Έλληνες Ιδιοκτήτες S2000 / Greek S2000 Owners Official Forum of Greek S2000 Owners. Greek Lovers are in great passion with the S2000!

Καλησπερα σε στους φιλους και ιδιοκτητες s2000

Thread Tools

Old Mar 23, 2006 | 04:27 AM
ilias's Avatar
Registered User

Default Καλησπερα σε στους φιλους και ιδιοκτητες s2000

Καλησπερα ονομαζομαι Ηλιας και ειμαι fun του s2000!
Εγω προσωπικα εχω ενα κοκκινο ρχ8 κοσμο! πολυ καλο αμαξι, αλλα μαλλον το καλοκαιρακι με βλεπω να παιρνω καποιο s2000! Εχω αναθεωρησει πολλες σκεψεις και σιγα σιγα καταληγω στο συμπερασμα οτι θα προτειμουσα ενα s2000! Ειναι πιο δυνατο, πιο αξιοπιστο, και καμπριο! Νομιζω οτι συμπληρωνει το παζλ των προσδοκιων μου! Νομισω οτι ο φιλος ο energetic, πρεπει να ειχε ερθει σε καποια συνατηση περσι των ρχ8!
Τεσπα, ειδα καποα λινκ που εχετε βαλει που παραπεμμπουν σε s2000 μεταχειρισμενα απο Αγγλια, απο οτι ειδα εχει πολυ καλες τιμες, αλλα σιγουρα παιζει και το τελωνιο κια πολλα αλλα, σιγα σιγα εδω μεσα ελπιζω να μου λυθουν πολλες αποριες για αυτο το πολυ καλο αμαξι! :
Reply
Old Mar 23, 2006 | 05:20 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Geia sou Ilia kai welcome sto S2000 Club! Eisai esi pou eleges oti itheles na anoikseis me ena mama S2000? O Xaris pire Elise, esi tha pareis S2000 telika...
Reply
Old Mar 23, 2006 | 07:26 AM
YiorgoS2k's Avatar
15 Year Member

From: Limassol

Apo Agglia ta autokinita erxontai me to timoni sti deksia plevra, enw stin Ellada einai stin aristeri. Isws 8a se endiefere perissotero i Germania? Psakse stous European owner's, ekei isws breis kati... H apo Ameriki...
Reply
Old Mar 23, 2006 | 08:36 AM
counter's Avatar
Registered User

are ilia tsamba tsakonosouna toso kero gia to rx8 ,taxoume pi emis kai apo konta thimase
Reply
Old Mar 23, 2006 | 09:20 AM
vtec-man's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Peiraias

Welcome! Efxomai na to exeis sintoma konta sou kai na se doume energa sto club esena kai to S2000 sou!
Reply
Old Mar 23, 2006 | 11:13 AM
npart's Avatar
Registered User

From: Athens

kalwsirthes kai apo emena! me to kalo na pareis to saki giati pragmatika axizei...
Reply
Old Mar 23, 2006 | 01:06 PM
ilias's Avatar
Registered User

Ευχαριστω παιδια για το καλοσωρισμα!
Φιλε energetic ναι εγω ειμαι που ηθελα να ανοιξω τοτε με καποιο s2000 μαμα να δω τι κανω....και ακομα δεν εχει τυχει.
Δεν ξερω αλλα αυτο το αμαξι με τραβαγε παντα! το ρχ με ξετρελλανε οταν βγηκε, αλλα το s τελικα ειναι μεγαλη καψουρα!
Counter εισαι ο μεγαλυτερος κοντρακιας που εχω γνωρισει!
Τελικα οντος απο Γερμανια πρεπει να την κανω την δουλεια, γιατι απο αγγλια ειναι δεξιοτιμονα! το ξεχασει.......

Να κανω και μερικες ερωτησουλες?
το τουνελ στο s ειναι αληθεια οτι σου καιει το ποδι απο την θερμοτητα? κατι τετοια λενε μερικοι....δεν ξερω για αυτο και ρωταω.....
Και οσον αφορα την κουκουλα, υπαρχει περιπτωση να μπαινουν τιποτα σταγονιτσες στην βροχη? η στεγανοτητα της ειναι τελεια?
και κατι τελευταιο ρε παιδια, με την καταναλωση τι παιζει?μεγιστη και ελαχιστη, μεσαια?οπως ξερετε το ρχ καιει αρκετα......
με εγγυηση απο γερμανια αν φερω τι παιζει?ισχυει Ελλαδα?
Ευχαριστω εκ των προταιρων.....!
Reply
Old Mar 23, 2006 | 01:54 PM
YiorgoS2k's Avatar
15 Year Member

From: Limassol

Για το τούνελ και το πόδι, μ@λ@κίες (τουλάχιστον στα δεξιοτίμονα )

Αν και εφόσον η κουκούλα σου δεν είναι τρυπημένη, η στεγανότητα είναι τέλεια... Η δική μου κουκούλα έχει 1-2 σκασίματα απ' όταν το πήρα, αλλά δεν περνάει σταγόνα, ούτε όταν το πλένω, ούτε όταν το οδήγησα μια φορά στη βροχή

Η κατανάλωση είναι πολύ χαμηλή, αν κρατιέσαι κάτω από τις 6000 rpm . Άμα τις ξεπεράσεις, γα....σε τα. Σιγουρα χαμηλότερη από το RX8 όμως...

Η εγγύηση δίνεται από την Honda Motor Co και όχι από τον αντιπρόσωπο. Ισχύει για όλες τις χώρες, αφού είναι διεθνής. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο αντιπρόσωπος δε θα κάνει την πάπια. Αν έχεις full service history από εξουσιοδοτημένο συνεργείο στην Γερμανία, σίγουρα θα βοηθήσει..

Happy VTECing
Reply
Old Mar 23, 2006 | 10:42 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Auto pou 8a meiwseis sigoura einai h katanalwsh ladiou KAI ta europoula sta ladia gia symplhrwma ...!!!!

Ante me to kalo dwse to 8ari k pare to S pou sou teriazei
Reply
Old Mar 23, 2006 | 11:08 PM
Amaretos's Avatar
Registered User

From: Peiraeus

Welcome kai apo mena, kaneis tin kalyteri epilogi kai an prolaveis na to exeis gia to kalokairi tha deis poso aksizei
Reply

All times are GMT -8. The time now is 09:25 AM.