Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Το ...ποινολόγιο του point system!

Thread Tools

Old Mar 28, 2007 | 12:10 AM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus
Default Το ...ποινολόγιο του point system!

Στις 3 Ιουνίου ξεκινά να εφαρμόζεται το νέο point system και ανακοινώθηκαν επίσημα οι βαθμοί ποινής για κάθε παράβαση. Το νέο σύστημα προβλέπει ότι στην περίπτωση που σημειωθούν 3 σοβαρές παραβάσεις απ'τον ίδιο οδηγό, μπορεί να χάσει την άδεια οδήγησης για 6 μήνες!

Oι έξι παραβάσεις του νέου πόϊντ σύστεμ, οι οποίες θεωρούνται ως οι σοβαρότερες για την πρόκληση ατυχήματος και έχουν τους περισσότερους βαθμούς, είναι:
Reply
Old Mar 28, 2007 | 07:04 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Η δικη μου γνωμη παντως ειναι οτι καλα εκαναν και εχουν αυτες τις ποινες, διοτι μονο ετσι βαζουμε μυαλο!
Reply
Old Mar 28, 2007 | 11:17 AM
Taseas's Avatar
Registered User

From: ||-|| (()) ||\|| ||)) //\

Myalo etsi den vazoume outws h allws. To poly poly na meinume xwris diplwmata...
Reply
Old Mar 28, 2007 | 11:59 AM
demise's Avatar

From: Athens or London

akoma dn to exw parei kai fovamai gia paravaseis
Reply
Old Mar 28, 2007 | 12:48 PM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by energetic' date='Mar 28 2007, 07:04 AM
Η δικη μου γνωμη παντως ειναι οτι καλα εκαναν και εχουν αυτες τις ποινες, διοτι μονο ετσι βαζουμε μυαλο!
Ωραία θέση. Εύγε!!!!!

Και μόλις σε γράψουν για απότομη αλλαγή λωρίδας και φας την εννιάρα θα τους βρίζεις.

Και άντε, εμείς βάλαμε μυαλό, για όλες αυτες τις κακοτεχνίες στους δρόμους και τα ατυχήματα που έχουν γίνει εξαιτίας τους, ποιός επέβαλε πρόστιμα και points?
Όταν τα ακούω αυτά νιώθω ότι είμαστε πολύ θύματα και τριτοκοσμική χώρα....

Έχω ακριβώς αντίθετη άποψη.... αλλά καλά.
Reply
Old Mar 28, 2007 | 11:56 PM
taz5's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by MANOS,Mar 28 2007, 12:48 PM
Ωραία θέση. Εύγε!!!!!

Και μόλις σε γράψουν για απότομη αλλαγή λωρίδας και φας την εννιάρα θα τους βρίζεις.

Και άντε, εμείς βάλαμε μυαλό, για όλες αυτες τις κακοτεχνίες στους δρόμους και τα ατυχήματα που έχουν γίνει εξαιτίας τους, ποιός επέβαλε πρόστιμα και points?
Όταν τα ακούω αυτά νιώθω ότι είμαστε πολύ θύματα και τριτοκοσμική χώρα....

Έχω ακριβώς αντίθετη άποψη.... αλλά καλά.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

Γιατί όταν πέφτω καθημερινά στους σκ@τόδρομους που έχουμε με τα χαντάκια, πηγάδια ,σαμαράκια, βουνά και τα σχετικά και σπάω το αμάξι μου ή είμαι με την μηχανή και κινδυνεύει η ακεραιότητά μου από την αδιαφορία των δήμων και των κατασκευαστών που δεν έχουν ρήτρες συντήρησης και ποινές, στο τέλος θα φάω 9 πόντους επειδή παντιλίκωσα στην άσφαλτο γυαλί.

Είμαστε κορόιδα ρεεεε!!!

Λέω να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κατάληψη την Λ.Βουλιαγμένης συμβολικά για τρείς ώρες με αιτήματα την κατασκευή πίστας στο Ελληνικό και το στρώσιμο και την ετήσια συντήρηση (σωστή όχι με φακίρηδες πακιστανούς να πατάνε τα μπαλώματα με τις πατούσες) όλων των δρόμων της Αθήνας.

Ά και για να μην ξεχνιόμαστε στις επόμενες εκλογές (βουλευτικές-δημοτικές) να πάρουν όλοι το τρίτο το μακρύτερο....
Reply
Old Mar 29, 2007 | 04:02 AM
Psilos's Avatar
Registered User

From: Athens

Originally Posted by taz5,Mar 28 2007, 11:56 PM
Ά και για να μην ξεχνιόμαστε στις επόμενες εκλογές (βουλευτικές-δημοτικές) να πάρουν όλοι το τρίτο το μακρύτερο....
Δημοσθένης Βεργής for president
Reply
Old Mar 29, 2007 | 05:09 AM
lalakis2000's Avatar
Registered User
Gold Member (Premium)

From: Ego edo dipla meno...

Εγώ λέω να πάρουν και τα άλλα δύο γιατί άμα πάρουν μόνο το τρίτο μπορεί να παρεξηγηθούν.
Reply
Old Mar 29, 2007 | 05:13 AM
Pakos M's Avatar
Registered User

Reply
Old Mar 29, 2007 | 09:08 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Originally Posted by taz5,Mar 28 2007, 11:56 PM
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!

Γιατί όταν πέφτω καθημερινά στους σκ@τόδρομους που έχουμε με τα χαντάκια, πηγάδια ,σαμαράκια, βουνά και τα σχετικά και σπάω το αμάξι μου ή είμαι με την μηχανή και κινδυνεύει η ακεραιότητά μου από την αδιαφορία των δήμων και των κατασκευαστών που δεν έχουν ρήτρες συντήρησης και ποινές, στο τέλος θα φάω 9 πόντους επειδή παντιλίκωσα στην άσφαλτο γυαλί.

Είμαστε κορόιδα ρεεεε!!!

Λέω να ξυπνήσουμε και να κάνουμε κατάληψη την Λ.Βουλιαγμένης συμβολικά για τρείς ώρες με αιτήματα την κατασκευή πίστας στο Ελληνικό και το στρώσιμο και την ετήσια συντήρηση (σωστή όχι με φακίρηδες πακιστανούς να πατάνε τα μπαλώματα με τις πατούσες) όλων των δρόμων της Αθήνας.

Συμφωνώ σε όλα.

Ειδικά με τη μηχανή έχεις δει πώς γλυστράει πάνω στις λευκές διαγραμμήσεις και τις διαβάσεις? Τις πλακώνουν κάθε τόσο με μπογιά και όποιον πάρει ο χάρος και αν βρέχει κιόλας......

Και τι πάει να πει οδήγηση εντυπωσιασμού και ποιός θα την κρίνει? Ο κομπλεξικός μπάτσος?

Και γιατί να μην υπάρχει πρόστιμο γι' αυτούς που παρακωλύουν την κυκλοφορία οδηγώντας αργά και προκαλώντας ατυχήματα και πόσα άλλα...
Άσε δε για τους ταρίφες.... Εκείνοι χρειάζονται ειδικό ποινολόγιο!!!!

Θα με κάνει ντά ο βλάχος, που δεν είχε τίποτα καλύτερο να κάνει στη ζωή του και βρήκε εξουσία και νομίζει ότι κάποιος είναι.

900 ευρώ λέει πρόστιμο. Βρε βλάκα μπάτσε, εσένα άμα σε σταματήσουν με πολιτικά και σε γράψουν, έχεις να τα πληρώσεις? 'Η για σένα ισχύει άλλος νόμος?
Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:07 PM.