Αγορά μεταχειρισμένου S2K
Καλησπέρα σε όλους τους S2K fun.
Πρόκειται να αγοράσω ενα S2000 μεταχειρισμένο και θα ήθελα απο εσάς να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω επάνω στο αυτοκίνητο για να μην την πατήσω.
α)Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω τα αληθινά km του αυτοκινήτου? Εχω ακούσει οτι αν πας με το κλειδί στην αντιπροσωπία και το βάλει σε ένα μηχάνημα σου λέει τα αληθινά km,δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
β)Σχετικά με το τρακάρισμα , τι πρέπει να προσέξουμε.(σε κάποιο post θα τα αναφέρατε αλλά δεν είδα κάτι)
γ)Αν το αμάξι δεν αγοραστεί απο Ελλάδα αλλά από το εξωτερικό , τι κινδύνους κρύβει και κάποια στοιχεία σχετικά με τον εκτελωνισμό.(επίσης υπάρχει σχετικό post δίχως να έχει ολοκληρωθεί)
δ)Τι πρέπει να προσέξω στα μηχανικά μέρη. Ποια σημεία θα προδώσουν τον τρόπο μεταχείρισης και τη φθορά του αυτοκινήτου.
Καλό θα ήταν γίνει ένας ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς μεταχειρισμένου S2000.
Οποιος έχει την όρεξη και την καλοσύνη ας βοηθήσει θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς.
Πρόκειται να αγοράσω ενα S2000 μεταχειρισμένο και θα ήθελα απο εσάς να μου πείτε τι πρέπει να προσέξω επάνω στο αυτοκίνητο για να μην την πατήσω.
α)Υπάρχει κάποιος τρόπος να μάθω τα αληθινά km του αυτοκινήτου? Εχω ακούσει οτι αν πας με το κλειδί στην αντιπροσωπία και το βάλει σε ένα μηχάνημα σου λέει τα αληθινά km,δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει.
β)Σχετικά με το τρακάρισμα , τι πρέπει να προσέξουμε.(σε κάποιο post θα τα αναφέρατε αλλά δεν είδα κάτι)
γ)Αν το αμάξι δεν αγοραστεί απο Ελλάδα αλλά από το εξωτερικό , τι κινδύνους κρύβει και κάποια στοιχεία σχετικά με τον εκτελωνισμό.(επίσης υπάρχει σχετικό post δίχως να έχει ολοκληρωθεί)
δ)Τι πρέπει να προσέξω στα μηχανικά μέρη. Ποια σημεία θα προδώσουν τον τρόπο μεταχείρισης και τη φθορά του αυτοκινήτου.
Καλό θα ήταν γίνει ένας ολοκληρωμένος οδηγός αγοράς μεταχειρισμένου S2000.
Οποιος έχει την όρεξη και την καλοσύνη ας βοηθήσει θα φανεί χρήσιμο σε πολλούς.
Κυρίος να προσέξεις σασμάν και διαφορικό σε τι κατάσταση βρίσκεται.Οταν πας στην αντιπροσωπία και το βάλει στον εγκέφαλο τα βλέπει τα πραγματικά χλμ.Να πάς σε έναν καλό φανοποιό να σου πεί αν το αυτοκίνητο φοράει καπό προφυλακτήρες..πόρτες φτερά της μάνας του και να μην δει απλα αν είναι βαμένο.Αυτο θα σε βοηθήσει να καταλάβεις αν το αμάξι είναι απο στούκα ή απλά είναι βαμένο απο γρατζουνιές η βαθουλώματα μικρα.Μπορεί να έχει βαφτεί όλο το αμάξι απο γρατζουνιές και να μην έχει ακουμπίσει πουθενά.Ψάξετο πολύ και έξυπνα..μην καταδικάσεις καποιο αυτοκίνητο σε τέτοιο στυλ.Α!!Ακομα..εκει στον εγκέφαλο που θα δει τα χλμ του μπορεί να δει και θα σου πεί αν έχουν ανοίξει ποτέ οι αερόσακοι.Και τέλος αν θές να φέρεις S απο έξω τελικά πραγμα που δεν συμφέρει πλέον για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο παρα μόνο για 1000ευρώ-2000,αλλιώς συμφέρει πολύ για μοντέλο μετά του 2005,στείλε μου pm να σ πώ περισσότερα γιατι έχω ασχολήθει επαγγελματικά επι του θέματος. Αυτά απο μένα.Καλυ τύχη!!
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
[QUOTE=TEOs,Nov 24 2007, 12:45 AM] Καλησπέρα σε όλους τους S2K fun.
Trending Topics
Originally Posted by energetic,Nov 24 2007, 01:56 AM
Κερνας αυριο το φαγητο ολων μας στη ταβερνα. Αα, και θα πληρωσεις ολα μας τα εξοδα της βενζινης! 
Προς ενημερωση ανανεωσα τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FORUM και εβαλα κατω απο τη κατηγορια του OEM & TUNING LIBRARY το ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ S2000 ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ.

Προς ενημερωση ανανεωσα τα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ FORUM και εβαλα κατω απο τη κατηγορια του OEM & TUNING LIBRARY το ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ S2000 ΚΑΙ ΣΥΧΝΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ - ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ.