N
Σε συνέχεια της περυσινής αναφοράς για την συγκεκριμένη πίστα, ήρθε η ώρα να το οργανώσω. Καλές οι Σέρρες, πήγα δύο φορές και θα ξαναπάω, ευκαιρίας δοθείσης, αλλά το Ring είναι όνειρο ζωής και είναι στα σκαριά η προετοιμασία του ταξιδιού.
Ήδη ένας φίλος με Carrera 2 '01 είναι μέσα όποτε το κανονίσω μαζί με τις γυναίκες μας.
Διαθεσιμότητα υπάρχει την 1.10.2006 Κυριακή και 8.10.2006 πάλι Κυριακή. Αν δεν μπορέσουμε το φθινόπωρο θα το κάνουμε σίγουρα την άνοιξη. Το αναφέρω για να δώ και τις προθέσεις σας.
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Superfastferry καμπίνα δίκλινη και αυτοκίνητο πήγαινε-έλα= 409
Ήδη ένας φίλος με Carrera 2 '01 είναι μέσα όποτε το κανονίσω μαζί με τις γυναίκες μας.
Διαθεσιμότητα υπάρχει την 1.10.2006 Κυριακή και 8.10.2006 πάλι Κυριακή. Αν δεν μπορέσουμε το φθινόπωρο θα το κάνουμε σίγουρα την άνοιξη. Το αναφέρω για να δώ και τις προθέσεις σας.
ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Superfastferry καμπίνα δίκλινη και αυτοκίνητο πήγαινε-έλα= 409
Hello, I have been for the second time to ring the 3 weeks ago, I've arrived with the Airplane Germanwings I've pay the flight 150
Λοιπόν φίλε Τάσο και λοιποί αναγνώστες/ σύντροφοι. Το Nurburgring είναι μία ανατριχιαστική/θρυλική πίστα την οποία σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής μου θα επισκεφθώ. Μάλλον, τουλάχιστον σε προσωπικό επίπεδο, είμαι μικρός οδηγικά για να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της πίστας. Είναι τεράστια, δεν μπορείς να απομνημονεύσεις τις στροφές και να προσπαθήσεις για το καλύτερο στο επόμενο πέρασμα και έχει μεγάλη επικινδυνότητα, καθ΄οτι οι μπάρες σε συνοδεύουν σχεδόν σε όλο τον γύρο. Ο οποίος γύρος φυσικά, έχει τόσες παγίδες που θα νομίζω οτι συνοδηγός δεν είναι η γυναίκα μου (δεν είμαι παντρεμένος αλλά θέλω να παντρυτώ κάποια στιγμή...), αλλά ο χάρος που περιμένει να σε πάρει. Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερο post μου, καλό θα ήταν εκτός από Σέρρες, που δεν σκοπεύω να συμμετάσχω αν οργανωθεί κάτι (έχω πάει, και έχω ξαναπάει και θα πάω πάλι, αλλά όχι με το S2000 μου) θα έλεγα πως η καλύτερη επιλογή είναι η Monza. Πιο κοντά, πιο οικονομικά, ασφαλέστερο περιβάλλον και ευκολοτερη χάραξη/ απομνημόνευση στροφών, όπερ σημαίνει και προσπάθεια για βελτίωση χρόνου με ορθόδοξο τρόπο και χωρίς το άγχος που προκαλεί μία μπαριέρα.
Φίλε Μιχάλη τουλάχιστον εσύ είσαι διατεθειμένος για trackday.
Στις Σέρρες με τί έχεις τρέξει και δεν θέλεις να βάλεις το s;
όσον αφορά το ring όντως είναι επικύνδυνη πίστα, θέλει περισσότερη προσοχή από οπουδήποτε αλλού. Δεν πρόκειτε να τρέξει κάποιος για πρώτη φορά και να προσπαθήσει να κάνει χρόνο. Αυτοί συνήθως στην καλύτεροι φέρνουν κανά τέτακέ. Αφού έχεις κάνει πολύ προπόνηση με s2000 στο ps2 gt4 που έχει την πίστα αυτούσιa, θυμάσαι τις στροφές και πας να το ευχαριστηθείς. Δεν λέω είναι πρόκληση, αλλά και μοναδική εμπειρία. Να μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητό μας το εξελίξανε σε αυτή την πίστα και στην Susuka.
Σίγουρα το περιβάλλον πίστας F1 όπως η Monza είναι πολύ πιο ασφαλές και προσωπικά δεν λέω όχι. Πίστες δώστε μου και είμαι ευχαριστημένος.
θα το οργανώσουμε; Ποιοί είναι μέσα;
Επίσης δεν με ενδιαφέρει για το αν θα πάμε σαν κλάμπ ή όχι γιατί από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι κινούνται σε άλλο μήκος κύματος και δεν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Λυπάμαι που θα το πώ αλλά βλέπω άλλα κλάμπ που οργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και εμείς που έχουμε το κατεξοχήν πισταδόρικο αμάξι δεν ασχολούμαστε. Ήδη οι bmw-motorsport κανονίζουν πάλι επίσκεψη στις Σέρρες και του χρόνου συζητάνε εκδρομή στο Ring. Αν δεν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις από τα κλάμπ, ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτής της κοινότητας;
Μήπως να το μετονομάσουμε σε Greek S2000 dragracers and pozers owner club?
