K.T.E.O.
Επειδή παιδιά πρέπει να είναι ο καιρός μου για το ΚΤΕΟ διότι το αμάξι ήρθε 2003 από Γερμανία αναρωτιόμουνα πως θα περάσω ΚΤΕΟ λόγο εξάτμισης και Test Pipe. Την μαμά εξάτμιση δεν την έχω, μόνο τον καταλύτη έχω. Τι κάνω? Τα δημόσια η τα ιδιωτικά "λαδώνονται" καλύτερα λέτε? Κανά γνωστό η κάποιον που να ξέρετε ή έχετε πάει, έχει κανείς γιατί εγώ δεν...
Trending Topics
Koιτα αν πας νομιμα σε κοβουν ακομα και για ελαφρο φιμε... οποτε αφου θα σε κοψουν που θα σε κοψουν μπορεις να τα κανεις ολα πουτανα, τουρμπισε το βγαλε τον καταλυτη, σιγαστηρες , διαφραγματα, βαλε πισσα φιμε, χαμηλωσε το τερμα και πηγαινε να κοπεις σαν αντρας
Η αλλη λυση παντως ειναι να παρω κανα μοντελο απο το πρακτορειο του φιλου μου. Να της δωσω το αμαξι και να παει αυτη για ΚΤΕΟ...
- Μα Κυριε Κτειτη, εμενα ετσι μου το δωσανε... εγω τι να κανω... ? Σας εχουν πει οτι εχετε υπεροχο σωμα? Αχ, αυτη η κοιλιτσα σας (ΜΠΑΚΑ) με τρελενει και η τριχα που βγαινει απο το πουκαμισο σας... Τελικα θα με περασετε... ?
- Μα Κυριε Κτειτη, εμενα ετσι μου το δωσανε... εγω τι να κανω... ? Σας εχουν πει οτι εχετε υπεροχο σωμα? Αχ, αυτη η κοιλιτσα σας (ΜΠΑΚΑ) με τρελενει και η τριχα που βγαινει απο το πουκαμισο σας... Τελικα θα με περασετε... ?