EΠΕΙΓΟΝ..
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Η υπομονη εχει και τα ορια της! 
dvd_gr, αν θες να τελειωσει το θεμα, να παρεις τηλεφωνο τον soundcrash για να τελειωνει η ιστορια! Ενα απλο τηλεφωνο ειναι η ολη υποθεση. Το να μη τον παιρνεις και να παιζεις με τα λογια μεσα στο forum, δεν μου λεει τιποτα και ουτε λυνει κανενα προβλημα!
Θες να ληξει το θεμα? Παρτον τηλεφωνο λοιπον σημερα!

dvd_gr, αν θες να τελειωσει το θεμα, να παρεις τηλεφωνο τον soundcrash για να τελειωνει η ιστορια! Ενα απλο τηλεφωνο ειναι η ολη υποθεση. Το να μη τον παιρνεις και να παιζεις με τα λογια μεσα στο forum, δεν μου λεει τιποτα και ουτε λυνει κανενα προβλημα!
Θες να ληξει το θεμα? Παρτον τηλεφωνο λοιπον σημερα!
[QUOTE=lalakis2000,Feb 20 2009, 05:42 AM]-Η γυναίκα του Καίσαρα δε φτάνει να είναι τίμια, πρέπει και να φαίνεται.
-Οι μισοί Έλληνες περνάνε τους άλλους μισούς για μ@λάκες.
Έτσι για να έχουμε κάτι να σκεφτούμε το ΣΚ.
Και από όσο θυμάμαι το παιδί πλήρωσε
-Οι μισοί Έλληνες περνάνε τους άλλους μισούς για μ@λάκες.
Έτσι για να έχουμε κάτι να σκεφτούμε το ΣΚ.
Και από όσο θυμάμαι το παιδί πλήρωσε
Originally Posted by tkal_s2k,Feb 20 2009, 05:14 AM
Upload to Deltio-Apodeiksh apo thn taxydromiki sto Forum
mipos twra 8a mas peis oti to deltio apostolis den to exeis epidi emine stin kolotzepi tou panteloniou sou k kala k pli8ike sto plidirio k den iparxi???
afou exeis toso 8arasos k vgenis k apo pano anevase to edw k na eisai sigouros pos 8a sou zitisoume ena megalo signomi
egw pantos den se pistevo epe3es k exases file zita signomi k stile ta lefta an exeis kapio oikonomiko provlima mporis na to anaferis k osi mporoume 8a se voi8isoume me kapio tropo ala oxi na kanis poustia k na klepsis ton alon eleos toso giftos eisai??
GIA TIN AGGELIA OPOU ANAFERW ENNOW OTI TO AYTOKINITO AYTO AKRIVWS POULIETE STIN GERMANIA WWW.MOBILE.DE TO STATHERO OPOU EXEI VALEI INE ANEPARKES KAI LEEI KAI PCEMATAKIA O TIPAS.TO AYTOKINITO IPARXEI AKOMA STIN GERMANIA
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...en&pageNumber=1
AYTO INE TO SITE
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...en&pageNumber=1
AYTO INE TO SITE
Originally Posted by MANOS_BLUE,Feb 20 2009, 06:48 PM
ΠΑΝΤΟΣ AYTO TO topic εχει και το χαβαλε του ...
φιλε soundcrash δεν νομιζω να βρεις ''ακρη''...
στειλε πμ να σου στειλω κρητικα ''κομπιουτερακια'' να λυσετε τους λογαριασμους σας...
καλη δυναμη...
φιλε soundcrash δεν νομιζω να βρεις ''ακρη''...
στειλε πμ να σου στειλω κρητικα ''κομπιουτερακια'' να λυσετε τους λογαριασμους σας...
καλη δυναμη...
Ασε τα αυτα και πες μας τι εχεις κανει στο αμαξι σου γιατι διαβαζω αλλου οτι παει πολυ καλα!
Ρε δεν αφηνεις τις μαλακιες και τις αγγελιες και τις προσοχες και να με παρεις ενα τηλ?
ελα να δουμε αηδια καταντησες για 200 ευρω..
ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ Η ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ..
τι σκατα ουτε σταθερο δεν εχεις? με δουλευεις?
μεχρι την δευτερα τα θελω τα λευτα ουτε μερα παραπανω.
μετα παω και σου τραβαω την μυνηση και εχω πολλα στοιχεια να ξεμπερδευουμε.
σου εξηγηθηκα τελεια και εσυ με γαμησες.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ.
ελα να δουμε αηδια καταντησες για 200 ευρω..
ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛ Η ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ..
ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΩ..
τι σκατα ουτε σταθερο δεν εχεις? με δουλευεις?
μεχρι την δευτερα τα θελω τα λευτα ουτε μερα παραπανω.
μετα παω και σου τραβαω την μυνηση και εχω πολλα στοιχεια να ξεμπερδευουμε.
σου εξηγηθηκα τελεια και εσυ με γαμησες.
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΛ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ.

Ας γινει κατι Μαριε και Χρηστο με αυτην την κοροιδια παιδια, αρχιζουν πολλοι και φορτωνουν...