ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΛΟΠΗ S2000
Την γλίτωσε το 350Ζ club. Πάνω που ετοιμαζόμουν να πάω να τους δώσω ένα καλό μάθημα κάποιος άλλος είχε πάρει το S μου για βόλτα.
Κλάπηκε μάλλον χτες τη νύχτα από παράδρομο Λ. Συγγρού 201-203 μεριά Νέας Σμύρνης έξω από αντιπροσωπεία της citroen. Ασημί με κόκκινα καθίσματα, μοντέλο '03 με χαρακτηριστικό ιαπωνικό logo στο αριστερό φτερό. Φαίνεται και στην υπογραφή μου. Έχετε το νου σας μπας και το πήρε κάνα πιτσιρίκι...
Υγεία και καλή καρδιά πάνω απ όλα παιδιά!
Ευτυχώς έχω μικτή ασφάλεια στην Εθνική. Ελπίζω σε αποζημίωση.
Κλάπηκε μάλλον χτες τη νύχτα από παράδρομο Λ. Συγγρού 201-203 μεριά Νέας Σμύρνης έξω από αντιπροσωπεία της citroen. Ασημί με κόκκινα καθίσματα, μοντέλο '03 με χαρακτηριστικό ιαπωνικό logo στο αριστερό φτερό. Φαίνεται και στην υπογραφή μου. Έχετε το νου σας μπας και το πήρε κάνα πιτσιρίκι...
Υγεία και καλή καρδιά πάνω απ όλα παιδιά!
Ευτυχώς έχω μικτή ασφάλεια στην Εθνική. Ελπίζω σε αποζημίωση.
ΑΣΤΕΙΕΥΕΣΑΙ!!!!
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? 2ο που κλεβουν μεσα σε 1,5 μηνα στα Ν.Π. Τι να πω? Υπομονη φιλε μου! Ευτυχως εχεις ομως μικτη. Να παρακαλας να μην βρεθει σε κανενα χαντακι γιατι τοτε θα μπλεξεις με την ασφαλεια.
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ? 2ο που κλεβουν μεσα σε 1,5 μηνα στα Ν.Π. Τι να πω? Υπομονη φιλε μου! Ευτυχως εχεις ομως μικτη. Να παρακαλας να μην βρεθει σε κανενα χαντακι γιατι τοτε θα μπλεξεις με την ασφαλεια.
Μαλλον μας εχουν βαλει στο ματι Τι να πω προσοχη ρε παιδια στο που αφηνετε τα αυτοκινητα σας. Βεβαια αν το εχουν βαλει στο ματι εμπειρα κλεφτρονια τοτε δεν υπαρχει ελπιδα. Φιλε PAKO M λυπαμαι πραγματικα. Το μονο ευτυχες οτι εχεις πολυ καλη ασφαλεια και σιγουρα θα σε αποζημιωσει. Τι να πω ρε γ@μωτο μου αρχιζω και φοβαμαι.....
Trending Topics
Απίστευτο!!! Λυπάμαι πολύ!!! Ευχομαι να το βρείς γρήγορα ή (στην τελική) να μην το βρεις καθόλου για να αποζημιωθείς μια ώρα αρχύτερα. Ευτυχώς έχεις καλή ασφάλεια!
Πάνο (religion) δεν υπάρχει το που αφήνεις το αυτοκίνητο...αν θυμάσαι του Θοδωρή (tkal) του το πήραν μέσα από parking. Τι να πείς...