EΠΕΙΓΟΝ..
Originally Posted by soundcrash,Feb 24 2009, 12:52 PM
Τι να πω ρε παιδια??
για 200 ευρω η ολη ιστορια!
το ορκιζομαι μολις τα παρω θα τα καψω να πανε στο διαολο..
ασε να ερθει η Πεμπτη και η περιβοιτη αποδειξη μπας και τελειωσουμε..
τι αλλο να κανω??
τα χαρτια τα εχω ετοιμα για τον εισαγγελεα..
υπομονη κανω για να μην μαυρισει για 200 κολο ευρω μπας και συγκινιθει και μου τα στειλει..
συγνωμη αλλα αν δεν τελειωσουμε και αυτην την εβδομαδα τελειωνει και η λυπη και η υπομονη μου και ολα μου..
οσο για το τηλ δεν με νοιαζει καθολου ουτε προκειοτε να με φοβησει οποιος πηρε τελοσπαντον, το μονο που καταφερνει ειναι να εξαντλειτε η υπομονη μου περισσοτερο με αποτελεσμα να ανεβω πανω και να γινει της πουτ@ν@ς..
για 200 ευρω η ολη ιστορια!
το ορκιζομαι μολις τα παρω θα τα καψω να πανε στο διαολο..
ασε να ερθει η Πεμπτη και η περιβοιτη αποδειξη μπας και τελειωσουμε..
τι αλλο να κανω??
τα χαρτια τα εχω ετοιμα για τον εισαγγελεα..
υπομονη κανω για να μην μαυρισει για 200 κολο ευρω μπας και συγκινιθει και μου τα στειλει..
συγνωμη αλλα αν δεν τελειωσουμε και αυτην την εβδομαδα τελειωνει και η λυπη και η υπομονη μου και ολα μου..
οσο για το τηλ δεν με νοιαζει καθολου ουτε προκειοτε να με φοβησει οποιος πηρε τελοσπαντον, το μονο που καταφερνει ειναι να εξαντλειτε η υπομονη μου περισσοτερο με αποτελεσμα να ανεβω πανω και να γινει της πουτ@ν@ς..
@ S2Kbaris
Δεν με τρομαζει ο Bruce Που εχεις βαλει για avantar και αν το εβαλες για μενα δεν καταφερες τπτ. Να ξερεις πως στο Japan οταν πηγαιναμε μαζι Αγγλικα ειχαμε παιξει κανα δυο φορες μπουνιες και τις εφαγε αγρια... Εχω μαρτυρες και τους καθηγητες (πονταραν πανω του αλλα... κριμα...
)
Δεν με τρομαζει ο Bruce Που εχεις βαλει για avantar και αν το εβαλες για μενα δεν καταφερες τπτ. Να ξερεις πως στο Japan οταν πηγαιναμε μαζι Αγγλικα ειχαμε παιξει κανα δυο φορες μπουνιες και τις εφαγε αγρια... Εχω μαρτυρες και τους καθηγητες (πονταραν πανω του αλλα... κριμα...
)
konstantine kita na deis prepei na katalabeis pos
MONO ENAS EDO MESA EINAI NINJA(kai me ptyxio)!!!!
megale ninja eddiex xamene sta bathei tis iaponias pano sto oros fyjinamha synxorese ton mathiteuomeno ninja konstntino gia tin asevia tou itan ena lathos tis stigmis den tha ksanasimbi
MONO ENAS EDO MESA EINAI NINJA(kai me ptyxio)!!!!megale ninja eddiex xamene sta bathei tis iaponias pano sto oros fyjinamha synxorese ton mathiteuomeno ninja konstntino gia tin asevia tou itan ena lathos tis stigmis den tha ksanasimbi
Originally Posted by eddiex,Feb 25 2009, 01:16 AM
@ S2Kbaris
)
)