EΠΕΙΓΟΝ..
Originally Posted by S2johnyK,Feb 17 2009, 07:45 PM
Για στηλε ενα ΡΜ εσυ... 

Basika, me to systema tis etaireias, tha mporeseis na apokalypseis poious pyrgous lambanoun to sima tou. Ekei pou kanoun intersect to range tous pyrgous pou ton vlepoun, ekei einai to kinito. Kanonika, mporeis na meioseis to search grid sou se 25 metra.
Originally Posted by soundcrash,Feb 16 2009, 12:15 PM
Τα μονα στοιχεια που μου εδωσαν στην τραπεζα ειναι ονομα επωνημο και τηλ το οποιο εκλεισε απ την μερα που πηρε τα λεφτα..
εχω το χαρτι της καταθεσης..
απο οτι μου ειπε πρεπει να ειναι αυτος που εβαλε αυτην την αγγελια..
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=657651
οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα πμ..
εχω το χαρτι της καταθεσης..
απο οτι μου ειπε πρεπει να ειναι αυτος που εβαλε αυτην την αγγελια..
https://www.s2ki.com/forums/index.php?showtopic=657651
οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει ενα πμ..
Αντί να μιλάμε για ξύλο, καράτε και Kung Fu, εντοπισμό κινητού, James Bond και άλλα επιστημονικά, νομίζω ότι αν θέλεις να κάνεις τόσο χαμό (που μπορώ να καταλάβω την οργή σου αλλά αναρωτήσου αν αξίζει τελικά), καλύτερα να αναθέσεις το θέμα και να ζητήσεις τη γνώμη ενός δικηγόρου. Έχεις τα πιο βασικά στοιχεία, δηλαδή ονοματεπώνυμο, και δεν ξέρω αν ο δικηγόρος μπορεί να πάρει και τα υπόλοιπα στοιχεία για να καταθέσει κάποιο εξώδικο ή να κάνει μήνυση (ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ).
Βέβαια υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο ο δικηγόρος να σε αποτρέψει λόγω κόστους της διαδικασίας από το να κινηθείς νομικά, στην οποία περίπτωση πάμε στο σχέδιο Β, εντοπισμός κινητού, κυάλια με υπέρυθρες, όπλα με λέιζερ, πυρηνικές κεφαλές κλπ.
Πραγματικά λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου αλλά αυτό που προσπαθώ να πω είναι: Δες το πιο ψύχραιμα κι αν μπορείς παρτου τα σώβρακα - όχι βία.
Υ.Γ. Άμα μαζευτείτε για ξύλο στείλτε κανα pm να δώσω και γω μερικές.
e, den einai kai polu eukolo, tha xreiasteis ena filo ston OTE/Voda, opoia na'nai.
Basika, me to systema tis etaireias, tha mporeseis na apokalypseis poious pyrgous lambanoun to sima tou. Ekei pou kanoun intersect to range tous pyrgous pou ton vlepoun, ekei einai to kinito. Kanonika, mporeis na meioseis to search grid sou se 25 metra.
Φίλε foxy επειδή τυνχάνει να είμαι σε παρόμοιο χώρο-κομμάτι...... καλά όλα αυτά που λες αλλά δεν γίνονται για τη δουλειά αυτή....Οπότε δεν ειναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζεις και δεν χρειάζεται μόνο ένα γνωστό για να γίνει αλλά πολλούς και σε διάφορα τμήματα...Ασε που δεν μπορεί να το ζητήσει και ο οποισδήποτε, οπότε να μη δίνουμε και λάθος πληροφορίες στον κόσμο.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Συμφωνω με τον Χρηστο, υπαρχει διαδικασια.
@soundcrash
Παρακαλω, να υπαρχει ενημερωση μεσα σε αυτο το τοπικ για το ολο θεμα και στη περιπτωση που δεν βρεις καποια ακρη, σε παρακαλω να μου το αναφερεις με PM. Υπαρχουν και αλλοι τροποι ευρεσης προσωπου εφοσον υπαρχει εξαπατηση!
@soundcrash
Παρακαλω, να υπαρχει ενημερωση μεσα σε αυτο το τοπικ για το ολο θεμα και στη περιπτωση που δεν βρεις καποια ακρη, σε παρακαλω να μου το αναφερεις με PM. Υπαρχουν και αλλοι τροποι ευρεσης προσωπου εφοσον υπαρχει εξαπατηση!
απο τη στιγμη που εχεις τα στοιχεια του λογαριασμου μπορεις να τον βρεις απ την τραπεζα ακομα κι αν εχει κλησει το λογαριασμο αυτος .απλα ετσι θα σου φυγουν κι αλλα λεφτα και για 200 ευρω δεν αξιζει.παντος ο τυπος ειναι για πολλες κλοτσιες!!!!!
file mou min to afisis na perasi etsi
prospa8ise na ton entopisis meso trapezas i astinomias
den einai ta lefta alla i poustia pou ekane k sigoura 8a to 3anakakani
tou pousti re gamoto toso diskolo einai na vroun enan tipo
na mas peis k to onomateponimo tou na ton valoume sti mavri lista
prospa8ise na ton entopisis meso trapezas i astinomias
den einai ta lefta alla i poustia pou ekane k sigoura 8a to 3anakakani
tou pousti re gamoto toso diskolo einai na vroun enan tipo
na mas peis k to onomateponimo tou na ton valoume sti mavri lista