2002 και μετα αλλαξε ο Λεβιες και μπηκαν και tweeterakia στις πορτες αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει αυτο. Αλλαξανε ομως τα αμορτισερ (τα καναν πιο σφιχτα) γιατι και καλα το παλιο εφευγε απο το δρομο πιο ευκολα και πρεπει να αλλαχτηκαν και τα ψαλιδια.
Παντως οπως σου ειπαν τα παιδια, να κοιταξεις Χιλιομετρα αν ειναι αληθινα, Ανακλησεις πολυ σημαντικο και το μοντελο ακριβως.
Για οτι αλλο (αν και ειμαστε σε μια ελεηνη - τρισαθλια φαση) λογο οτι μερικοι εχουμε περιοδο (μπηκαν οι Ρωσσοι) και το ξεκατινιασμα παει συννεφο, αφησε μας ενα μηνυμα στον τηλεφωνητη και θα επικοινωνισουμε συντομα μαζι σας! Γεια σας!
Ε, αφου ο αλλος το βαζει 50.000 εγω 75.000 ευρω!
Ειναι 30876 μοντελο. Εχει ερθει απο το μελλον... Δεν υπαρχει τετοιο μαυρο S2000 σαν το δικο μου...
Παντως περα απο την πλακα υπαρχουν και ψιλο διαφορες τοσο σε αισθητικης πλευρας τοσο και σε μηχανικης απο μοντ' 2000 και 2002 και μετα. Απο 2002 και μετα αλλαξε ο Λεβιες και μπηκαν και tweeterakia στις πορτες αλλα δεν νομιζω να σε ενδιαφερει αυτο. Αλλαξανε ομως τα αμορτισερ (τα καναν πιο σφιχτα) γιατι και καλα το παλιο εφευγε απο το δρομο πιο ευκολα και πρεπει να αλλαχτηκαν και τα ψαλιδια.
Παντως οπως σου ειπαν τα παιδια, να κοιταξεις Χιλιομετρα αν ειναι αληθινα, Ανακλησεις πολυ σημαντικο και το μοντελο ακριβως.
Για οτι αλλο (αν και ειμαστε σε μια ελεηνη - τρισαθλια φαση) λογο οτι μερικοι εχουμε περιοδο (μπηκαν οι Ρωσσοι) και το ξεκατινιασμα παει συννεφο, αφησε μας ενα μηνυμα στον τηλεφωνητη και θα επικοινωνισουμε συντομα μαζι σας! Γεια σας!