ΔΥNΑMΟΜΕΤΡΗΣΗ
Παιδια καλησπερα. Επειδη θελω να κανω μια δυναμομετρηση στο S μου θα ηθελα να μου πειτε γνωμες και να μου προτεινετε καποια δυναμομετρα οσον το δυνατο πιο αξιοπιστα. Υποψιν με μεγαλη παροχη αερα για να τραβαει καλα η εισαγωγη μου.
Ευχαριστω
Ευχαριστω
Proswpika pisteuw oti oi dynamometrhseis sto S den exoune kanena noima kai den deixnoune tipota, ektos an milame gia yperkyvismo /turbo /compressor.
Ap' o,ti thymamai otan dynamometrousame tou proedrou den yphrxe paroxh aera sthn eisagwgh...
Kalh epityxia!
Ap' o,ti thymamai otan dynamometrousame tou proedrou den yphrxe paroxh aera sthn eisagwgh...
Kalh epityxia!
Νομίζω ότι διάλεξες λάθος εποχή να κάνεις δυναμομέτρηση, κάνει πάρα πολύ ζέστη.
Αν θέλεις να κάνεις δυναμομέτρηση για να δεις τί κερδισες από τα πράγματα που έβαλες, ελπίζω να έκανες ήδη μια με το αυτοκίνητο μαμά για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμφωνώ με τον Tasea, δεν έχει κανένα νόημα.
Επίσης, όσοι θέλουν να δυναμομετρήσουν τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι και πόσα κέρδισαν, καλό θα είναι να κάνουν μια δυναμομέτρηση στο αυτοκίνητο με τα εργοστασιακά πράγματα πάνω και αφού ολοκληρώσουν τη βελτίωση, να ξανακάνουν δυναμομέτρηση, την ίδια περίπου εποχή, με παραπλήσια θερμοκρασία με την αρχική δυναμομέτρηση, στο ίδιο δυναμόμετρο. Δεν έχει σημασία τι ιπποδύναμη δείχνει το δυναμόμετρο. Η διαφορα στην ιπποδύναμη μεταξύ των δύο δυναμομετρήσεων μετράει.
Αν θέλεις να κάνεις δυναμομέτρηση για να δεις τί κερδισες από τα πράγματα που έβαλες, ελπίζω να έκανες ήδη μια με το αυτοκίνητο μαμά για να έχεις μέτρο σύγκρισης. Σε κάθε άλλη περίπτωση συμφωνώ με τον Tasea, δεν έχει κανένα νόημα.
Επίσης, όσοι θέλουν να δυναμομετρήσουν τα αυτοκίνητά τους για να δουν τι και πόσα κέρδισαν, καλό θα είναι να κάνουν μια δυναμομέτρηση στο αυτοκίνητο με τα εργοστασιακά πράγματα πάνω και αφού ολοκληρώσουν τη βελτίωση, να ξανακάνουν δυναμομέτρηση, την ίδια περίπου εποχή, με παραπλήσια θερμοκρασία με την αρχική δυναμομέτρηση, στο ίδιο δυναμόμετρο. Δεν έχει σημασία τι ιπποδύναμη δείχνει το δυναμόμετρο. Η διαφορα στην ιπποδύναμη μεταξύ των δύο δυναμομετρήσεων μετράει.
Trending Topics
Originally Posted by Psilos,Jun 20 2007, 04:43 AM
Δεν έχει σημασία τι ιπποδύναμη δείχνει το δυναμόμετρο. Η διαφορα στην ιπποδύναμη μεταξύ των δύο δυναμομετρήσεων μετράει.
Φυσικά ο δρόμος είναι ο καλύτερος κριτής αλλά ενδέχεται να μη δείχνει όλη την αλήθεια καθώς στο δρόμο περιοριζόμαστε σε ένα στενό φάσμα 7000-9000 rpm. Τώρα θα μου πείτε ότι εκεί είναι η δύναμη, αλλά εγώ προσωπικά θέλω να αναλύω όλη την καμπύλη για το που πήρα και πόσο. Για αυτό, όπως είπαν τα παιδιά, δυναμομέτρηση πριν και μετά με παραπλήσιες θερμοκρασίες περιβάλλοντος, νερού και αέρα εισαγωγής στο ίδιο δυναμόμετρο. Αλλιώς δεν έχει νόημα.
Thread
Forum
Replies
Last Post