Στις Σέρρες με τί έχεις τρέξει και δεν θέλεις να βάλεις το s;
όσον αφορά το ring όντως είναι επικύνδυνη πίστα, θέλει περισσότερη προσοχή από οπουδήποτε αλλού. Δεν πρόκειτε να τρέξει κάποιος για πρώτη φορά και να προσπαθήσει να κάνει χρόνο. Αυτοί συνήθως στην καλύτεροι φέρνουν κανά τέτακέ. Αφού έχεις κάνει πολύ προπόνηση με s2000 στο ps2 gt4 που έχει την πίστα αυτούσιa, θυμάσαι τις στροφές και πας να το ευχαριστηθείς. Δεν λέω είναι πρόκληση, αλλά και μοναδική εμπειρία. Να μην ξεχνάμε ότι το αυτοκίνητό μας το εξελίξανε σε αυτή την πίστα και στην Susuka.
Σίγουρα το περιβάλλον πίστας F1 όπως η Monza είναι πολύ πιο ασφαλές και προσωπικά δεν λέω όχι. Πίστες δώστε μου και είμαι ευχαριστημένος.
θα το οργανώσουμε; Ποιοί είναι μέσα;Επίσης δεν με ενδιαφέρει για το αν θα πάμε σαν κλάμπ ή όχι γιατί από ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι κινούνται σε άλλο μήκος κύματος και δεν τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Λυπάμαι που θα το πώ αλλά βλέπω άλλα κλάμπ που οργανώνουν τέτοιες εκδηλώσεις και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και εμείς που έχουμε το κατεξοχήν πισταδόρικο αμάξι δεν ασχολούμαστε. Ήδη οι bmw-motorsport κανονίζουν πάλι επίσκεψη στις Σέρρες και του χρόνου συζητάνε εκδρομή στο Ring. Αν δεν γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις από τα κλάμπ, ποιός ο λόγος ύπαρξης αυτής της κοινότητας;
Μήπως να το μετονομάσουμε σε Greek S2000 dragracers and pozers owner club?
Taso, den ine oti den 8elo na valo to s2k stis seres apla, den 8elo na bo se afto to kostos gia na pao kapou pou exo pai idi. Epidi den exo tin politelia tou megalo proipologismou, 8a dia8eso mia ke kali kapia xrimata gia na pao se kapia pista ke i Monza ine kata tin apopsi mou poli kali epilogi.
Oson afora tis Seres, exo tre3i me: Alfa Romeo gtv 3.2, 156 2.0, Toyota MR2, Fiat punto HGT, Ford Focus ST ke MAZDA 6 MPS.
Off Topic: Sto GT4 ti xronous kanis sto Ring me s2k?
Lipon 8a xaro poli na pame mexri Monza. Ti les?
Oson afora tis Seres, exo tre3i me: Alfa Romeo gtv 3.2, 156 2.0, Toyota MR2, Fiat punto HGT, Ford Focus ST ke MAZDA 6 MPS.
Off Topic: Sto GT4 ti xronous kanis sto Ring me s2k?
Lipon 8a xaro poli na pame mexri Monza. Ti les?
Trending Topics
Επίσης συμφωνώ και με εκδρομή στις Σέρρες, αν και απαιτείται 3ήμερο και δουλεύω τα Σάββατα...
Ωστόσο, καλό θα ήταν να βγαίναμε εκδρομές εκτός Αττικής μια φορά το μήνα για να απολαμβάνουμε τα αυτοκίνητα μας καλύτερα και βεβαίως, να διατηρούμαστε σε καλή οδηγική κατάσταση! Οι εκδρομές και η πίστα αναδεικνύουν τις αρετές του αυτοκινήτου μας και αναβαθμίζουν το οδηγικό μας επίπεδο. Ειδικά η εκδρομή, κοστίζει μόνο ένα γέμισμα παραπάνω σε βενζίνη και σε πλημμυρίζει με συναισθήματα απόλαυσης και ικανοποίησης, οδηγικά.
Στους λίγους μήνες που είμαι μέλος του κλάμπ, παρατηρώ πως από εκδρομικής άποψης είμαστε λιγάκι νωχελικοί, ενώ ζούμε στη χώρα με τις ομορφότερες διαδρομές για απόλαυση και διασκέδαση και σημειωτέον με τα λιγότερα ραντάρ στην Ευρώπη! Ας επίσουμε ότι θα γίνουμε λίγο πιο δραστήριοι απ' τη νέα...οδηγική χρονιά
(Σεπτέμβριο) και ν' αρχίσουμε σιγά-σιγά ν' αλωνίζουμε τα ελληνικά βουνά, ως προκαταρκτικό στάδιο για την απόλυτη εμπειρία...το Nordschleife
Ωστόσο, καλό θα ήταν να βγαίναμε εκδρομές εκτός Αττικής μια φορά το μήνα για να απολαμβάνουμε τα αυτοκίνητα μας καλύτερα και βεβαίως, να διατηρούμαστε σε καλή οδηγική κατάσταση! Οι εκδρομές και η πίστα αναδεικνύουν τις αρετές του αυτοκινήτου μας και αναβαθμίζουν το οδηγικό μας επίπεδο. Ειδικά η εκδρομή, κοστίζει μόνο ένα γέμισμα παραπάνω σε βενζίνη και σε πλημμυρίζει με συναισθήματα απόλαυσης και ικανοποίησης, οδηγικά.
Στους λίγους μήνες που είμαι μέλος του κλάμπ, παρατηρώ πως από εκδρομικής άποψης είμαστε λιγάκι νωχελικοί, ενώ ζούμε στη χώρα με τις ομορφότερες διαδρομές για απόλαυση και διασκέδαση και σημειωτέον με τα λιγότερα ραντάρ στην Ευρώπη! Ας επίσουμε ότι θα γίνουμε λίγο πιο δραστήριοι απ' τη νέα...οδηγική χρονιά
(Σεπτέμβριο) και ν' αρχίσουμε σιγά-σιγά ν' αλωνίζουμε τα ελληνικά βουνά, ως προκαταρκτικό στάδιο για την απόλυτη εμπειρία...το Nordschleife