Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Hello !

Thread Tools

Old Mar 24, 2014 | 05:04 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Καλώς ήρθες φίλε. Στη Honda δεν ξέρουν να το κάνουν. Πρόκειται για μετατροπή δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο manual. Θα βρω τις οδηγίες να στις στείλω να πας σε ένα φαναρτζή. Ευκολη δουλειά. Απλά θες και ένα κιτάκι για την ένωση των λαμπών. Αυτό για τα πίσω φώτα.
Reply
Old Mar 24, 2014 | 06:40 AM
Vagelis's Avatar
Registered User

From: Larissa

Τα πισω...
http://www.ozhonda.com/forum/showthr...ght-Conversion

Τα μπροστα...
https://www.s2ki.com/s2000/topic/275...nd-conversion/
Reply
Old Mar 27, 2014 | 12:43 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Originally Posted by Vagelis
Ο έχων την πείρα-μπύρα
Reply
Old Mar 27, 2014 | 08:59 AM
rocky_s2k's Avatar
Registered User

From: Volos

Originally Posted by S2000_FUN
Καλώς ήρθες φίλε. Στη Honda δεν ξέρουν να το κάνουν. Πρόκειται για μετατροπή δεν υπάρχει πουθενά μέσα στο manual. Θα βρω τις οδηγίες να στις στείλω να πας σε ένα φαναρτζή. Ευκολη δουλειά. Απλά θες και ένα κιτάκι για την ένωση των λαμπών. Αυτό για τα πίσω φώτα.
αα δεν ξερουν καν? ολοκληρη honda και δεν εχουν ιδεα? κοιταξε επιδη μενω στον Βολο δεν νομιζω να υπαρχει καποιος που να εχει ιδεα να τα περασει ακομα κ με οδιγιες χρησης.. επομενος εστω αν μπορουμε να βρουμε οδηγιες στα ελληνικα η να απαντισει εδω καποιος που ξερει ακριβος τι παιζει γιατι βρηκα κ ειμαι ετοιμος να τα παρω μην τα πληροσω τσαμπα κ τα εχω για διακοσμηση στο δωματιο.. εδω δεν ειναι αθηνα δεν εχει τοσα πολλα s2000 κ οσα εχει ειναι μετριμενα κ δεν υπαρχει κανενα με τετοια μετατροπη ολα ειναι ap1 σαν το δικο μου τελειος μαμα αντε στην καλυτερη με φιλτρο.. ουτος η αλλος δεν ειμαι φαν του s2000 ετυχε κ το πηρα γιατι το εκανα τραμπα με τη μηχανη που ειχα επομενος αφου το πηρα τουλαχιστον να το κανω για τα δικα μου γουστα ωραιο.. οποιος γνωριζει κατι ας απαντισει εδω η ας μου στειλει ενα μαιλ στο nemebulls@gmail.com
ευχαριστω
Reply
Old Mar 27, 2014 | 09:41 AM
alexis_s2's Avatar

ρε συ δε ειναι κ κανα μπελας ουτε σκαλιζουμε μοτερ να πεις θελει τον ειδικο του
λιγο λαμαρινα κοβεις κ τα βαζεις σιγα το πραγμα
φανοποιος ανετα το κανει ριξρ μια ματια στο λινκ παραπανω της τοποθετησεις
το ειδες?
Reply
Old Mar 28, 2014 | 12:24 AM
bole's Avatar
Registered User

Φίλε μου πιστεύω ότι θα σε συνέφερε να πάρεις ένα AP2...
Reply
Old Mar 29, 2014 | 06:06 AM
rocky_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by bole
Φίλε μου πιστεύω ότι θα σε συνέφερε να πάρεις ένα AP2...
κ εγω αυτο πιστευω αδερφε αλλα αυτο βρηκα τσαμπα για ανταλλαγη τι να κανω.. ουτος η αλλος εκατσε η φαση δεν ψαχτικα παραπανω γιατι οπως προειπα δεν ειμαι και τοσο φαν του s2000.. κ προσπαθω τουλαχιστον να το φερω στα δικα μου γουστα
Reply
Old Mar 29, 2014 | 01:01 PM
tsatsj's Avatar
Registered User

From: thessaloniki

θα σου μιλήσω σαν τον κοουτς του rocky τον mickey που τον χάσαμε άδικα στο ροκι 3.
αν δεν σου αρέσει και πολύ το αμάξι μην ασχολείσαι και πολύ μαζί του ,το χα κάνει
με το πρώτο αυτοκίνητο μου αυτοκ΄νητο και δεν το χάρηκα ποτέ.δώδτο ένα πούλημα να ησυχάσεις
μην μπλέκεις καθόλου

άσε που το αναφέρεις και συνέχεια και στο τέλος θα σταματήσουμε να είμαστε και εμείς φαν σου
Reply
Old Mar 29, 2014 | 02:15 PM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by tsatsj
θα σου μιλήσω σαν τον κοουτς του rocky τον mickey που τον χάσαμε άδικα στο ροκι 3.
αν δεν σου αρέσει και πολύ το αμάξι μην ασχολείσαι και πολύ μαζί του ,το χα κάνει
με το πρώτο αυτοκίνητο μου αυτοκ΄νητο και δεν το χάρηκα ποτέ.δώδτο ένα πούλημα να ησυχάσεις
μην μπλέκεις καθόλου

άσε που το αναφέρεις και συνέχεια και στο τέλος θα σταματήσουμε να είμαστε και εμείς φαν σου
Σωστος!
Reply
Old Mar 29, 2014 | 04:31 PM
rocky_s2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by tsatsj
μην μπλέκεις καθόλου

ουτε 2 βδομαδες δεν το χω φιλαρακι και εκατσε η τραμπα δεν το διαλεξα.. αν με εβαζαν να διαλεξω θα προτιμουσα evo απλα στην ελλαδα αυτη τη στιγμη ειναι το μοναδικο αμαξι που πωλειτε στην ξεφτιλα 5000 ευρω και το θεωρισα ευκαιρια γιατι δεν υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα..
Reply

All times are GMT -8. The time now is 12:14 AM.