Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Honda S200 Turbo για δοκιμή

Thread Tools

Old Jun 25, 2013 | 02:28 AM
Gakis's Avatar
Registered User

Default Honda S200 Turbo για δοκιμή

Καλησπέρα παίδες!

Ετοιμάζω ένα ωραίο θέμα για το POWER με 3 S2000 τα οποία έχουν εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό μεταξύ τους. Το μόνο που μου λείπει είναι ένα turbo ή compressor S2000. Όχι απαραίτητα "1000" άλογα... δεν έχουμε κανένα θέμα.

Προσπαθούμε να κανονίσουμε τα Μέγαρα σαν τοποθεσία φωτογράφισης, πράγμα δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Υπάρχει κάποιο διαθέσιμο?

Ευχαριστώ!
Reply
Old Jun 25, 2013 | 04:51 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Γεια σου Γάκη. Ωραίο το θέμα που ετοιμάζεις. Αν δεν βρεθεί κάποιο μπορώ να έρθω εγώ αλλά όλα εξαρτώνται από την ημέρα που θα κανονιστεί γιατί καθημερινές δεν μπορώ και φυσικά τι θα περιλαμβάνει το θέμα που θες να κάνεις. Ρωτάω γιατί τεστ δοκιμής μέσα στην πίστα με άλλους οδηγούς το ξεχνάμε
Reply
Old Jun 25, 2013 | 05:24 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

From: athens

Εγώ μπορώ να έρθω να οδηγήσω, αν θέλετε
Reply
Old Jun 25, 2013 | 06:11 AM
Gakis's Avatar
Registered User

Originally Posted by S2000_FUN
Γεια σου Γάκη. Ωραίο το θέμα που ετοιμάζεις. Αν δεν βρεθεί κάποιο μπορώ να έρθω εγώ αλλά όλα εξαρτώνται από την ημέρα που θα κανονιστεί γιατί καθημερινές δεν μπορώ και φυσικά τι θα περιλαμβάνει το θέμα που θες να κάνεις. Ρωτάω γιατί τεστ δοκιμής μέσα στην πίστα με άλλους οδηγούς το ξεχνάμε
Θα γίνει καθημερινή, πιθανότατα 3 ή 4 του μήνα. Στα Μέγαρα -αν πάμε- δεν θα κάνουμε γύρους. Χρειαζόμαστε την πίστα κυρίως για το περιβάλλον της φωτογράφησης. Το menu περιλαμβάνει το S2000 του Nabu, ένα full N/A 2.4lt και γιατί όχι, το δικό σου. Ωραία θα ήταν να καταφέρεις να έρθεις. Είναι καλό το S2K σου!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι μετρήσεις με VBOX, όπως σε όλα τα αυτοκίνητα που παρουσιάζουμε. Εκεί, θα είμαστε μαζί και εγώ καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνει ένα αυτοκίνητο και πως. Πάντα καλό είναι, μαζί με τον ιδιοκτήτη, να οδηγούμε λιγάκι τα αυτοκίνητα, για να ξέρουμε και τι γράφουμε, αλλά σεβαστή η επιθυμία σου. Σε καταλαβαίνω.

Πες μου αν μπορείς εκείνες τις ημερομηνίες. Αν όχι, έχω ακόμα 2 standby.

Ευχαριστώ!
Reply
Old Jun 25, 2013 | 06:26 AM
S2000_FUN's Avatar
Community Organizer

Originally Posted by Gakis
Originally Posted by S2000_FUN' timestamp='1372164684' post='22629316
Θα γίνει καθημερινή, πιθανότατα 3 ή 4 του μήνα. Στα Μέγαρα -αν πάμε- δεν θα κάνουμε γύρους. Χρειαζόμαστε την πίστα κυρίως για το περιβάλλον της φωτογράφησης. Το menu περιλαμβάνει το S2000 του Nabu, ένα full N/A 2.4lt και γιατί όχι, το δικό σου. Ωραία θα ήταν να καταφέρεις να έρθεις. Είναι καλό το S2K σου!

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουμε είναι μετρήσεις με VBOX, όπως σε όλα τα αυτοκίνητα που παρουσιάζουμε. Εκεί, θα είμαστε μαζί και εγώ καταλαβαίνω ακριβώς τι κάνει ένα αυτοκίνητο και πως. Πάντα καλό είναι, μαζί με τον ιδιοκτήτη, να οδηγούμε λιγάκι τα αυτοκίνητα, για να ξέρουμε και τι γράφουμε, αλλά σεβαστή η επιθυμία σου. Σε καταλαβαίνω.

Πες μου αν μπορείς εκείνες τις ημερομηνίες. Αν όχι, έχω ακόμα 2 standby.

Ευχαριστώ!
Γάκη δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω καθημερινή λόγω δουλειάς. Σε ευχαριστώ πάντως και για την κατανόηση πάνω στο θέμα που ανέφερα. Τουλάχιστον να μας ενημερώσεις πότε θα κυκλοφορήσει μετά το περιοδικό με την παρουσίαση να το πάρουμε και φυσικά ο NABU να ανεβάσει αρκετά βίντεο και φωτογραφίες από εκείνη τη μέρα αφού δεν θα καταφέρουμε να βρισκόμαστε εκεί.

Ευχαριστώ
Χρήστος
Reply
Old Jul 1, 2013 | 02:12 PM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Reply
Old Jul 20, 2013 | 12:32 PM
alexis_s2's Avatar

τελικα εγινε το θεμα?
βρεθηκαν ταυτοκινητα?
Reply
Old Jul 21, 2013 | 09:44 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Βρέθηκαν, φωτογραφήθηκαν, μετρήθηκαν και θα είναι το εξώφυλο του Αυγουστιάτικου Power.
Reply
Old Jul 21, 2013 | 10:04 AM
Project XXX's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu
Βρέθηκαν, φωτογραφήθηκαν, μετρήθηκαν και θα είναι το εξώφυλο του Αυγουστιάτικου Power.
Reply
Old Aug 1, 2013 | 02:06 AM
nikoSathan's Avatar
Registered User

From: Thessaloniki

Κάτι πήρε το μάτι μου.....

Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.