Mια ζωη....Ελληναρες
Εντάξει μου έχουν τύχει και μου έχουν τύχει καθ΄ ότι λογω της δουλειάς μου περναω αρκετές ώρες στο τιμόνι και γενικότερα στο δρόμο αλλά το να μου πετάγεται από STOP με ψιλόβροχο να το σταματαω στην πόρτα του και στην προσπάθεια μου να του κορνάρω για να μην κοκαλώσει σε περίπτωση που λάστιχα και δρόμος δεν με αφήσουν να σταματήσω εκεί που θέλω και πέσω επάνω του, αυτός (ως γνήσιος Ελληναρας) κατεβαίνει φωνάζοντας και ουρλιάζοντας γιατί του κόρναρα και όταν του απαντώ γιατί του κόρναρα να κατευθύνεται απειλητικά προς το αυτοκίνητο σε σημείο που λέω άμα ρίξει καμία κλοτσιά θα με μαζεύει ο stradale από τα κρατητήρια.
Ξέρω... ξέρω τι κάθεσαι και ασχολείσαι με μαλ...ες λες και οδηγάς πρώτη φορά ή λες και ζεις χρόνια στο εξωτερικό και ήρθες φέτος. Είναι μάλλον από αυτά τα περίεργα παιχνίδια που σου παίζει η τύχη για να σε δοκιμάσει. Ήμουν που ήμουν στο σχόλασμα ,κουραση, πεινα έχω και το κάθε μουν......νο να πρέπει να αντιμετωπίσω. Απλά σκαφτόμουν αν ήμουν το ίδιο φορτωμένος με αυτόν τι θα γινόταν...? Δεν είναι μαλ....ια στα καλά καθούμενα πείτε μου ....
Εδω απλά να σημειώσω ότι ούτε αντοχές είχα να το συνεχίσω αλλά ούτε και είμαι από αυτούς που θα το κάνω ζήτημα αν δω τον άλλο ότι πάει να πει μια συγγνώμη ή να σηκώσει το χέρι βρε αδερφέ και όλα μέλι γάλα. Αλλά να φταις και να επιτίθεσαι..... μέχρι πότε
Ξέρω... ξέρω τι κάθεσαι και ασχολείσαι με μαλ...ες λες και οδηγάς πρώτη φορά ή λες και ζεις χρόνια στο εξωτερικό και ήρθες φέτος. Είναι μάλλον από αυτά τα περίεργα παιχνίδια που σου παίζει η τύχη για να σε δοκιμάσει. Ήμουν που ήμουν στο σχόλασμα ,κουραση, πεινα έχω και το κάθε μουν......νο να πρέπει να αντιμετωπίσω. Απλά σκαφτόμουν αν ήμουν το ίδιο φορτωμένος με αυτόν τι θα γινόταν...? Δεν είναι μαλ....ια στα καλά καθούμενα πείτε μου ....
Εδω απλά να σημειώσω ότι ούτε αντοχές είχα να το συνεχίσω αλλά ούτε και είμαι από αυτούς που θα το κάνω ζήτημα αν δω τον άλλο ότι πάει να πει μια συγγνώμη ή να σηκώσει το χέρι βρε αδερφέ και όλα μέλι γάλα. Αλλά να φταις και να επιτίθεσαι..... μέχρι πότε
Trending Topics
Originally Posted by jerryS2K' date='Jan 9 2009, 09:29 AM
Μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα....υποθέτω
Τζόνυ μου απο μακριά και αγαπημένα!!! Εγώ είμαι πολύ ήρεμος γενικά και δεν πρόκειται να βρίσω/προκαλέσω εύκολα. Όταν όμως έχουν άδικο και πάνε να ζητήσουν και τα ρέστα, έστω και να ξεκινήσει να τα ζητάει, ξυπνάει ο Hulk μέσα. Αλλά όπως πολύ σωστά είπαν τα παιδιά, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κουβαλάει ο άλλος πάνω του (ψυχολογικά και υλικά) οπότε καλό είναι να τα αποφεύγουμε όλα αυτα.