Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

EΠΕΙΓΟΝ..

Thread Tools

Old Feb 17, 2009 | 02:04 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

kkkkkk
Reply
Old Feb 17, 2009 | 03:51 PM
MANOS_BLUE's Avatar
Registered User

οπως λεει και η παροιμια '' ο μακης ξερει'' ...
για παρτε τον ενα phone !!!!
Reply
Old Feb 17, 2009 | 10:56 PM
foxy_s2k's Avatar
Registered User

From: Brit in Athens, Greece

Originally Posted by S2johnyK,Feb 17 2009, 07:45 PM
Για στηλε ενα ΡΜ εσυ...
e, den einai kai polu eukolo, tha xreiasteis ena filo ston OTE/Voda, opoia na'nai.

Basika, me to systema tis etaireias, tha mporeseis na apokalypseis poious pyrgous lambanoun to sima tou. Ekei pou kanoun intersect to range tous pyrgous pou ton vlepoun, ekei einai to kinito. Kanonika, mporeis na meioseis to search grid sou se 25 metra.
Reply
Old Feb 18, 2009 | 03:48 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Originally Posted by soundcrash,Feb 16 2009, 12:15 PM
Τα μονα στοιχεια που μου εδωσαν στην τραπεζα ειναι ονομα επωνημο και τηλ το οποιο εκλεισε απ την μερα που πηρε τα λεφτα..
εχω το χαρτι της καταθεσης..
απο οτι μου ειπε πρεπει να ειναι αυτος που εβαλε αυτην την αγγελια..
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=657651
οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα πμ..
Λοιπόν εγώ έχω να πω τα εξής:

Αντί να μιλάμε για ξύλο, καράτε και Kung Fu, εντοπισμό κινητού, James Bond και άλλα επιστημονικά, νομίζω ότι αν θέλεις να κάνεις τόσο χαμό (που μπορώ να καταλάβω την οργή σου αλλά αναρωτήσου αν αξίζει τελικά), καλύτερα να αναθέσεις το θέμα και να ζητήσεις τη γνώμη ενός δικηγόρου. Έχεις τα πιο βασικά στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, και δεν ξέρω αν ο δικηγόρος μπορεί να πάρει και τα υπόλοιπα στοιχεία για να καταθέσει κάποιο εξώδικο ή να κάνει μήνυση (ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ).

Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο δικηγόρος να σε αποτρέψει λόγω κόστους της διαδικασίας από το να κινηθείς νομικά, στην οποία περίπτωση πάμε στο σχέδιο Β, εντοπισμός κινητού, κυάλια με υπέρυθρες, όπλα με λέιζερ, πυρηνικές κεφαλές κλπ.

Πραγματικά λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι: Δες το πιο ψύχραιμα κι αν μπορείς παρτου τα σώβρακα - όχι βία.

Υ.Γ. Άμα μαζευτείτε για ξύλο στείλτε κανα pm να δώσω και γω μερικές.
Reply
Old Feb 18, 2009 | 04:48 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

e, den einai kai polu eukolo, tha xreiasteis ena filo ston OTE/Voda, opoia na'nai.

Basika, me to systema tis etaireias, tha mporeseis na apokalypseis poious pyrgous lambanoun to sima tou. Ekei pou kanoun intersect to range tous pyrgous pou ton vlepoun, ekei einai to kinito. Kanonika, mporeis na meioseis to search grid sou se 25 metra.

Φίλε foxy επειδή τυνχάνει να είμαι σε παρόμοιο χώρο-κομμάτι...... καλά όλα αυτά που λες αλλά δεν γίνονται για τη δουλειά αυτή....Οπότε δεν ειναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζεις και δεν χρειάζεται μόνο ένα γνωστό για να γίνει αλλά πολλούς και σε διάφορα τμήματα...Ασε που δεν μπορεί να το ζητήσει και ο οποισδήποτε, οπότε να μη δίνουμε και λάθος πληροφορίες στον κόσμο.
Reply
Old Feb 18, 2009 | 05:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Συμφωνω με τον Χρηστο, υπαρχει διαδικασια.

@soundcrash
Παρακαλω, να υπαρχει ενημερωση μεσα σε αυτο το τοπικ για το ολο θεμα και στη περιπτωση που δεν βρεις καποια ακρη, σε παρακαλω να μου το αναφερεις με PM. Υπαρχουν και αλλοι τροποι ευρεσης προσωπου εφοσον υπαρχει εξαπατηση!
Reply
Old Feb 18, 2009 | 05:05 AM
S2johnyK's Avatar
Registered User

Οι μαπες ποτε θα πεσουν...?
Reply
Old Feb 18, 2009 | 06:07 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

απο τη στιγμη που εχεις τα στοιχεια του λογαριασμου μπορεις να τον βρεις απ την τραπεζα ακομα κι αν εχει κλησει το λογαριασμο αυτος .απλα ετσι θα σου φυγουν κι αλλα λεφτα και για 200 ευρω δεν αξιζει.παντος ο τυπος ειναι για πολλες κλοτσιες!!!!!
Reply
Old Feb 18, 2009 | 06:51 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

file mou min to afisis na perasi etsi
prospa8ise na ton entopisis meso trapezas i astinomias
den einai ta lefta alla i poustia pou ekane k sigoura 8a to 3anakakani

tou pousti re gamoto toso diskolo einai na vroun enan tipo

na mas peis k to onomateponimo tou na ton valoume sti mavri lista
Reply
Old Feb 18, 2009 | 06:56 AM
nikthegrek's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

η τραπεζα μπορει ανετα να του δωσει στοιχεια αρκει να περασει πρωτα απο δικηγορο και εισαγγελεα με οτι αυτο συνεπαγεται....
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:29 PM.