EΠΕΙΓΟΝ..
Originally Posted by soundcrash,Feb 24 2009, 04:40 AM
Eιχα ενα τηλ με αποκρυψη..
το σηκωνω και μου λενε μπες και ζητα συγνωμη γιατι θα σου βαλω τον προφυλακτηρα στον κολο..
ποιος να ειναι αραγε????
το σηκωνω και μου λενε μπες και ζητα συγνωμη γιατι θα σου βαλω τον προφυλακτηρα στον κολο..
ποιος να ειναι αραγε????
Είμαστε πολλοί και τον περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες, όποιος κι αν είναι.
Κι αν έχει και καναν άλλο εξίσου τρυφερό, να τον φέρει για παρέα. Λατρεύω τους τρυφερούς.
Μόνο που θέλω αυτά τα βρωμόλογα να τα λέει και μετά, ανάβω πολύ και το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by soundcrash,Feb 24 2009, 02:40 PM
Eιχα ενα τηλ με αποκρυψη..
ποιος να ειναι αραγε????
ποιος να ειναι αραγε????
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by actinf,Feb 24 2009, 02:47 PM
Marie, iparxei trace pou dixnei pote mpainei online o kathe xristis? Etsi, gia na kseroume pote diavazei to forum kai apla adiaforei na apantisei....
Μεχρι και διευθυνση κατοικιας εχουμε!
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς..
Το επόμενο group buy, πάει με απ'ευθείας ανάθεση στον dvd..
Το παιδί τα έχει όλα. δε το συζητάμε...
Τρόπους, αξιοπιστία, ταχύτητα εξυπηρέτησης ..
Όλοι οι "ΚΑΛΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ" είναι βούτυρο στο ψωμί του...
Εξακολουθώ, παρόλα αυτά να θέλω να ακούσω την άποψη του..
Το επόμενο group buy, πάει με απ'ευθείας ανάθεση στον dvd..
Το παιδί τα έχει όλα. δε το συζητάμε...
Τρόπους, αξιοπιστία, ταχύτητα εξυπηρέτησης ..
Όλοι οι "ΚΑΛΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ" είναι βούτυρο στο ψωμί του...
Εξακολουθώ, παρόλα αυτά να θέλω να ακούσω την άποψη του..
egw den se exw parei tel kai den sou exw milisei etsi kapoios mallon apo edw mesa prepei na to ekane.
tin pempti mporw i na sou stilw 143 euro i ton profilaktira . aplws gia na sou stilw ton profilaktira tha xriastw ta 57 euro opou xrewthika kai tha sou stilw mazi kai tin apodixei opou plirwsa pes mou pia apo ta duo theleis kai milame telephwnikos tin pempti kata tis 12 to mesimeri.
tin pempti mporw i na sou stilw 143 euro i ton profilaktira . aplws gia na sou stilw ton profilaktira tha xriastw ta 57 euro opou xrewthika kai tha sou stilw mazi kai tin apodixei opou plirwsa pes mou pia apo ta duo theleis kai milame telephwnikos tin pempti kata tis 12 to mesimeri.
Originally Posted by lalakis2000,Feb 24 2009, 04:59 AM
Πες του να ρθει με φόρα και μπόλικη βαζελίνη.
Κι αν έχει και καναν άλλο εξίσου τρυφερό, να τον φέρει για παρέα. Λατρεύω τους τρυφερούς.
Μόνο που θέλω αυτά τα βρωμόλογα να τα λέει και μετά, ανάβω πολύ και το απολαμβάνω ακόμα περισσότερο.

nai am thes ela tha se perimenoumai!!!!
Originally Posted by energetic,Feb 24 2009, 05:05 AM
Οτι θες υπαρχει!
Αν κάποιος είναι τόσο βιαστικός και μπορεί να στερήσει από τον εαυτό του την ευχαρίστηση που προσφέρει το ταχύτατα shipping του dvd, μπορεί να περάσει και από το σπίτι του, που μέχρι το τέλος της μέρας θα ξέρουν όλοι που είναι...Τέλεια!
Ήθελα να ακούσω την άποψή του, μήπως και είχε κάτι να πει...
Ο τυπάκος, φαίνεται πως υποτιμά τη νοημοσύνη όλων στο φόρουμ κι αυτό είναι κάτι που δε μ'αρέσει καθόλου...
Ήδη ο soundcrash σου έχει αφήσει πολλά περιθώρια..
Αναρωτιέμαι...τόσο πολυάσχολος είσαι, που δεν προλαβαίνεις να πάρεις ένα τηλέφωνο...????
Κάνε μας τη χάρη λοιπόν και μην ξαναγράψεις εδώ...Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να σε εκτιμά ιδιαίτερα..
Βρες τρόπο και τελείωνε με τις "δουλίτσες" σου εις βάρος άλλων..
Το σίγουρο είναι πως αν ήμουν στη θέση του, θα σε είχε πάρει και θα σε είχε σηκώσει..Φαίνεται όμως ότι κάποιοι έχουν περισσότεροι υπομονή..γι αυτό άλλοι βρίσκουν και τα κάνουν..
Originally Posted by dvd_gr,Feb 24 2009, 05:09 AM
egw den se exw parei tel kai den sou exw milisei etsi kapoios mallon apo edw mesa prepei na to ekane.
Ti na sas pw re paidia egw ton pisteuw de kserw gt mh me rwtate
Sound apokliete na se phre autos gia ton profylaktira kapoion allo 8a evale