j's εξάτμιση
http://www.car.gr/parts/view/2681840/ Μήπως είναι κανενός αυτή η εξάτμιση? Τα παιδια που την έχουν μπορουν να καταλάβουν αν είναι γνησια ή μόνο τελικό και τι εννοει με το επισκευασμένο? Αν είναι τιτανίου επισκευαζεται?
Μόνο το τελικό πρέπει να είναι και να έχει αλλάξει το υπόλοιπο απ το καζανάκι και πίσω γιατί αν ήταν ο original σωλήνας θα είχε και το χτύπημα που γίνεται κατά την τοποθέτηση εκεί που βρίσκει στους αποστάτες. Αυτός ο σωλήνας αφενός δεν έχει κανένα σημάδι και αφετέρου φαίνεται ξεκάθαρα οτι είναι κολημμένος.
Το τελικό πάντως γνήσιο είναι.
Το τελικό πάντως γνήσιο είναι.
Μα ο σωλήνας λέμε είναι αλλαγμένος. Το καζάνι είναι γνήσιο και απ όσο ξέρω ο ήχος και η απόδοση απο αυτό εξαρτόνται λόγω των διαφραγμάτων(κυρίως τουλάχιστον) οπότε λογικά δε θα έχει διαφορά. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος.
Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο ακριβή αν λάβεις υπόψη σου οτι στην ουσία θα δώσεις 450 ευρώ για ένα τελικό..τι να σου πω. Με τόσα (άντε ίσως και με κανένα 50άρι παραπάνω) τη βρίσκεις ολόκληρη πλέον. Το θέμα είναι βέβαια ότι δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες..εγώ τη δικιά μου τη δεύτερη την πούλησα σ έναν στην Αγγλία και ο τύπος έκανε πάρτι γιατί έψαχνε πόσο καιρό σε όλη την Ευρώπη και δεν έβρισκε.
Κατά τη γνώμη μου είναι λίγο ακριβή αν λάβεις υπόψη σου οτι στην ουσία θα δώσεις 450 ευρώ για ένα τελικό..τι να σου πω. Με τόσα (άντε ίσως και με κανένα 50άρι παραπάνω) τη βρίσκεις ολόκληρη πλέον. Το θέμα είναι βέβαια ότι δεν υπάρχουν μεταχειρισμένες..εγώ τη δικιά μου τη δεύτερη την πούλησα σ έναν στην Αγγλία και ο τύπος έκανε πάρτι γιατί έψαχνε πόσο καιρό σε όλη την Ευρώπη και δεν έβρισκε.
Εγω παλι την βλεπω για γνησια. Δεν μπορει να κανεις αυτα τα "καψιματα" στα ιδια χρωματα σε ολη την εξατμιση. Απλα πισω απο το τελικο ειναι πιο βρωμικη και λογικο. 2ον για να κανεις τις κουρμπες αυτες, φτιαχτες θες 10000000000 κολλησεις και αυτη δεν εχει καμια. Αν σου δειξω εγω φωτο που πηγε παλικαρι να μου πασαρει J's για γνησια θα καταλαβεις. Βεβαια το παιδι δεν το ηξερε αλλα τεσπα. Πες του να στην ζυγισει, πρεπει να ειναι 3,5 κιλα (χωρις το Test pipe) αν θυμαμαι καλα.
Επισκευασμένη όταν λέει δεν εχει αλλάξει το σωλήνα αλλά έχει κάνει κάτι κολήσεις αυτές που δείχνει στη φωτογραφία. Του Πάνου είναι ή αλλιώς του μέλους RELIGION (έχει γράψει στην 4 σελίδα στο ΔΙΑΣΩΣΗ FOROYM). Πάρτον τηλέφωνο να σου πει ή στείλε του Pm. Έίναι πολύ καλό παιδί και χρόνια στο φόρουμ και καλός φίλος και ψέματα δεν πρόκειται να σου πει
Trending Topics
Επισκευασμένη όταν λέει δεν εχει αλλάξει το σωλήνα αλλά έχει κάνει κάτι κολήσεις αυτές που δείχνει στη φωτογραφία. Του Πάνου είναι ή αλλιώς του μέλους RELIGION (έχει γράψει στην 4 σελίδα στο ΔΙΑΣΩΣΗ FOROYM). Πάρτον τηλέφωνο να σου πει ή στείλε του Pm. Έίναι πολύ καλό παιδί και χρόνια στο φόρουμ και καλός φίλος και ψέματα δεν πρόκειται να σου πει
Προς ενημερωση λοιπον να πω οτι προκειται περι μιας γνησιας j's εξατμισης αγορασμενης απο τον επισημο αντιπροσωπο στην ελλαδα προ σχεδον 1,5 χρονο. Ειναι το νεοτερο μoντελο με την ενισχυση ( λαμακι ) που ενωνει μεσαιο καζανακι και σωληνα , εχει επισκευστει λογω του πολυ κοινου προβληματος που παρουσιαζαν οι εξατμισεις αυτες στα στα διαφραγματα στον επισημο επισκευαστη και συνεργατη της rspec στο αργος με κολληση τιτανιου. Η τιμη ειναι τσαμπα πραγματικα , πιστεψτε με τα χρηματα θα πανε σε καλο σκοπο ....